James Franco, Stephen King Uyarlamasıyla Televizyona Dönüyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1423772180.jpg

Netflix'in en büyük rakibi olsa da son dönemde Netflix'e ayak uydurmakta zorlanan online yayın platformu Hulu da kendi orijinal serilerini üretmeye başlıyor.

Hulu'nun ilk drama dizisi ise bir hayli iddialı bir dizi olacağa benziyor. Stephen King'in 11/22/63 adlı 2011 çıkışlı "bestseller" kitabından uyarlanacak olan dizinin başrol oyuncusu belli oldu.

Daha çok komedi filmleriyle tanınıyor olsa da 127 Hours filmiyle kazandığı Oscar adaylığı bulunan James Franco'nun dizinin başrol oyuncusu olduğu ilan edildi.

Zaman yolculuğuyla ilgili olacak diziyle birlikte James Franco yıllar sonra bir televizyon dizisinde kalıcı bir rolde olmuş olacak. Dizi 9 bölümden oluşacak...

Ilk izleyen @destere olur aha buraya yazıyorum :D

Diziye gelince bu adamı seviyorum , 127 saat filminde iyi oynamıştı , dizisini merakla bekliyorum :)

Benimle sıkı bir yarış içinde olması gerekecek. :D

Benim baya ilgimi çekti, kesin şans veririm. :):)
Bu kadar iddialı konuştuğuna göre dizi iyi olacak gibi gözüküyor :D normalde bu kadar iyi konuşmazsın :D

Stephen King eserinden uyarlanması ve 9 bölümden olması benden + puanlar aldı şimdiden :) :)

Geçmişe gidecekmiş. John Frank Kennedy suikastını önlemeye çalışacakmış başroldeki kahraman ama tabii bilmiyorum belki geleceğe de gidiliyordur arada. :D
geçmişe dönüşlü filmler yada diziler süper olur ben bunu kaçırmam geleceğe gidişte işler karışıyor çünkü hayali bir dünyayı herkesin hayali farklı olduğu için tam olarak gönlümüze göre yansıtamıyorlar geçmiş ise aşağı yukarı konuları alet edavatları vede gelenek görenekleriyle bildiğimiz yada tahmin ettiğimiz bir alan o açıdan daha bir ilgimi çekiyor :)

birde türü bilimkurgu korku mu olacak nasıl bişey olacak stephen king varsa işin içinde korku olma ihtimali yüksek gibi :)

geçmişe dönüşlü filmler yada diziler süper olur ben bunu kaçırmam geleceğe gidişte işler karışıyor çünkü hayali bir dünyayı herkesin hayali farklı olduğu için tam olarak gönlümüze göre yansıtamıyorlar geçmiş ise aşağı yukarı konuları alet edavatları vede gelenek görenekleriyle bildiğimiz yada tahmin ettiğimiz bir alan o açıdan daha bir ilgimi çekiyor :)

birde türü bilimkurgu korku mu olacak nasıl bişey olacak stephen king varsa işin içinde korku olma ihtimali yüksek gibi :)

Stephen King eserleri bilimkurgu ağırlıklı aralar serpiştirilmis korku öğeleri olur 😉

Hem bilimkurgu, korku, gerilim hepsi olacak herhalde ama korku yönünün çok ağır basacağını sanmam. :)