Suskunlar'ın Uyarlamasının İlk Oyuncusu Belli Oldu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,020
Puanı
1,061
Suskunlar dizisinden uyarlanan ve 2015 yılı sonbaharında NBC'de Game of Silence adıyla yayınlanması planlanan dizide yer alacak ilk isim belli oldu.

The Cape,ER ve son olarak da Revolution dizilerinde yer alan David Lyons dizinin resmileşen ilk oyuncusu oldu.
dfgdfgdfg.png

@destere @Forumdash @Çiğdem- @aserat54 @yatutarsa @Harunnn60 @cookies @OzaN

ben suskunları izlemedim türk yapımı batırmışlardı diziyi ama konusu çok işş yapar
yabancı uygulamasını mutlaka izleyecem eminimki çok iyi bir iş ortaya çıkıcak
ayy türk senaristlerde açıp izlerler artık yabancı suskunları görsünler nasıl yapılıyormuş dizi
:F:F:F

ben suskunları izlemedim türk yapımı batırmışlardı diziyi ama konusu çok işş yapar
ayy türk senaristlerde açıp izlerler artık yabancı suskunları görsünler nasıl yapılıyormuş dizi
ne batırması çiğdem ya süperdi boşuna bitirdiler diziyi
bu kadarda olmaz senaristlerimiz çok güzel yazmışlardı bu diziyi
ben izlemiştim izlememişsin batırdıklarını nerden biliyosun

ne batırması çiğdem ya süperdi boşuna bitirdiler diziyi
bu kadarda olmaz senaristlerimiz çok güzel yazmışlardı bu diziyi
ben izlemiştim izlememişsin batırdıklarını nerden biliyosun
ilk bölümlere bakmıstım cnm dayanamayıp brakmıstım bu dizi ilk sezonu göremez demiştim çevreme yine tepki çekmiştim ama sonra reytingler aşırı kötüleşti ve dediğim gibi yine ilk sezondan bitmişti galiba bukadar iyi konusu olan bir diziyi senaristler işleyemedi malesef 🙂🙂🙂

ilk bölümlere bakmıstım cnm dayanamayıp brakmıstım bu dizi ilk sezonu göremez demiştim çevreme yine tepki çekmiştim ama sonra reytingler aşırı kötüleşti ve dediğim gibi yine ilk sezondan bitmişti galiba bukadar iyi konusu olan bir diziyi senaristler işleyemedi malesef 🙂🙂🙂
ya sen ne diyosun süper diziyi benim unutamadığım diziler
arasında tekrar baştan bakacam eceviti ahu iboyu sarıyı zekiyi
asla unutmadım ne diyosun canım ya

aynen kötüydü fazla dayanamadı zaten :D

ya sen ne diyosun süper diziyi benim unutamadığım diziler
arasında tekrar baştan bakacam eceviti ahu iboyu sarıyı zekiyi
asla unutmadım ne diyosun canım ya
cnm sen izle tabikide benim beğenmemem senin beğenmene engel değil
her yapılan diziyi türkiyede yaşayan tüm insanlar izleyecek diye birşey yokki
bir kısım izliyor bir kısım izlemiyor zevkle alakalı bir şey yanı benim beğendiğimi sen beğenmezsin senin beğendiğinide ben beğenmem herkesin zevki farklı oluyor halıyle
burada senin ne düşündüğün önemli sonucta diziyi seven sensin cnm senin beğeniyor olmanda yeterli zaten 🙂🙂🙂

cnm sen izle tabikide benim beğenmemem senin beğenmene engel değil
her yapılan diziyi türkiyede yaşayan tüm insanlar izleyecek diye birşey yokki
bir kısım izliyor bir kısım izlemiyor zevkle alakalı bir şey yanı benim beğendiğimi sen beğenmezsin senin beğendiğinide ben beğenmem herkesin zevki farklı oluyor halıyle
burada senin ne düşündüğün önemli sonucta diziyi seven sensin cnm senin beğeniyor olmanda yeterli zaten 🙂🙂🙂
tabii cnm öyle ben bu dizide çok ağlamıştım
aynuı sahneyi yine izlesem dizide ağlarım
batırdılar demeni kabul edemem ama kusura bakma

Ecevit rolü için düşünürsek bir Murat Yıldırım olmaz bence bundan. Sarı rolü zaten olmaz Guru için bir kurtarır tipi var.:X

dizinin oynayacağı kanaldan hayır yok yeterince göstermez ! konuları ;:) :)

parlak oğlanı gördün tabi yumuldun tabi :F

dizinin oynayacağı kanaldan hayır yok yeterince göstermez ! konuları ;:) :)
kanalda iş yok mecburen bakıcaz ilk bölüme:X