Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

agalar iyi hoşta vadi forumunda alıntıları pek tasvip etmiyorum onların ne halt olduğunu hepsi olmasa da çoğunun ne olduğunu biliyoruz boşverin

bugün bişey yazmamışsınız

Haftanın en güzel günü günün en güzel saatler [HASHTAG]#KURTLAR[/HASHTAG] VADİSİ PUSU

Foto Fragman;

Son düzenleme:
NOT; Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölüm fragmanı resmi youtube kanalında silinip tekrar yüklenmiş bu yüzden izlenme oranı düşük gözüküyor yanlışlıkla mı sildiler bilmiyorum

Bugün Vadi günü,Şu Güzel Köylü mayışıklığını hayla atamadım üstümden...

Ve...

3.Bölüm

Bölümleri iyice unutmusuz gercekten.. haftaya tekrardan yeni bölüme devam edecegim.. geriye kalan bölümleri ise baska bir zaman devam ederim artik.. ikisi bir arada iyi gitmiyor..

Pana Film umarim bu aksam ki 245.Bölümü ile yine hayal kirikligi yasatmaz.. son dönemde bir iyi iki kötü ile izleyiciyi iyice sarsmisti zaten..​

Son düzenleme:
agalar iyi hoşta vadi forumunda alıntıları pek tasvip etmiyorum onların ne halt olduğunu hepsi olmasa da çoğunun ne olduğunu biliyoruz boşverin

bugün bişey yazmamışsınız

Haftanın en güzel günü günün en güzel saatler [HASHTAG]#KURTLAR[/HASHTAG] VADİSİ PUSU

Foto Fragman;

Aga ama bunlar gerçekler.Hepsine katılmamak imkansız gibi birşey.

GK-Haber

Gökhan Kırdar' ın geçtiğimiz 10 yıl içerisinde gerçekleştirdiği ve
artık yayına hazırlamakta olduğumuz tüm film ve dizi müziği prodüksiyonlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Günümüzde her bir müzik albümünün yayına sunulabilmesi için yüksek prodüksiyon ve reklam bütçeleri gerekmektedir.

Gökhan ağırlıkta olarak yeni solo ve sözlü albümleri üzerinde yoğunlaşmak ve kendi kişisel sanat ve felsefi vizyonunu yansıtan film ve videolar hazırlamak istemektedir.

Bu nedenle zamanı doğru kullanabilmek adına Youtube resmi kanalımızdan paylaşmakta olduğumuz film ve dizi demo videoların izlenme oranları sayesinde oluşan istatistikler, yeni albümleri hangi sıralamayla yayına sunacağımızın belirleyicisi olacaktır.
İlginiz için teşekkür ederiz.

Sevgi ve saygılarımızla,

LOOPUS

Film:
Gece Melek ve Bizim Çocuklar
Crude
Anlat İstanbul
Banyo
Gülizar
Kurtlar Vadisi Irak
Kurtlar Vadisi Gladio
Alia Bosniac Rhapsody
Under Deep Water

TV Serial:
Aynalar
Atlılar
Ayrılık
Babalar ve Evlatlar
Dede Korkut
Dönme Dolap
Geniş Zamanlar
Haziran Gecesi
Hayalet
Hesaplaşma
İnadına Yaşamak
Kayıp
Kanlı Düğün
Kırmızı Işıklar
Köprü
Kurtlar Vadisi Pusu
Ölümsüz Aşk
Pars Narkoterör
Sağır Oda
Sürgün Hayatlar
Yabancı Damat
Yıllar Sonra

www.gokhankirdar.info
www.facebook.com/gokhankirdar
www.twitter.com/gokhankirdar
www.youtube.com/gokhankirdarofficial

çakıra yapılacak diziyle alakalı bir kaç kelam etmek istiyorum
bahadır özdener orjinal hikaye kurmakta zorlanıyor galiba. reaksiyon olmadı şimdi de çakır´ı tekrardan piyasaya sürecek.
böyle bir şey olacaksa çakır´ın önceki hayatı olarak yaparlar herhalde. ama ben bu olası projeyi samimi bulmuyorum.
ama yap aslan‚ doğu ve karahanlı üçgeninde eski türkiye temalı bir dizi o zaman heycanla beklerim nedense.
smile.gif

