- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
yalnız bu yazdıklarımızdan sonra saldıraya geçecektirabi zannımca kimse kendisini sevmiyo o yüzden böyle![]()
yalnız bu yazdıklarımızdan sonra saldıraya geçecektirabi zannımca kimse kendisini sevmiyo o yüzden böyle![]()
sıkıntı değil abi evelAllah tarumar ederiz kendisiniyalnız bu yazdıklarımızdan sonra saldıraya geçecektir)))) dikkatli olmak lazım ALLAH bayanların şerrinden bütün erkekleri korusun
![]()
dün gece bu konuda yazdıklarını okudumda baya kahkaha attım @34rcp44 e ismini sormuşsun yinenickinden de mi çıkaramadım sorgu sualci ablacım
![]()
bence o çenesiyle bizi tarumar edersıkıntı değil abi evelAllah tarumar ederiz kendisini![]()
bak bak bu taş banamııı aşk olsun bir daha kimseye birşey sormucamabi sorma sorguya çekiyo adamı allahtan uykusu geldide yattı![]()
besmele çek abi giriş yaptı kople defans yapalım gol yemiyelimbence o çenesiyle bizi tarumar eder))
sen mi beni tarumar edeceksinnnnnnnnnn oyarım gözünü seninnnsıkıntı değil abi evelAllah tarumar ederiz kendisini![]()
aşk olsun ya ne taş atması biz sana taş yerine gül atarız icabındabak bak bu taş banamııı aşk olsun bir daha kimseye birşey sormucam
unutuyorum ne yapım![]()
güzel sözlerle affetiremezsin kendini recep efendiaşk olsun ya ne taş atması biz sana taş yerine gül atarız icabında![]()
recepppppppppp
vay vay vay recep aslında saat geçte deil ama sen şimdiden kopçaları koyuvaedinaşk olsun ya ne taş atması biz sana taş yerine gül atarız icabında![]()
abi çaktırma bunlar gol öncesi top çevirme anlarsın yavay vay vay recep aslında saat geçte deil ama sen şimdiden kopçaları koyuvaedin![]()
ederiz tabi ama tek başıma yapamam @china_shangai abim seni tutmalı yoksa zorsen mi beni tarumar edeceksinnnnnnnnnn oyarım gözünü seninnn![]()
aşk olsun size ikiniz bir olup bir bayanla uğraşmazsanız olmuyor demi😉vay vay vay recep aslında saat geçte deil ama sen şimdiden kopçaları koyuvaedin![]()
hele bir tutsun chinee bak ne yapıyorum ben onuabi çaktırma bunlar gol öncesi top çevirme anlarsın ya
ederiz tabi ama tek başıma yapamam @china_shangai abim seni tutmalı yoksa zor![]()
o olmazsa ben tutarım sıkıntı yokaşk olsun size ikiniz bir olup bir bayanla uğraşmazsanız olmuyor demi😉
hele bir tutsun chinee bak ne yapıyorum ben onu
dar alanda kısa paşlaşmaları iyi yaparım @34rcp44
insan değer verdiğininin gözünü oyarmış ablacım:aşk olsun size ikiniz bir olup bir bayanla uğraşmazsanız olmuyor demi😉
hele bir tutsun chinee bak ne yapıyorum ben onu
sende hemen topu taça attın be recepo olmazsa ben tutarım sıkıntı yok
oo ozaman bana ihtiyacın yok abi duvar paslarıyla işi bitirirsin![]()
tutmadan duramazmısınız bee illa kadınlara dokunmak zorundamısıno olmazsa ben tutarım sıkıntı yok
oo ozaman bana ihtiyacın yok abi duvar paslarıyla işi bitirirsin![]()
öyle ama seni sevdiğimi nerden çıkardın şakaainsan değer verdiğininin gözünü oyarmış ablacım:
sende hemen topu taça attın be recep)))))
benim tanıdığım recep dokunmaz sadece dokundurur (laf'ı)tutmadan duramazmısınız bee illa kadınlara dokunmak zorundamısın
siz erkekler varya aklınız fikriniz töbe töbe
öyle ama seni sevdiğimi nerden çıkardın şakaa![]()
vay vayy bak sennnn😉benim tanıdığım recep dokunmaz sadece dokundurur (laf'ı)