ahhh bu kadın dizidekı başrol olan adamın karısı ama bunun peşine bir tanede kafası olmayan adam takılıyorbu işte beğenmedinmi ? süper bişey![]()
ahhh bu kadın dizidekı başrol olan adamın karısı ama bunun peşine bir tanede kafası olmayan adam takılıyorbu işte beğenmedinmi ? süper bişey![]()
biizdeki fox un tek güzel tarafı o bahar benim dizisitürkiyedeki fox zirvede,amerikadaki fox batışta![]()
o mezar benimbiizdeki fox tek güzel tarafı o bahar benim dizisi![]()
yok o bahar benim bu efsun senin gibi bişeydio mezar benimdeğil miydi?
Iyi espiriyok o bahar benim bu efsun senin gibi bişeydi)
1 marta daha çok varmış ya şu last man ı izleyecektimde bir türlü gelmedi
Espri pek iyi değidide idare eder artıkIyi espiri![]()
Bende şu the last man of earth dizisini merakla bekliyorum[emoji109]Espri pek iyi değidide idare eder artıkçünkü şu an WİLD diya bir film izliyorum kadın dağda yürüyüş yapıyor yürüyüş yaptığı kısımlar yine fena değilde geçmişe dönük sahneler çıkıyor arada çok sıkıcı gidiyor film
bitsede kurtulsak
ya da film gittikçe güzeleşsede kurtulsak diyorum
![]()
sanırım TWD den sonra izlediğin ikinci dizi olacakBende şu the last man of earth dizisini merakla bekliyorum[emoji109]
Prison break ve Breaking bad gibi vs. geçmiş dizileri Izlemistim ama o zamanlar forumda yoktum 😉sanırım bizim izlemediklerimizden izliyorsunyorumunu görmedik daha
![]()
onlar geçmişte kaldı şimdikilerden ne izliyorsun ?Prison break ve Breaking bad gibi vs. geçmiş dizileri Izlemistim ama o zamanlar forumda yoktum 😉
Birde Colony dizisinide bekliyorum![]()
hannibal vikings , orange is new black ( 2.sezon) , bates motel , mad men ,the affair , brokly nine , homeland (1.sezon) bütün bölümleri elimde varonlar geçmişte kaldı şimdikilerden ne izliyorsun ?
mesela vikings , outlander , Got , better call saul , black sails , orphan black , hannibal , true detective , empire , galavant , episodes ,downton abbey , the knick , the affair , the faal , bunlardan herhangi birini izliyormusun ? ben rastlamadım yorumuna
daha unuttuklarımda varmış mesela fargo yu unutmuşumdaha sürüyle vardır ismini unuttuğum senin izlemediğin veya uğramadığın dizi
![]()
homeland la broklyn i at çöpehannibal vikings , orange is new black ( 2.sezon) , bates motel , mad men ,the affair , brokly nine , homeland (1.sezon) bütün bölümleri elimde var
better caul saul yeni başladı , orphan lack ben sizden önce izlemişitm![]()
mobilde spoiler butonu olmuyor o yüzden bende yazmaya üşeniyorumhomeland la broklyn i at çöpediğerleri iyiymişte yorumların nerde gizlice yorumlayıp kaçıyormusun
![]()
her dizi yayınlandıktan sonraki üç dört gün içinde zaten izleyen izliyor izlemeyende derdine yansın sen her bölüm yayınlandıktan üç gün sonra yorumunu spoiler sız yapmobilde spoiler butonu olmuyor o yüzden bende yazmaya üşeniyorum
türk dizileri var ( kiraz birde ütopyaher dizi yayınlandıktan sonraki üç dört gün içinde zaten izleyen izliyor izlemeyende derdine yansın sen her bölüm yayınlandıktan üç gün sonra yorumunu spoiler sız yap)
diğer diziler kısmında ne var o dosyayı bir açsana görelim)
baktımki onun dosyası kapalıtürk dizileri var ( kiraz birde ütopya)
![]()
hayırbaktımki onun dosyası kapalısen o dosyayı hiç açma bence o hep kapalı kalsın
![]()