Keith Long
Favori Üye
Mesut konusunu çok uzattılar. Neyseki metin konusu ortaya çıktı bu sayede mesutta kendine gelir.http://Beğeniyle izlenen dizinin 357. Bölümünde; Ekip, Mesut’a çarpan arabanın peşine düşüyor. Arka Sokaklar 357. Bölüm Cuma günü saat 20:00'de Kanal D'de! Arka Sokaklar 357. Bölüm Özeti Mesut, çarpan araba sonrasında hastaneye kaldırılır. Rıza Baba ise her şeyin bu kadar üst üste gelmesini artık kaldıramamaktadır. Mesut kendine gelmiştir ancak, sarhoş ve huysuz hali devam etmektedir. Ali ise kaza ile ilgili kendisini sorumlu tutar. Rıza Baba önderliğinde ekip, Mesut’a çarpıp kaçan kişinin kim olduğunu bulmaya çalışır. Arka Sokaklar 357.Bölüm Fragmanı Arka Sokaklar 357.Bölüm Fragmanı / Fragmanlar Arka Sokaklar 357.Bölüm'de; Hüsnü Komiser'in oğlu Metin, bir kavgaya karışmıştır.. Yaraladığı çocuğun durumu ağırdır ve Metin hapis yatabilir.. Hüsnü ve ailesi perişandır!.. Arka Sokaklar 357.Bölüm 13 Şubat Cuma akşamı saat 20:00'de Kanal D'de! Hemen izle Çarpıp kaçan kişi çok ta tekin olmayan Yeliz isimli bir kadındır. Yeliz, zengin iş adamı sevgilisine bu kazadan bahsetmez ve arabanın da çalındığını söyler. Kirli işlerini yaptırdığı Celil’e kaza olayını temizletir. Önder ise Yeliz’e sırılsıklam aşıkdır ve arkasından dönen dolaplardan habersizdir. Kemalettin patronu Önder’i bu kadın ile ilgili uyarmış ama bir türlü sözünü dinletememiştir. Arka Sokaklar 357. Bölüm Fotoğrafları Arka Sokaklar 357. Bölüm Fotoğrafları / Foto Galeri Beğeniyle izlenen dizinin 357. Bölümünde; Ekip, Mesut’a çarpan arabanın peşine düşüyor. Arka Sokaklar 357. Bölüm Cuma günü saat 20:00'de Kanal D'de! Tüm resimler Metin’in kız arkadaşı Aslı’nın doğum günüdür. Metin, Aslı’ya sürpriz bir şeyler yapmak ister. Bu sırada Aslı’nın eski sevgilisi Tamer kızı rahat bırakmamaktadır. İkili baş başa restoranda yemek yerken masaya gelen pahalı hediye sonucu Metin deliye döner çünkü bu hediye Tamer’den Aslıya gönderilmiştir. Bu olay sonrasında çıkan kavgada Tamer aldığı darbe sonucu komaya girer hastaneye kaldırılır. Metin cinayete teşebbüsten nezarete atılır.
@Çiğdem- @papuleoo
@ABAY_06
mesela gazeteci Ecenin yeni sevgilisi terörist çıksın onu tunç bulsun babası iyileşsin diye ve babasının polis olduğunu öğrenen ve bu durumda rızanın ekibinin peşine düşer rızada onların peşine düşer işte sonuç ve böylecesine mesut iyileşirMesut konusunu çok uzattılar. Neyseki metin konusu ortaya çıktı bu sayede mesutta kendine gelir.
Hiçbir şey anlamadımmesela gazeteci Ecenin yeni sevgilisi terörist çıksın onu tunç bulsun babası iyileşsin diye ve babasının polis olduğunu öğrenen ve bu durumda rızanın ekibinin peşine düşer rızada onların peşine düşer işte sonuç ve böylecesine mesut iyileşir
şimdi ikinci sezonda mesutun bir sevgilisi olmuştu onu tunç istememişti onun yeni sevgilisi terörist çıksın ekipte onun peşinden gitsinHiçbir şey anlamadım
Ecenin sevgilisi terörist çıkıyor bunu tunç fark ediyor. (Muhtenelen ece bu cocuktan ayriliyor) Ecenin sevgilisi ecenin babasının polis olduğunu anlıyor intikam için polisleri öldürmek için takibe başlar . rıza baba olanlardan haberdar olunca sevgilinin peşine düşer)))Hiçbir şey anlamadım
Aga ece zaten ekipten biri bence @pompy reis başka bir şey anlatıyor.Ecenin sevgilisi terörist çıkıyor bunu tunç fark ediyor. (Muhtenelen ece bu cocuktan ayriliyor) Ecenin sevgilisi ecenin babasının polis olduğunu anlıyor intikam için polisleri öldürmek için takibe başlar . rıza baba olanlardan haberdar olunca sevgilinin peşine düşer)))
O ece ye mazi derler geç artık onu ama kerim bafralı veya semo olabilir.şimdi ikinci sezonda mesutun bir sevgilisi olmuştu onu tunç istememişti onun yeni sevgilisi terörist çıksın ekipte onun peşinden gitsin
Tunçta babasının Polis olduğunu söylesin
isteğinden ayrılmadıki tunç istedi aslında mantıklı demiO ece ye mazi derler geç artık onu ama kerim bafralı veya semo olabilir.
Reis onu bir tek sen ve ben hatırlarız senaristler çoktan unutmuştur.isteğinden ayrılmadıki tunç istedi aslında mantıklı demi
Metinin sevgilisinin doğum gününde başına gelene bak eski sevgilisi deliyse neden aşık olurlar onu anlamış değilimReis onu bir tek sen ve ben hatırlarız senaristler çoktan unutmuştur.
Aynen reis çok haklısın ayrıca ne ara sevgili yaptı.Metinin sevgilisinin doğum gününde başına gelene bak eski sevgilisi deliyse neden aşık olurlar onu anlamış değilim
bi süredir izlemiyorum,bu bölüme belki göz atabilirim
engin bir dahaki bölüme geliyorbi süredir izlemiyorum,bu bölüme belki göz atabilirim