aaaa eşşek akdar adam küçülde cebime girrr 😱😱😱😱Teşekkür ederim abla
hemen puanını geri alıp değiştiriyorum
aaaa eşşek akdar adam küçülde cebime girrr 😱😱😱😱Teşekkür ederim abla
Dünya ahiret bacımsın o manada ablaaaaa eşşek akdar adam küçülde cebime girrr 😱😱😱😱
senn yeni puanını görde öyle konuşalım cnmDünya ahiret bacımsın o manada abla
7 yasindakilerde sana teyze dicekler canımaaaa eşşek akdar adam küçülde cebime girrr 😱😱😱😱
Bir buket çiçeğe tav olur muyuzsenn yeni puanını görde öyle konuşalım cnm
Muhteşem seçim. @sokak sanati arkandayım.
Şarkıların konusunda en doğru kararı sen verebilirsin Umut
Dinlerim.
Şarkıların konusunda en doğru kararı sen verebilirsin Umut
Bu hafta dediğim gibi 5 kişi kaldık herkesin elenme riski var yok değil. En iyi parçam diye koyarsın bakarsın elenmiş şans artıkYada hangisi daha iyi diyeyim.
Bu hafta elenmemek için kullanacağım bir parça istiyorum.
Haklısın ama karar veremiyorum. Bu hafta iddiasız görünce diğerlerinide bir sıkıştırma yapmak istiyorum.
Bu hafta dediğim gibi 5 kişi kaldık herkesin elenme riski var yok değil. En iyi parçam diye koyarsın bakarsın elenmiş şans artık
Aynen bence de bununla kal olur da diğer koyduğun şarkıyla elenirsen pişman olmazsınTamam değiştirmiyorum beoffff.
Wherw Have You Been ile devam.
Aynen bence de bununla kal olur da diğer koyduğun şarkıyla elenirsen pişman olmazsın
Gülşen tükenmedi aslında ama güvenemiyor sanırım aslında çok iyi slowları var bilemiyorum @Billy Kane daha iyi bilir tabi.Saol yardımın için.
Gülşen tükendi galiba bu arada.
Gülşen tükenmedi aslında ama güvenemiyor sanırım aslında çok iyi slowları var bilemiyorum @Billy Kane daha iyi bilir tabi.
Evet onları kullanmadı muhtemelen finale saklıyorİltimas ve Irgalamaz Beni'yi kullanamdı galiba. Bu hafta ki ile elenirse kullanamayacak gibide zaten.
Evet onları kullanmadı muhtemelen finale saklıyor