tamam bende arıyordum profiline giripSonr akonusunu bulup atarım abla şu an mobilim
tamam bende arıyordum profiline giripSonr akonusunu bulup atarım abla şu an mobilim
polat şaşmaz bilmiyo işteöylede takasım insan nerde ne nasıl davranacağını iyi bilir değilmi
gökhan kırdar 1 numara cnm
bilir niye bilmesin istediğini yaparpolat şaşmaz bilmiyo işte
heralde 1 numara
gürkan uygun mematiyi özlemiş memati stiline geri dönmüş zaten bıyık ve saç hiç yakışmıyordu
Yo ben biliyorumpolat şaşmaz bilmiyo işte
heralde 1 numara
bu kafayla senden bi cacık olmaz biliyosun demiYo ben biliyorumOkulu sevmiyorum zaten okula gitmemin 2 nedeni var.
1-İmam olmak ve olurken de dinimizde bilmediğimiz şeyleri öğrenmek ve en iyi şekilde uygulamak
2-Kurtlar Vadisi
Ben Kurtlar Vadisini okula götürmediğim zamanlarda notlarım 30 larda falandı. Bu sene daha yeni dank etti dersler 65-70 in altında değil çok Şükür Arapça dışında
Yoksa okul falan umrumda değil![]()
bende istediğimi yazarımbilir niye bilmesin istediğini yapar
sen imammı olmak istiyosun ne güzel yaYo ben biliyorumOkulu sevmiyorum zaten okula gitmemin 2 nedeni var.
1-İmam olmak ve olurken de dinimizde bilmediğimiz şeyleri öğrenmek ve en iyi şekilde uygulamak
2-Kurtlar Vadisi
Ben Kurtlar Vadisini okula götürmediğim zamanlarda notlarım 30 larda falandı. Bu sene daha yeni dank etti dersler 65-70 in altında değil çok Şükür Arapça dışında
Yoksa okul falan umrumda değil![]()
ben sana yazma demedim ki takasbu kafayla senden bi cacık olmaz biliyosun demi
bende istediğimi yazarım
ya ablacım bak bana karışma gerçekten bikaç gündür çok sıkıyosun beni kalbini kırmak istemiyorum lütfensen imammı olmak istiyosun ne güzel ya
ben sana yazma demedim ki takas
ya karışmıyorum niye karışım tmm sustumya ablacım bak bana karışma gerçekten bikaç gündür çok sıkıyosun beni kalbini kırmak istemiyorum lütfen
10 parmağında 10 marifet ustanın
hoşgeldin nerelerdesin bakuım az güldür beni bakım cem yılmazım benimHayirli aksamlar arkadaslar![]()
Bu kadin muhtesem bir kadin twitter hesabi olan bu kadini takip etsin derim![]()
bu dizilerde bu toplumu çok bozdu bu ahlaki çöküşün en büyük sebeplerinden biriside bu tv deki saçma sapan yapımlardır ve ne hazindir ki bizde bunları ağzımızı aça aça izliyoruz izletiyoruz
Isteruk isterukK.V.P 247.Bölüm'den Yüce Majeste Yemek Sahnesi isteyen![]()
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooK.V.P 247.Bölüm'den Yüce Majeste Yemek Sahnesi isteyen![]()
offff tipe bak tam oturmuş role harika![]()
K.V.P 247.Bölüm'den Yüce Majeste Yemek Sahnesi !
süpersin recepppp![]()
K.V.P 247.Bölüm'den Yüce Majeste Yemek Sahnesi !
Bende sizleri cok ozledim guzel kardeslerim benimoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
yolla gelsin aga
@china_shangai abi hoşgeldin sefalar getirdin reis çok özledik seni
offff tipe bak tam oturmuş role harika