Kıvanç Tatlıtuğ Dünyaca Ünlü Diziye Konuk Oluyor!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
thumbnail_1423560968.jpg

History Channel'ın ilk drama dizisi olan ve iki sezonu yayınlanıp üçüncü sezonu beklenen Vikings dizisinde tanıdık bir ismi izleyeceğiz.

Kanada-İrlanda-İngiltere ortak yapımı olan dizide iki bölüm oynayacağı öğrenilen Tatlıtuğ'un rolünün uzatılması için görüşmeler de sürüyor. Dizideki rol için Tatlıtuğ'un Fransız yapımcı arkadaşı aracı oldu.

Oyuncu şu sıralar Amerika'dan ev arıyor ve harıl harıl rolüne çalışıyor.

@OzaN @sokak sanati @sürgünüm @destere @Forumdash @Maskeli Fedai @BesaleT @mrt-06 @xemrexxx @beyazsoy

Son düzenleme:
Şükür konudaki iki fotoyu birleştirebildim :F

Vikings zaten sevdiğim bir dizi bir de Türk bir oyuncu, süper olur eğer gerçekse :Z

iyi bir haber tip olarak zaten kıvanç kuzeylilere benziyor, yetenek olarak ise vasat durumda olsa bile fazla bir rol vermeyecekleri için kurtarır bence :))

Aman Allah'ım.😱 Çok sevimndirici bir haber acayip şaşırdım ve sevindim.:Z

Zaten Vikins'i severim, sevdiğim bir oyuncuyu orada görmek süper olacak çokda yakışacaktır.:bhr: O değilde çok iyi yaa.:F

@Çiğdem- koş kız:F

izlemediğim bir dizi hayırlısı olsun:)
desenize @Çiğdem- Vikings başlıyor o zaman :F
aaa haberim var budiziden ilk 2 sezonuna bakıcaktım ama dizilerim çok olduğu için bakamamıştım yinede kıvanncın olduğu bölümlere göz atmak lazım:A:A:A

ayy ben hep diyorum zaten joseph morgan benzerliğini kıvanc amerikada kullamalı diyorum
braz baksın kendisine tekrar formuna geri dönsün bildiğin joseph morgan yanı:F
bu benzerlikle amerikan dizilerinde çok ün yapar türkiyeye falan dönmesin vikingte braz oynasın sonra başka yabancı dizilere 3-4 bölüm konuk gitsin braz tecrübe edinsin yabancı dizilerde sonra iddalı bir yabancı dizide kalıcı oyuncu bile olur
josep morgan gibi çocuk o tiple çok işş bulur amerikada kıvanç:love1::love1::love1:

Umarım haber doğrudur. :D Çok güzel bir gelişme bu başarılar. :D

aaa haberim var budiziden ilk 2 sezonuna bakıcaktım ama dizilerim çok olduğu için bakamamıştım yinede kıvanncın olduğu bölümlere göz atmak lazım:A:A:A

ayy ben hep diyorum zaten joseph morgan benzerliğini kıvanc amerikada kullamalı diyorum
braz baksın kendisine tekrar formuna geri dönsün bildiğin joseph morgan yanı:F
bu benzerlikle amerikan dizilerinde çok ün yapar türkiyeye falan dönmesin vikingte braz oynasın sonra başka yabancı dizilere 3-4 bölüm konuk gitsin braz tecrübe edinsin yabancı dizilerde sonra iddalı bir yabancı dizide kalıcı oyuncu bile olur
josep morgan gibi çocuk o tiple çok işş bulur amerikada kıvanç:love1::love1::love1:
Kıvanç amerikan dizilerini becerebilirmi bilemiyorum ama becerirse iyi olur turkiyeyi ay yapimi star tvyi bırakabilir tabi star tazminat açar Kıvança ama o öder olsun :)
Vampir Günlüklerinde falanda oynasin vikingsten sonra sonra arrowa falanda gelsin orphan black falan derken bi dizide basrol olabilir haklısın 😉 😉

Doğruysa süper olur gerçekten onu izlemek büyük keyif olur rol olarakta tam ne oynayacağını bilmesem de tip olarak çok uygun Vikinglere. :)

Kıvanç amerikan dizilerini becerebilirmi bilemiyorum ama becerirse iyi olur turkiyeyi ay yapimi star tvyi bırakabilir tabi star tazminat açar Kıvança ama o öder olsun :)
Vampir Günlüklerinde falanda oynasin vikingsten sonra sonra arrowa falanda gelsin orphan black falan derken bi dizide basrol olabilir haklısın 😉 😉
becermesini bilmemde joseph morgana yani the originalstan klausa benzerlliğini amerikada çok iyi kullanabilir bir çok diziden sırf bu yüzden bile kıvanca teklif gelebilir değerlendirsin ebnce ben 1 yıldır forumda söylüyorum zaten kıvanc yabancı dizilerde değerlendirmeli kendini diye sonunda aklı basına gelmiş bu dizi son dönemde oldukça popüler bir dizi iyi bir adım olucak kıvanç için :love1::love1::love1:

becermesini bilmemde joseph morgana yani the originalstan klausa benzerlliğini amerikada çok iyi kullanabilir bir çok diziden sırf bu yüzden bile kıvanca teklif gelebilir değerlendirsin ebnce ben 1 yıldır forumda söylüyorum zaten kıvanc yabancı dizilerde değerlendirmeli kendini diye sonunda aklı basına gelmiş bu dizi son dönemde oldukça popüler bir dizi iyi bir adım olucak kıvanç için :love1::love1::love1:
Ama eskiden 2 saat izleyebiliyodun parlağını simdi 40 dk izliycen :)

Ama eskiden 2 saat izleyebiliyodun parlağını simdi 40 dk izliycen :)
türk dizilerinde kıvanc tutunamıyor aşkı memnudan sonra kzuey ve güneyde başarısız oldu son olarakta kurt seyitte rezil oldu sonrada kaçıp gitti zaten amerikaya aklı varsa dönmesin bence :F:F:F

Sevindim Kıvanç adına, rolünün altından başarıyla kalkar umarım. :)

Oo.. Bu Kıvanç için küçük, Türk oyuncu sektörü için büyük bir adıım :F:Z