Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene farklı olacak ama herhangi bir taraf seçmek zor. Ünlüler Turabiyi öbür tarafa atar kesin. :D

GÖNÜLLÜLER TAKIMI :

1) HİLMİ CEM İNTEPE
2) DUYGU ÇETİNKAYA
3) TURABİ ÇAMKIRAN
4) HAKAN
5) NADYA
6) HASAN YALNIZOĞLU
7) SEDA
8) BERNA
9) SAHRA
10) BOZOK
11) BEGÜM
12) TANER
13) ÖZLEM

ÜNLÜLER TAKIMI :

1) NİHAT DOĞAN
2) PASCAL NOUMA
3) ANIL TETİK
4) MERVE OFLAZ
5) MERVE AYDIN
6) SERENAY AKTAŞ
7) DOĞUKAN MANÇO
8) ALMEDA ABAZİ
9) FULYA KESKİN

VE İKİ İSİM İLK BÖLÜMDE GÖNÜLLÜLERDEN ÜNLÜLERE GEÇECEK. :)

@Bully @ozgur2113 @eskici @ABAY_06 @-KADİR- @sokak sanati @Ahmad @Maskeli Fedai @RevaN @china_shangai @Billy Kane @HachiKo @Nisa @yigit_00 @cookies @KayıpSehir @Cengo @Harunnn60

niye ünlüler gönüllüler oluyor ya bu ne saçmalık zaten çok eski yarışmacılar da var onlar hangi takımda olacaklar @Yiğitt

@Yiğitt bro daha bailamadan yarışma iyi bilgiler veriyosun helal :D survivor istihbaratın kuvvetli

niye ünlüler gönüllüler oluyor ya bu ne saçmalık zaten çok eski yarışmacılar da var onlar hangi takımda olacaklar @Yiğitt
Takımları üstte yazdım reyiz bak. :D

@Yiğitt bro daha bailamadan yarışma iyi bilgiler veriyosun helal :D survivor istihbaratın kuvvetli
Her zaman. :Z :A

Ben Turabi ünlü sayılır diyordum artık. :A
Hilmi Cem ondan ünlü ama gönüllülerde. :A :Z

yazdın yazdın da çok saçma olmuş bak beni kızdırıyon vallaha kızdırıyon @Yiğitt :D

Siz takım olarak mı destekliyorsunuz yoksa tek bir yarışmacı mı?

Fragmanlar müthiş olmuş. :D

Ama takımlar 1. ve 2.fragman olarak ayrılır mı emin değilim. Ayrıca ünlüler - gönüllüler diye bir ayrım yapılmasını saçma buluyorum hemen hemen hepsi ünlü artık çünkü. :D Başka türlü bir ayrım yapsınlar.

@Yiğitt eğer takımlar fragmanlardaki gibiyse Hakan inşallah ilk haftadan ünlülere geçer, ben de ünlüleri desteklerim. :D

Fragmanlar müthiş olmuş. :D

Ama takımlar 1. ve 2.fragman olarak ayrılır mı emin değilim. Ayrıca ünlüler - gönüllüler diye bir ayrım yapılmasını saçma buluyorum hemen hemen hepsi ünlü artık çünkü. :D Başka türlü bir ayrım yapsınlar.

@Yiğitt eğer takımlar fragmanlardaki gibiyse Hakan inşallah ilk haftadan ünlülere geçer, ben de ünlüleri desteklerim. :D
Acunum EKİPLER BELLİ diye paylaşımını yapmış. :A

Kızlardan yollanacak. :A Boşuna bekleme canım. :D

Acunum EKİPLER BELLİ diye paylaşımını yapmış. :A

Kızlardan yollanacak. :A Boşuna bekleme canım. :D
Belli olmaz Turabi belki Akın'ı yolladığı gibi Hakan'ı da yollar, yollasın. :D Benim gönüllülerde desteklediğim bir tek Hakan var, ünlülere geçsin. :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...