10 Şubat 2015 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yapıyor 5.90 nedir ve Ab grubunda 8.cilik

bu yorumu twitterdada gördüm istersen sen bir bu bölümüne bak küçük ağanın Mehmet canı arka sokaklara alırlar söylüyim küçük ağa biterse
Yok küçük ağa biterse küçük polis diye başlayacakmış biri bana söyledi))))

Kaderimin Yazıldığı Gün büyük fiyasko. :)

KYG haftalardır aynı reytingi alıyor diye kemik izleyicisi var sanıyorduk meğer boşlukta yüksek alıyormuş. :F

Zaten dizinin doğru düzgün konusu da yok sanırım. :)

O3 yapım beceremedi, Özcan hata yaptı. :)

---

O Ses Türkiye heyecanlı gidiyor, reytingine de yansıyor. :)

---

Küçük Ağa her hafta daha da vasat. :F

---

Acil Servis acil ameliyata alınmış. :F

Show yine batık. :A

Hiç kimse Sevdam Alabora ile ilgili yorum yapmamış ama hızlı giden atı seyrek düşer :A Durun bakalım.

Utopya 2,60 ratinge yukselmis, sevindim :)
Bu Tarz Benim'de cok iyi sonuclar elde etmis
O Ses Turkiye'de heyecan artti, yukselmeye devam edecektir

Özge ve Buğra mı iddiasız.😱 İkiside çok iyi oyuncudur. Biraz yan kadro zayıf ma orada da çok sağlam oyuncular var.:X
Cok mu iddiali ? Sahsen Özgeyi simdiye kadar tanimiyordum hic dizisine filmine denk gelmedim, Bugrada basrolde dizi tutturamadi simdiye kadar, basarili bir yan/kötü karakter performansi vardi son dizilerinde ama basrol olarak pekte iddiali sayilan bir kadro degil. Yan rolleri sevdim ben ama bu konuda görüslerimiz biraz zit gibi :))

''Aşk Yeniden'' nasıl bir başlangıç yapmış 😱
Kyg'nin gelmesiyle boşluk dolmuştur denildi ama demekki halen boşmuş salı günü :)
guççuk ağa demekki Kyg gelmeden tek başına oynuyormuş reytinglerle :D

Cok mu iddiali ? Sahsen Özgeyi simdiye kadar tanimiyordum hic dizisine filmine denk gelmedim, Bugrada basrolde dizi tutturamadi simdiye kadar, basarili bir yan/kötü karakter performansi vardi son dizilerinde ama basrol olarak pekte iddiali sayilan bir kadro degil. Yan rolleri sevdim ben ama bu konuda görüslerimiz biraz zit gibi :))

3 sezonluk Melekler Korusunda başrol oynadı özge. Ayrıca Aramızda Kalsın'da yan rolde çok iyiydi. Özge gidince dizi düştü. Tanımaman ilginç.

Buğra iki kez başrol denedi Kuzey Güney'den sonra evet başarılı olamadı ama iki dizide başta sosyal medya olmak üzere bir çok noktada beğenildi. Özellikle Hicran kanal D kurbanı oldu.

Başroller baya iddialıydı bence.

3 sezonluk Melekler Korusunda başrol oynadı özge. Ayrıca Aramızda Kalsın'da yan rolde çok iyiydi. Özge gidince dizi düştü. Tanımaman ilginç.

Buğra iki kez başrol denedi Kuzey Güney'den sonra evet başarılı olamadı ama iki dizide başta sosyal medya olmak üzere bir çok noktada beğenildi. Özellikle Hicran kanal D kurbanı oldu.

Başroller baya iddialıydı bence.

Melekler korusunum 2 sezon sürmüştü 3 degil(yazi sayarsak 3) :love1: :love1: :love1:
Basroller bencede iddiali rojdaninda böyle bi diziye ihtiyaci var :love1:
#OzgeOzpirincciFunClub :) :love1:

Aşk yenide çok iyi reytingler almış bu kadarını beklemiyordum

Kdyg ab'de liderliği kaybedip düşmüş total'de ise zirvede yer almış

O ses fena gitmiyor ama eski oranlarına uzak tabi

Küçük Ağa idare ediyor kanalı