Kaan Girgin gibi bir oyuncuya yazilabilecek en berbat senaryo yazmislar.. adam var mi yok mu bille belli degil.. ciktigi zamanda ona yazilan bos sohbetler yüzünden sahnenin bir an önce bitmesini bekliyoruz.. yani senaryo olarak acik cok.. Bizimkiler barisip diziyi kaldigi yerden devam ettirecekleri yerde halen rakip halinde yollarini sürdürüyorlar..

Yine yorum rekoru kirilmis..

Son düzenleme:
Kaan Girgin gibi bir oyuncuya yazilabilecek en berbat senaryo yazmislar.. adam var mi yok mu bille belli degil.. ciktigi zamanda ona yazilan bos sohbetler yüzünden sahnenin bir an önce bitmesini bekliyoruz.. yani senaryo olarak acik cok.. Bizimkiler barisip diziyi kaldigi yerden devam ettirecekleri yerde halen rakip halinde yollarini sürdürüyorlar..
Sagir de öyle.Adam diziye efsane şekilde girdi şimdi devamlı kaçıyor.

Ve...

3.Bölüm

Bölümleri iyice unutmusuz gercekten.. haftaya tekrardan yeni bölüme devam edecegim.. geriye kalan bölümleri ise baska bir zaman devam ederim artik.. ikisi bir arada iyi gitmiyor..

Pana Film umarim bu aksam ki 245.Bölümü ile yine hayal kirikligi yasatmaz.. son dönemde bir iyi iki kötü ile izleyiciyi iyice sarsmisti zaten..​
Ben en son 53.bölümde kaldım kalanını bitirmem lazım :)

GK-Haber

Gökhan Kırdar' ın geçtiğimiz 10 yıl içerisinde gerçekleştirdiği ve
artık yayına hazırlamakta olduğumuz tüm film ve dizi müziği prodüksiyonlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Günümüzde her bir müzik albümünün yayına sunulabilmesi için yüksek prodüksiyon ve reklam bütçeleri gerekmektedir.

Gökhan ağırlıkta olarak yeni solo ve sözlü albümleri üzerinde yoğunlaşmak ve kendi kişisel sanat ve felsefi vizyonunu yansıtan film ve videolar hazırlamak istemektedir.

Bu nedenle zamanı doğru kullanabilmek adına Youtube resmi kanalımızdan paylaşmakta olduğumuz film ve dizi demo videoların izlenme oranları sayesinde oluşan istatistikler, yeni albümleri hangi sıralamayla yayına sunacağımızın belirleyicisi olacaktır.
İlginiz için teşekkür ederiz.

Sevgi ve saygılarımızla,

LOOPUS

Film:
Gece Melek ve Bizim Çocuklar
Crude
Anlat İstanbul
Banyo
Gülizar
Kurtlar Vadisi Irak
Kurtlar Vadisi Gladio
Alia Bosniac Rhapsody
Under Deep Water

TV Serial:
Aynalar
Atlılar
Ayrılık
Babalar ve Evlatlar
Dede Korkut
Dönme Dolap
Geniş Zamanlar
Haziran Gecesi
Hayalet
Hesaplaşma
İnadına Yaşamak
Kayıp
Kanlı Düğün
Kırmızı Işıklar
Köprü
Kurtlar Vadisi Pusu
Ölümsüz Aşk
Pars Narkoterör
Sağır Oda
Sürgün Hayatlar
Yabancı Damat
Yıllar Sonra

www.gokhankirdar.info
www.facebook.com/gokhankirdar
www.twitter.com/gokhankirdar
www.youtube.com/gokhankirdarofficial
Gökhan Kırdar'ın neden vadiyi ağırdan aldığı belli olmuş.