Star yarışmayı yarıda bırakmaz ama bıraksa da hakkı Çok kötü oranlar almışBenzemez Kimse Sana düşüş yaşamış, umarım gelecek hafta yükselir.
iddialı bir dizi şart . Gerçi dizi koysa da nedense Cumartesi izlenmiyor Kanal..
Star yarışmayı yarıda bırakmaz ama bıraksa da hakkı Çok kötü oranlar almışBenzemez Kimse Sana düşüş yaşamış, umarım gelecek hafta yükselir.
Iddiali dizi koymadiki daha kanal.Star yarışmayı yarıda bırakmaz ama bıraksa da hakkı Çok kötü oranlar almış
iddialı bir dizi şart . Gerçi dizi koysa da nedense Cumartesi izlenmiyor Kanal..
Ben izleyemedim ya.km muhteşem bölümde 8 beklerdim ufak düşmüş.
btb acun farkıyla uçmuş.
netten izlemelisin kaçırma derim.Ben izleyemedim ya.
Son kısm gördüm Öykü Ayaz'a gidiyor.netten izlemelisin kaçırma derim.
Dizi çokta kanal dizileri bu sezon başlatmayı düşünmüyor galibaIddiali dizi koymadiki daha kanal.
sil bastan tutmayacagi çok belliydi.Urfaliyam ezelden zaten tutmamisti bence burağın dizisi veya serce sarayi bu güne gelmeli
Kanalin persembe-cumartesi-pazar gunleri bombos 3 dizisi varmi bilmiyorum ellerinde ama doldursa iyi olur
Ayaz mı Mert miserçe sarayı benimde ilgi alanımda mertt fıratım var @cookies @*YıldırıM* @MelankoliK niye başlamıyorkiiii
mert bence daha edepli birine benziyor serçe sarayını seçerdim 🙂 amaaaaa ayazımıda netten izlerdim 🙂Ayaz mı Mert mi
Eger ikisi aynı gün olursa netcen
Belkide öyle olur starin cumartesisi kötümert bence daha edepli birine benziyor serçe sarayını seçerdim 🙂 amaaaaa ayazımıda netten izlerdim 🙂
ayy inşallah canımbenim yaaBelkide öyle olur starin cumartesisi kötü
1 aya başlatırlar tanıtımı çıktı yani bu sezon başlayacaktırserçe sarayı benimde ilgi alanımda mertt fıratım var @cookies @*YıldırıM* @MelankoliK niye başlamıyorkiiii
ayy inşallah cnaım yaa dört gözümle bekliyorum onları1 aya başlatırlar tanıtımı çıktı yani bu sezon başlayacaktır