- Reaksiyon puanı
- 3,204
- Puanı
- 411
Videosunu atsan da biz de o anı bir daha yaşasak, tabii bulabilirsenNasıl hatırlamadın ya vurulmuştu ya Kerem.
Videosunu atsan da biz de o anı bir daha yaşasak, tabii bulabilirsenNasıl hatırlamadın ya vurulmuştu ya Kerem.
Yarın atarım bilgisayara geçince. Bende her sahnesi mevcut.Videosunu atsan da biz de o anı bir daha yaşasak, tabii bulabilirsen
Yanlışlıkla açtım. 😱Olmaz mı
Yerlilerden Muhteşem Yüzyıl'da Mustafa'nın idam edildiği sahne
Yabancılardan da Dexter'dan bir sahne var
DEXTER FİNAL SPOILER
Dex'in Debra'yı öldürdüğü ve okyanusa bıraktığı sahne. Hele bıraktıktan sonra o bakışı beni benden alır.ss
Valla açtım "Dex'in Debra'ya" okudum sonrasını hemen kapadım ama ölümlü bir şey olabilir mi?inanmam
aferin o kadar önlem aldık.ss neyse ben sustumValla açtım "Dex'in Debra'ya" okudum sonrasını hemen kapadım ama ölümlü bir şey olabilir mi?
Youtube'dan izleniyor sadece, başka video bulamadım o sahneyle ilgiliYalnız video açılmıyor
Beni en çok etkileyen sahne arka sokaklar da mesutun vurulması @pompy reis iyi bilir o bölüm sağlam bölümdü.@aserat54 , @sokak sanati , @denizz19 , @Çiğdem- , @xemrexxx , @gözlemci , @cookies , @dizimedya , @destere @Harunnn60 @Yiğitt @papuleoo @ABAY_06 @ozgur2113
İzlediğiniz dizilerden sizlerin de etkilendiği bir sahne yok mu ?