Bu hafta herkes eminim en güçlü kozlarını koyacaktır ben ne koysam bilemedim![]()
Bu hafta benim en güçlü kzoum yok ortada gördüğün üzere.
Sevişmeden uyumayalım koyma sakın.
Bu hafta herkes eminim en güçlü kozlarını koyacaktır ben ne koysam bilemedim![]()
Her şey olabilir bu hafta ne koyacağımı da söylemeyeceğim.Bu hafta benim en güçlü kzoum yok ortada gördüğün üzere.
Sevişmeden uyumayalım koyma sakın.![]()
Her şey olabilir bu hafta ne koyacağımı da söylemeyeceğim.![]()
Şarkım belli aslında ama sen kesin sevmezsin o yüzden paylaşmıyorum5 kişiyiz zaten recap olayıda yok direk oylama başlar gibi.Bence söyle.
![]()
Şarkım belli aslında ama sen kesin sevmezsin o yüzden paylaşmıyorum![]()
Denize ne bakıyorsun sen.Peki tamam.
şarkımı değiştirmeye karar verdim.
ekrar etiketlemeyi önemüzdeki konuda yaparım.![]()
Ozan Çolakoğlu değil o DoğuluBelli olmaz. Ozan Çolakoğlu ile olan mı ise severim diğerlerini biliyorum.![]()
Denize ne bakıyorsun sen.![]()
Haha gelir gelmez adamı caydırdımDenize ne bakıyorsun sen.![]()
Ozan Çolakoğlu değil o DoğuluKafa olacak gibi
![]()
Ayy senin için hangi şarkı özel ki zatenOnu kullanmamışmıydın.
Neyse idare eder bence. Dinlemişliğim var ama çok özel bir parça değil benim için.
![]()
Bence iyi yaptın. Shakira ile olan düet tam puan alacak cinsten. Finale 1 kala falan kullan derim. Final garanti olur o zaman.Yok diğeri fazla iddialı sıkıştığım zamanda kulalnabilirim. Bu hafta çok sıkışmam her halde o nedenle tempoyu düşürdüm.![]()
Az değilsin sen. Herkesi kendine benzetme.Haha gelir gelmez adamı caydırdım![]()
Ayy senin için hangi şarkı özel ki zaten![]()
Bence iyi yaptın. Shakira ile olan düet tam puan alacak cinsten. Finale 1 kala falan kullan derim. Final garanti olur o zaman.
Az değilsin sen. Herkesi kendine benzetme.![]()
Aman banane sanki ne paylaşırsa paylaşsın Sıla ile yemeye gidiyoruz herkesiBence iyi yaptın. Shakira ile olan düet tam puan alacak cinsten. Finale 1 kala falan kullan derim. Final garanti olur o zaman.
Az değilsin sen. Herkesi kendine benzetme.![]()
Merak ettimÇok özel parçalarımı paylaşmak isterim bir ara.
Beyonce Haunted efsanemdir. Mutlaka dinle.
Rihanna Stay asla es geçilmez.
Bu haftayı atlatırımda haftaya nasıl geçecek onun endişesindeyim.Stay kullanacağım galiba yada trübüne oynayıp Monster olabilir.
Senin parçada kullanılabilir.
Man Dawn'ı sevmedi burası oda olamlıydı ama olmadı.
Yani diyeceğim o ki bir parça lazım bana elenmeyeceğim.![]()
Aman banane sanki ne paylaşırsa paylaşsın Sıla ile yemeye gidiyoruz herkesi
Merak ettim![]()
İyi düşün bu denizde şeytan tüyü var ne olacağı belli olmaz.Çok özel parçalarımı paylaşmak isterim bir ara.
Beyonce Haunted efsanemdir. Mutlaka dinle.
Rihanna Stay asla es geçilmez.
Bu haftayı atlatırımda haftaya nasıl geçecek onun endişesindeyim.Stay kullanacağım galiba yada trübüne oynayıp Monster olabilir.
Senin parçada kullanılabilir.
Man Dawn'ı sevmedi burası oda olamlıydı ama olmadı.
Yani diyeceğim o ki bir parça lazım bana elenmeyeceğim.![]()
İyi düşün bu denizde şeytan tüyü var ne olacağı belli olmaz.![]()
Nazar edeceksiniz tüylerimeİyi düşün bu denizde şeytan tüyü var ne olacağı belli olmaz.![]()
Zamanı gelsin dinleriz.Stay'i sana söyledim ama pek beğenmedin.Haunted'i dinle bari.
![]()
Nazar edeceksiniz tüylerime
Zamanı gelsin dinleriz.![]()
Beni şarkıdan çok klipler çekiyorYarışma dışı zaten Haunted .Beyoncegilin şarkısı bu.
Dinleme ama şarkıyı.
![]()