Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ilk kez Karadyiyi 2 yapim geciyor( ben begenmemistim son bolumu tam erkek bolumu oldu kadinlar dizi izler,bu dizide kadinlarin sayesinde zirveye yukselmisti.Son bolum erkekler begenmis olabilir ama biz kadinlar begenmedim .Kenanida az gosterdiler.Bas rolde Belgin Turgut vardi
Her 3 grupta oranlar dusmus maalesef
ayy artık karadayının düşük reytingleri beni ilgilendirmiyor çok eleştirdim ben karadayıyı
ama turgutun olması artık zevk almamı sağlıyor @sürgünüm yanı artık karadayı düşük reytinglerine birşey demeyecem
turgutun gelmesi reytingleri yükseltmek yerine düşürdü evet ama turgut sayesidne artık bölümlerden zevk alıyorum turguta dua et @sürgünüm eleştirileri daha az görüceksin artık
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.