Hüsnü ve Mesut Hedefte
Rıza babalara giden bir ihbar düğünde şüpheli durum Can komiser Hüsnüyü çağırmış mesutta onu yalnız bırakmamıştır.
Mesutun köpeği Garip havlayıp durur hemen bomba imha ekibine haber verir mesajla bombayı mesut makasla keser.
Gözcü plan başarısız Zahit Gürkan.
ozaman onlara mesaj ver Can komiser ve ekibine
Rıza baba onların bir gözcüsü var burda bir yerde gördüm gözcü oyuncak dükkanında çatısında ekibi gören oyuncakçı
adamlarına haber verip pusu kurmalarını ister Can komiser ve ekibine. Mesut gözcüyü görür ve çatışma çıkar. Gözcüyü
yakalanır. Bu durumda polislerin operasyonu sızdıran Dilan komiser cinayetten açığa alınan polistir ve can komiserin
ekip arkadaşının oğlu onun kızına anlatır. Kızından gizli psikolog dosyasını çalan ve kimin peşinde olduğunu anlayan
Dilan komiser Fuhuş çetesinin patronu Zahit Gürkana haber verir.o kurulan pusudan başarısız ayrılan fuhuş çetesi.
Sahne 2
Kanlıca
Metin yaseminle çıkmaya başlar.
babası buna kızmayınca zeliha sinirlenir.
Arda arda diye intihar etmeye kalkışır
Zeliha erkeklerde ayrımcılık ben babamın ekibinden birine aşık oldum onu ayırttı ama
Metinle Yaseminin çıkmasına izin verir. Ardada zelihanın binasına çıkmış oda intihar etmeye çalışır.
Hüsnü eğer izin vermezsen ikimizde intihar ederiz.
Zeliha öbür tarafta görüşürüz.
Arda Amin.
o sırada zeliha ve Arda bomba ve atlarlar üzgünüm baba sensin sorumlusu Hüsnü der Yasemin çıkıp iple alır ve
bombayı imha eder.
Hüsnü tamam ne haliniz varsa görün.
zelihanın eski erkek arkadaşı Tibet yeni sevgilisinden dolayı yasadışı işlere bulaşmıştır.
Sahne 3
Zahit Gürkan bunlar kim Tibet.
Tibet başlarında Rıza baba var onun adı Hüsnü benim eski sevgilimin babası ona para işlemez o ekibin hiç birini parayla
satın alamazsın.
Hüşnü çobanın eşi Suat Çoban 5 çocuğu var.
Zahit Gürkan ne Suatmı eski kız arkadaşım mahalleden.
Hüsnüye mesaj yollayın.
Tibet tamam
sahne 4
Hüsnünün evinin dibinde komşusunda yardım çıkar oda tekinin aşık olduğu kızın evi yanmıştır.
Tekin ateşlerin içindedir ve bir mesaj görür bu daha başlangıç Hüsnü komiserim
Tekinin kız arkadaşı kaçırılmış ve fuhuş çetesi için çalıştırmaya başlamıştır. Hemen tekine mesaj atan Tekinin kız
arkadaşı gelen mesajı
Tunç ve tekin babalarına haber verip Mesut ve Hüsnü kızı kurtarır ama kız orda vurulur.
Zahit Gürkan Alo Hüsnü komisermi.
Hüsnü komiser evet benim.
Hüsnü komiser ve Mesut komiser öldürecem sizi.
telefon kapandı.
Hüsnü tehdit etti sadece ben değil Mesutta dahil.
Ali yok artık.
Tunç üçüncü cevher vakası.
Metin Ne olamaz yinemi.
Sahne 5
Rıza Amirin evine giren bir hırsız Zahit gürkanın emriyle Ali akdoğan komiserin keskin nişancı tüfeğini çalar. Onlar
o sırada hastahaneye giderken Çünkü zeyno ateşlenmiş ve ablasıda abiside sorun bebek mamasından kaynaklanıyordur.
Arif müdür Alinin çalınan silahıyla vurulur ve olay yerinde can verir. Evinden uyuşturucu çıkar.
Ama eve geldiklerinde Rıza Amir ve Ailesi polisi evinin önünde görünce şaşırır evden bomba uyuşturucu felan çıkar ve
Rıza amir ve Ali akdoğan komiser tutuklanır.
Sahne 6
moskovada amir olan eski başkomiser Engin Balkan bir Rus kasabının terör örgütüne insan eti sattığı ihbarını almıştır.
bu kasap istanbuldadır Ancelina çevreoğlunun kendisinden başka güzel kız görünce onları kesip satıyor terör örgütüne.
Sahne 7
Küçük gelin Çiğdemin arkadaşı Gizem aksu Küçük gelin Çiğdemi tutuklayan ve hapise atan mesuttan intikam için mesutun
oğlunu ve Hüsnü çobanın oğlunu Milletvekilinin oğuluyla ve milli eğitim bürokratlarındanın oğluna kavga ettirip okuldan.
atılma olayına gelmiştir ve öğretmenlerde açığa alınma tehlikesindedir.
Metin ve Tunç derki Cevher olayından öğrendiğim bir ders hayat kitaplara göre hiç gitmez ne öğreniceksen sokaktan öğreniceksin.
Ama kitap oku onu unutmalısın hayatta.Herşeyi öğrenebilcek tek yer var oda sokaklar.
Bürokrat ve Milletvekilinin oğlu siz marjinalmisiniz.
Tunç ve Metin hayır ben babamdan öğrendim Polis cevher vakasında.
Bürokrat ve Milletvekilinin oğlu sopalarla dalar öğretmen ayırır. konferans salonu karışır.
98.Bölümün sonu
@xemrexxx @denizz19 @Çiğdem- @Harunnn60 @kvp-medya @Yiğitt @sokak sanati @dizimedya @Bully
@Bully @cookies @ABAY_06 @beyazsoy @Cengo @vadikızı