Sağol ya survivoru izleyecegimi sanmıyorum ekranda görmeye dayanamadığım tipleri toplamışlar@beyazsoy katılsana bize ))
Sağol ya survivoru izleyecegimi sanmıyorum ekranda görmeye dayanamadığım tipleri toplamışlar@beyazsoy katılsana bize ))
İzle yorum yap değerli görüşlerine ihtiyacımız var en önemlisi Nihat Doğan felsefesi var bunu nası kaçırırsın inanmıyorum sana ))Sağol ya survivoru izleyecegimi sanmıyorum ekranda görmeye dayanamadığım tipleri toplamışlar
turabi, kanaltürk ikinci sayfa programında şuan , izle istersenİzle yorum yap değerli görüşlerine ihtiyacımız var en önemlisi Nihat Doğan felsefesi var bunu nası kaçırırsın inanmıyorum sana ))
Aman aman kalsın ))) sen izliyomusun ne diyor gineturabi, kanaltürk ikinci sayfa programında şuan , izle istersen
aynı işte vücut yapmış sonra favorileri nihat , pascal ve doğukanmışAman aman kalsın ))) sen izliyomusun ne diyor gine
Klasik turabi işte ilk başdan yağ çekiyor adamlara sonra arkalarından ne diyecek allh bilir ))aynı işte vücut yapmış sonra favorileri nihat , pascal ve doğukanmış
sonra dedi ki herkes orada birbirinin kuyusunu kazacak dedi programada sunuculara ablacım ablacım ayağına yağ çekiyor
turabi orada kimseyi sevmiyor konuştuklarından anladım , ortalığı baya karıştıracak bence hatta gıcık oldugum tipler var dediKlasik turabi işte ilk başdan yağ çekiyor adamlara sonra arkalarından ne diyecek allh bilir ))
Onun konuştukları anlaman zor bence ) 2 dk sonra başka biey diyebilir ) bu sefer kolay lokma yok orda yiğit gibi Pascal var )) yer onuturabi orada kimseyi sevmiyor konuştuklarından anladım , ortalığı baya karıştıracak bence hatta gıcık oldugum tipler var dedi
bence elerler onu , yani tekrar şampiyon olamaz zatende ilk 5 te elerler benceOnun konuştukları anlaman zor bence ) 2 dk sonra başka biey diyebilir ) bu sefer kolay lokma yok orda yiğit gibi Pascal var )) yer onu
İnş haro umudumuz o yönde yoksa kafayı yedirdecek bizebence elerler onu , yani tekrar şampiyon olamaz zatende ilk 5 te elerler bence
inşİnş haro umudumuz o yönde yoksa kafayı yedirdecek bize
Adam bir iki özlü sözü ezberleyip satıyor işte artik sıkıcı yeni şeyler ezberlemesi lazım)))İzle yorum yap değerli görüşlerine ihtiyacımız var en önemlisi Nihat Doğan felsefesi var bunu nası kaçırırsın inanmıyorum sana ))
Adam hakli bütün problemli gıcık tipleri toplamışlar tek anıl var mülayim)) o da birinin rüzgarına takılıp gider))turabi orada kimseyi sevmiyor konuştuklarından anladım , ortalığı baya karıştıracak bence hatta gıcık oldugum tipler var dedi
Dur bakalım belki yeni bişeyler söylüyecek ama adaya saklıyor hepsini bir anda söylemezAdam bir iki özlü sözü ezberleyip satıyor işte artik sıkıcı yeni şeyler ezberlemesi lazım)))
Kazanmayanlarin tesellisi işte)))Survıvvor 1 tanıtımı izledim )
Nihat Doğan ne demiştik şampiyonlar unutulur kahramanlar unutulmaz )) bak işte ne dedim sana ben @beyazsoy çok şey kaçırcaksın
Kapasite yok internette dolasan özlü sözleri biraz değiştirip söz yazıyor o kadar hic biri kendisine ait değil2 tanıtımada fena gözükmüyor
Dur bakalım belki yeni bişeyler söylüyecek ama adaya saklıyor hepsini bir anda söylemez
Aslında Derya kazanamazdı çok iyi yarışmıyodu galiba öyle hatırlıyodum çok seyretmedim ama Nihat çok gıcık sözlerle insanları kamçıladı herkes Derya'ya hucum ettti sms'deKazanmayanlarin tesellisi işte)))
Şimdi başlamasın Nihat doğan evden çıkarken ülkeme iyi bakın sevin onu incmeyin )Kapasite yok internette dolasan özlü sözleri biraz değiştirip söz yazıyor o kadar hic biri kendisine ait değil
favorin kim beyazsoy ?Adam hakli bütün problemli gıcık tipleri toplamışlar tek anıl var mülayim)) o da birinin rüzgarına takılıp gider))
Degine yakin oldu. Nihat ile derya dengedeydi ama nihat AKP ve anadolu tezlerini dile getiriyordu kadınları asagliyordu. acunun yayınladığı oy tablosunda nihat anadolu ve batıdaki illerden oy alırken derya batıdan oy alıyorduAslında Derya kazanamazdı çok iyi yarışmıyodu galiba öyle hatırlıyodum çok seyretmedim ama Nihat çok gıcık sözlerle insanları kamçıladı herkes Derya'ya hucum ettti sms'de
Şimdi başlamasın Nihat doğan evden çıkarken ülkeme iyi bakın sevin onu incmeyin )
sonra adada ülkemin peniri özledim metroda koşan insanları özledim diye yandık