Nihat Doğan Survivor All Star'da!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1423114934.jpg

Bu sezon Survivor All Star adıyla ekrana gelecek olan yarışmada geçen sezonların en başarılı isimlerini toplayarak bir kadro oluşturuldu.

Ünlü türkücü Nihat Doğan'ın da Survivor için Acun Ilıcalı'dan teklif aldığı ve para konusunda anlaşamadığı iddia edilmişti.

Nihat Doğan Söylemezsem Olmaz programına konuştu:

Ben paragöz bir insan da değilim. Hayatımın hiçbir döneminde de paraya tamah etmedim. Benimle Acun Ilıcalı arasında kavga ve küslük olduğu yazılıp çiziliyor. Benim herkese nazım geçer ama Acun abiye asla böyle bir şey yapmam. Bu camiada bir tek Acun Ilıcalı’dan para kazandım; hayatımda kazanmadığım parayı onun sayesinde üç ayda kazandım.
Ayrıca Ümit Karan'ın yerine Nihat Doğan'ın kadoya dahil olduğu sosyal medyada da konuşulmaya başlandı. Nihat Doğan bir hayranının Survivor'a gitmen için halkın büyük baskısı var mesajına, ''hayırlısıyla gideriz'' yanıtı verdi.

Survivor All Star, 22 Şubat Pazar ilk bölümüyle tv8'de!

Son düzenleme:
Olursa Ümit Karan'ın yerine kadroya dahil olacak.

Benim anladığım Nihat Doğan yarışması yayından kaldırılınca Survivor'a gitmek için can atıyor, Acun kabul edermi bugün yarın belli olur. :)

Haber kaynağı için teşekkürler. @Cengo :)

Nihat Doğan tamam gitsinde eski tadı ve üstünlüğü olacağını sanmıyorum.
Flash Tv modunda çılarsan senle daha çok işimiz var...
Birde ben bunu savunuyum;İnsan kendini medyada rezil etmez ,söylediklerine dikkat etmesi lazım çünkü medya ağlama duvarı değil,Birde seni insanalar tanıyor.Dobra olmayacaksın ,Biraz daha kendine çeki düzen ver.

Nihatin gitmeme nedeni 3 şarkı yarismasiydi bu hafta kalkar yarışma acunda keseyi açarsa nihat gider tabi)) nihatin başka bir yeteneği yok kavga etsin falan filan iste)))

Çok müjdeli bir haber verdin mutluluk'tan uçuyorum şuanda :D @takas bakalım o ne diyecek bu duruma

Aynen tencere - kapak misali. :T: Nihat sürekli övüyordu zaten bunu, Survivor'a katılmasına sevindim, yine güldürür bizi ama Turabi'nin tarafında yer alırsa gıcık kaparım. :D
Onlar kesin kavga eder gibime geliyor Pascal izaya sokar bunları :F

Son düzenleme:
katılırsa çok iyi olur ama turabinin yanında olursa sevmem bunu bakalım pascalla ne yapacak :D

bu arada hoşgeldin @ABAY_06 aga bu sene gökhanımız yok kimi tutacaksın bu sene :D