dizimedya
Banlı
3 yıl önce reytingde şikeyi'de cemaat yaptı ozaman,oda bir kumpastı yane,aslında düşününce olabiliröyle zaten daha reyting işine sıra gelmedi
3 yıl önce reytingde şikeyi'de cemaat yaptı ozaman,oda bir kumpastı yane,aslında düşününce olabiliröyle zaten daha reyting işine sıra gelmedi
Sen bilmeden Totem yapmışsın resmen ben hep sevdiğim dizinin düşük çıktığı kategoriye önce bakarım. Haftaya da öyle yap bence.Ben de bir sitede baktığımda AB oranını Total sandım ilk ve TOTAL 3'se AB daha düşüktür dedim ama gayet iyi yükselmiş.
Beni şu yaşlı çift çok etkiledi.
avuntular işte 2008 de de vadi reytingi düşünce şike dediler mahkeme yok dedi kaldılar öyleya artık cemaatte kalmadı ortada ne şikesi,yok bide paralel'in işi deseydin bari..
Aynen paralelin işi yapmadiklari sey kalmadi bari düzgün yapın da millet çakmasinya artık cemaatte kalmadı ortada ne şikesi,yok bide paralel'in işi deseydin bari..
aga yukarda şakadan yazdığıma bakma,bencede öyle,bu sistem cemaatin sistemi gerçektenAynen paralelin işi yapmadiklari sey kalmadi bari düzgün yapın da millet çakmasin
Bizde de var ama biz ne yaparsak yapalım 10 reyting altina dusmeyizdaha bitmiş bişey yok abartma
sende saçma sapan konuşma aga sistemde suç varda bizde yok mu!
@beyazsoy sen radyo televizyon felan mı okudun?senaristlerden daha iyi biliyorsun bu işiBedeli gecen hafta çok eleştirdim ama bu hafta senaryo ciddi anlamda düzelmiş sıradan günlük bir dizi haline donusmus durumda reyting artışının bir gerekçesi de güldür güldür show gecen hafta bedeli engellemek için perşembe yeni bolum yayınlamıştı. Sonuçta bedel ezelin hızlandırılmış ve içine kadın ve total öğesi serpiştirilmiş bir dizi. Birde perşembe dram olarak boşluk var ama diziden fazla bir şey beklenmesin özelikle AB seyircisi yönünden
@beyazsoy sen radyo televizyon felan mı okudun?senaristlerden daha iyi biliyorsun bu işi
Sen bilmeden Totem yapmışsın resmen ben hep sevdiğim dizinin düşük çıktığı kategoriye önce bakarım. Haftaya da öyle yap bence.
Zaten o sahneyi kast etmiştim...
Doktor Murat'ı Sakarya Fırat ve Vali'den biliyorum gerçekten iyi oyuncudur. Ben Nur Erkul ve Serhat Teoman'ın uyumunu beğendim ayrıca. Nur zaten çok tatlı. Bakalım hayırlısı artık.Ben hep öyle yapacam bundan sonra.
İnternetten açıp yeniden izledim o kısımları. Şu Doktor Murat'ı ilk defa izledim galiba ama rolünü en iyi yapan kişiydi. Seda Akman da çok iyiydi. Ama bu hafta 2 yeni dizi başlıyor umarım yükselir.
Doktor Murat'ı Sakarya Fırak ve Vali'den biliyorum gerçekten iyi oyuncudur. Ben Nur Erkul ve Serhat teoman'ın uyumunu beğendim ayrıca. Nur zaten çok tatlı. Bakalım hayırlısı artık.
Aynen onu diyecektim dublajı da vasat, en azından dublajsız oynasa bir nebze daha iyi olurdu.Nur çok tatlı evet ama saçından kendisine odaklanamadım. Serhat Teoman doğal oynuyor da bence tek sorun Berzan.
Aynen onu diyecektim dublajı da vasat, en azından dublajsız oynasa bir nebze daha iyi olurdu.
Ben de diyorum nerden tanıyorum bu adamı o dizide oynuyordu demi. Medyapım başka birini bulabilirdi cidden onun dışında iyi yani oyuncular çok doğal.Evet dublaj kötü bir de bana çok donuk geldi. Yine de Ağır Roman Yeni Dünya'daki halinden daha iyi orada hiç rol yapamıyordu.
Ben de diyorum nerden tanıyorum bu adamı o dizide oynuyordu demi. Medyapım başka birini bulabilirdi cidden onun dışında iyi yani oyuncular çok doğal.
Yaşlı çift zaten usta oyuncular sanırım o yaşlı kadın Sihirli Annem'de oynuyordu galiba. Diğer adam zaten birçok dizide vardı. Hastaneyi basan adam da öyle işçinin hanımı öyle umarım diğer bölümler de böyle özenli seçimler yapılır.Aynen Berzan'ın asistanı çok doğaldı. Oyunculuklar iyi ama bölüm oyuncuları da çok iyiydi hastaneye gelen hastalar çok etkileyici özellikle yaşlı çift.
Yaşlı çift zaten usta oyuncular sanırım o yaşlı kadın Sihirli Annem'de oynuyordu galiba. Diğer adam zaten birçok dizide vardı. Hastaneyi basan adam da öyle işçinin hanımı öyle umarım diğer bölümler de böyle özenli seçimler yapılır.