Naya Rivera Devious Maids'de

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,019
Puanı
1,061
Bu sezon final yapacak olan Glee dizisinin oyuncularının yeni dizileri belli olmaya devam ediyor. Lea Michele'in Scream Queens ve Melissa Benoist'in Supergirl'e katılmasından sonra bir haber de Naya Rivera'dan geldi.

Dizide Santana Lopez karakterini canlandıran Naya Rivera, Devious Maids dizisinin 3.sezonundan itibaren dizide yer alacak.Oyuncu dizide Bianca karakterini canlandıracak.
vYupOJgi.jpeg

@destere @Forumdash @Çiğdem- @Harunnn60 @KayıpSehir @cookies

Çok önemli bir karakterle girecek diziye. Başrol olarak giriyor, işte Glee'nin gücü. :) yeni bir dizim daha oldu, bekliyoruz.

Bu sezon final yapacak olan Glee dizisinin oyuncularının yeni dizileri belli olmaya devam ediyor. Lea Michele'in Scream Queens ve Melissa Benoist'in Supergirl'e katılmasından sonra bir haber de Naya Rivera'dan geldi.

Dizide Santana Lopez karakterini canlandıran Naya Rivera, Devious Maids dizisinin 3.sezonundan itibaren dizide yer alacak.Oyuncu dizide Bianca karakterini canlandıracak.
Ekli dosyayı görüntüle 43190

bu dizi final görmeden iptal olucak :F:F:F

Ekli dosyayı görüntüle 43190

zaten ben davul maids dizisinin üçüncü sezonunu izlemeyi düşünüyordum:) özellikle üçüncü sezon bayağı iyi diyorlar :)) ilk iki sezona uğramasakta olur, direk üçüncü sezondan başlarım işe :)

bu dizi final görmeden iptal olucak :F:F:F
resme bakmadınmı hiç :) öyle bişey varsa dizide asla bitmez yıllarca uzarda uzar :)

zaten ben davul maids dizisinin üçüncü sezonunu izlemeyi düşünüyordum:) özellikle üçüncü sezon bayağı iyi diyorlar :)) ilk iki sezona uğramasakta olur, direk üçüncü sezondan başlarım işe :)

resme bakmadınmı hiç :) öyle bişey varsa dizide asla bitmez yıllarca uzarda uzar :)
konusunu okudum ilgi çekici bence :) zenginlerin evinde çalışan 4 latin kadın hizmetçiyi anlatıyor :) zaten latinlerin kanalrı fıkır fıkırdır kesin aşçı-bahçvan-uşak-şöför diye sıralıyorlardır evi :X

türkiye mi kız orası :FG

@xemrexxx ben bilmem @OzaN her reyting raporunda bu dizi için iptal olucak diyor final gelmeden :F:F:F

@destere buna ne bakıcam beee aynada kendime bakarım daha iyi :A:A:A

konusunu okudum ilgi çekici bence :) zenginlerin evinde çalışan 4 latin kadın hizmetçiyi anlatıyor :) zaten latinlerin kanalrı fıkır fıkırdır kesin aşçı-bahçvan-uşak-şöför diye sıralıyorlardır evi :X
o malikanenin sahibi olmak vardı şimdi :) hizmetçilerden kule yapardık :))

@xemrexxx ben bilmem @OzaN her reyting raporunda bu dizi için iptal olucak diyor final gelmeden :F:F:F

senin zaten bir faydan kendine :) bir dizide oynasan bizde bakardık :)

o malikanenin sahibi olmak vardı şimdi :) hizmetçilerden kule yapardık :))

senin zaten bir faydan kendine :) bir dizide oynasan bizde bakardık :)
farklı mailkanelerde bunlar :X neyse bunda da pll gibi vir cinayet var sanırım pll in latin ve daha açık versiyonu :X

@OzaN a ne bakıyon imdn de dizi kötü diyee diyordur o :F

farklı mailkanelerde bunlar :X neyse bunda da pll gibi vir cinayet var sanırım pll in latin ve daha açık versiyonu :X

latinlerde açık bişey yok pembe dizi kıvamındadır ortada güzel kız parlak oğlan boldurda hiçbirini tam ayrıntısıyla göremeyiz ne yazıkki :)

Başka dizidir bu diziyi bilmiyorum ben. :D
cuma akşamalrı yayınlanıyor her yaptığın yorumda biticek imaaları veriyorsun:F:F

9 ocak şu yorumu yapmışsın
Glee final sezonuyla oldukça düşük seviyede bir başlangıç yaptı. Dizi eski reytinglerini mumla aramaya devam ediyor.

30 ocak şu yorumu yapmışsın
Finale doğru ilerleyen, bir zamanların hit dizisi Glee'in reytingleri çok kötü gidiyor.

bir yorumundada iptal olucak diye bir yazın vardı ama onun konusunu bulamadım:F

@xemrexxx

cuma akşamalrı yayınlanıyor her yaptığın yorumda biticek imaaları veriyorsun:F:F

9 ocak şu yorumu yapmışsın
Glee final sezonuyla oldukça düşük seviyede bir başlangıç yaptı. Dizi eski reytinglerini mumla aramaya devam ediyor.

30 ocak şu yorumu yapmışsın
Finale doğru ilerleyen, bir zamanların hit dizisi Glee'in reytingleri çok kötü gidiyor.

bir yorumundada iptal olucak diye bir yazın vardı ama onun konusunu bulamadım:F

@xemrexxx
Devious Maids'ten bahsediyorsun sandım. Glee zaten bitiyor o kesindi sezon başında. :D

Devious Maids'ten bahsediyorsun sandım. Glee zaten bitiyor o kesindi sezon başında. :D

@OzaN benn şeyy dedim emreye dizi final görmeden iptal olucak ozan her reyting raporunda bunu belirtiyor hatta bir mesajında iptal olması yakın yazmış dizi finali göremicek dedim @xemrexxx te ozana ne bakıyorsun o ne anlar demiş hahaha:F:F:F