Sonuçta bu bir dizi abartma benceAllah seni bildiği gibi yapsin .ss .ss .ss .ss .ss .ss
Sonuçta bu bir dizi abartma benceAllah seni bildiği gibi yapsin .ss .ss .ss .ss .ss .ss
Sonuçta bu bir dizi abartma bence![]()
Tamam o zamanTakma bu kadar sen de dizi işte.![]()
Evde değildim izleyemedim.. Mercimek falan ne iş?
Oha. 😱Valla bende izlemedim bu bölüm @Yakamoz-Asi öyle diyorlar yaman sonunda Muradına ermiş galiba))
Valla evde değildim ya, yemeğe gittim sevgililer günü arefesinde.@Yakamoz-Asi nasıl kaçırdın hayret![]()
60 bölüm sonra yaman kaleyi feth ettiOha. 😱
Valla evde değildim ya, yemeğe gittim sevgililer günü arefesinde.![]()
Evet şimdi izledim Ömer son kısmını mercimeği vermişler vırınaOha. 😱
Valla evde değildim ya, yemeğe gittim sevgililer günü arefesinde.![]()
60 bölüm sonra yaman kaleyi feth ettiözeti kısaca bu işte
![]()
İş büyümüş çocukta gelir şimdi.Evet şimdi izledim Ömer son kısmını mercimeği vermişler vırına![]()
Evet şimdi izledim Ömer son kısmını mercimeği vermişler vırına![]()
60 bölüm sonra yaman kaleyi feth ettiözeti kısaca bu işte
![]()
Demiştim sana demi.Bölüm ölüyor galiba.@mrt-06 Fragmanda ki kadar varmış.
Demiştim sana demi.Frgamanda bile sıkılıp zap yapmıştım.
![]()
Dizinin en büyük aksiyonu olmuş yani.Bana dememiştin.Sonunda bir mercimek fırın olmuşda bölümü kurtarmışlar diyorlar.
![]()
Dizinin en büyük aksiyonu olmuş yani.![]()
En büyük aksiyon tugceye taciz olayi oldu super sahneydiDizinin en büyük aksiyonu olmuş yani.![]()
Beğenmemekten değil sadece en aksiyonlu olay mı olmuş dedim.Sanada bir şey beğendirilmiyor. Uçurumdan atlayanıda beğenmiyorsun, Yatağa atlayanıda.Neyse fragman çok heyecanlı sonunda silah sesi kullanmışlar.
![]()
Bir taciz eksikti zaten.En büyük aksiyon tugceye taciz olayi oldu super sahneydi![]()
Beğenmemekten değil sadece en aksiyonlu olay mı olmuş dedim.Rüyadır o rüya.
Bir taciz eksikti zaten.![]()
Ayol taciz olmayadi uyurdum ben o aşırı aksiyon kattiBeğenmemekten değil sadece en aksiyonlu olay mı olmuş dedim.Rüyadır o rüya.
Bir taciz eksikti zaten.![]()