Bu hafta aklımda biri var elenecek ama bakalımMuhtemelen. Umarım bu hafta elenirde zor rakibim azalır.![]()
Bu hafta aklımda biri var elenecek ama bakalımMuhtemelen. Umarım bu hafta elenirde zor rakibim azalır.![]()
Bu hafta aklımda biri var elenecek ama bakalım![]()
Herkes olabilir asıl ben olmayayım da diyorum ben onca puan çöpe gitmesinBen olmayayımda.![]()
Herkes olabilir asıl ben olmayayım da diyorum ben onca puan çöpe gitmesin![]()
Benim rahat edemediğim yerde hiç kimse istirahat edemezBana devredersin.![]()
Benim rahat edemediğim yerde hiç kimse istirahat edemez![]()
Kara Ekmek dizisinden bir kubleydi.Sıla'nınm şarkı sözleri gibi bu söz.![]()
Kara Ekmek dizisinden bir kubleydi.![]()
Hahaİnternet'e yazdım KVP'da kullanılmış.![]()
Stay banada iyi geliyor ama bilemiyorum.@sokak sanati ikiside güzel ama Stay daha güzel gibi. Ama güzel dedim diyede tam puan beleme. Herkes iyi gelecektir kesin![]()
@sokak sanati bu haftayı da atlatırsan final turuna kalıyorsunburaya ka gelmişkeen finale kal bence where have you been,diamonds,cant rmember forget you dan birini kullan
finale ka giderse n 4 şarkı gerekiyor 3 ü blli zatenFinaelde ne kullanacağım onu düşnüyorum.![]()
finale ka giderse n 4 şarkı gerekiyor 3 ü blli zaten![]()
Vay çeteler vayfinale ka giderse n 4 şarkı gerekiyor 3 ü blli zaten![]()
Bu lafın puanına yansıyacak.İşte 4. şarkı hangisi olacak. öyle bir şarkı kullanayım ki finalde kazanayım diyeceğim ama Şikeci kesin kazanır.![]()
Vay çeteler vay
Bu lafın puanına yansıyacak.![]()
ne çetesi loVay çeteler vay
Bu lafın puanına yansıyacak.![]()
bulursun bişiler.Fİşte 4. şarkı hangisi olacak. öyle bir şarkı kullanayım ki finalde kazanayım diyeceğim ama Şikeci kesin kazanır.![]()
Beni enterese etmiyor![]()