TV Galip Derviş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
Yayın hayatına 21 Mart 2013 tarihinde Kanal D'de başlayan polisiye dizidir. 2002-2008 yılları boyunca süren Monk'un yerli uyarlamasıydı. Başrollerini Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner'in paylaştığı yapım, obsesif kompulsif olan eski bir polisin yaşadığı olayları anlatıyordu. 3 sezon boyunca yayınlanan dizi, 28 Aralık 2014 tarihinde yayınlanan 56. bölümüyle ekranlara veda etmiştir.​

Bence Tatlı Hayat ile birlikte Türkiye'de uyarlanmış en iyi dizilerden biriydi. Ancak doğruyu söylemek gerekirse, dizi ilk sezondaki kalitesini korumayı başaramadı. Dizinin bir ilk bölümünü, bir de son bölümünü izlerseniz ne demek istediğim daha iyi anlaşılır. Hem kanalın politikası, hem de dizinin kan kaybetmesi sonunu hazırladı ve bitti.

Beni depresyondan çıkaran dizidir, bu yüzden benim için de yeri hep ayrı olacak. Her ne kadar sonunu kendisinin hazırladığını düşünsem de, bittiğinde üzüldüm. Engin Günaydın ve Algı Eke dizide iyi bir uyum yakalamışlardı, dizi bitince sanki iki yakın arkadaşımı kaybetmiş gibi oldum.

Bence Tatlı Hayat ile birlikte Türkiye'de uyarlanmış en iyi dizilerden biriydi. Ancak doğruyu söylemek gerekirse, dizi ilk sezondaki kalitesini korumayı başaramadı. Dizinin bir ilk bölümünü, bir de son bölümünü izlerseniz ne demek istediğim daha iyi anlaşılır. Hem kanalın politikası, hem de dizinin kan kaybetmesi sonunu hazırladı ve bitti.

Beni depresyondan çıkaran dizidir, bu yüzden benim için de yeri hep ayrı olacak. Her ne kadar sonunu kendisinin hazırladığını düşünsem de, bittiğinde üzüldüm. Engin Günaydın ve Algı Eke dizide iyi bir uyum yakalamışlardı, dizi bitince sanki iki yakın arkadaşımı kaybetmiş gibi oldum.
Ben bittikten sonra biraz ağlamıştım. :)

İlk başladığında biraz baktığım, hafif bir üsküdar'a giderken tadı aldığım dizi.

Tad almamın sebebi, daha özgün ve o an ki televizyon monotonluğundan çıkmalarıydı.

"Tekrarları yayınlansa da ilk bölümden itibaren doya doya izlesek" diye düşündüren dizi. :)

Bilgisayarımda tüm bölümleri mevcut olduğu için istediğim zaman kafama göre bir bölümünü izleyebildiğim dizi. :D

İşin eğlencesi bir yana, televizyonda da tekrarları verilse diziyi özleyenler için iyi olurdu. Yine verirler belki.

Bilgisayarımda tüm bölümleri mevcut olduğu için istediğim zaman kafama göre bir bölümünü izleyebildiğim dizi. :D

İşin eğlencesi bir yana, televizyonda da tekrarları verilse diziyi özleyenler için iyi olurdu. Yine verirler belki.
Belki tv2 verir yakın bir zamanda. :)

Jenerik müziğini Timuçin Esen'in seslendirdiği, 2010'ların en kaliteli türk dizilerinden. Hızlı akan senaryosu, kurgusu, Engin Günaydın'ın muazzam oyunculuğuyla harika bir iş. Yıllardır bıkmadan ara sıra açıp izlerim. Bölüm devamlılığı olmadığı için de ayrıca rahatlıkla içinden bölüm seçilerek izlenebiliyor.

• Beğendim
Reactions: Hazem

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961