Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölüm Özet ve Fotoğrafları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Annesinin kaybıyla sarsılan Polat'a, tüm dostları destek olmaya çalışır. Cahit kendisini hiç tahmin edemeyeceği bir yerde bulur. Peki karşısına çıkacak olan isim kimdir? Sagir, kapan kısıldıkça pençelerini daha çok göstermeye başlar. Brandon çalışmalarına devam edebilmek için iyileşir iyileşmez kaldığı yerden devam eder.

Polat'ın kendisini yaraladığı kalemle, başka canlar yakmak için hazırlanmaktadır. Yazısını bitirmeden tanıdık bir misafir onu tekrar ziyaret edecektir. Fehmi, çalışanı Melek için bir sürpriz hazırlığındadır. Yasin Komutan ise bir kez daha bir operasyonda kahramanca önde olacaktır; fakat ekip arkadaşları bu kez biraz farklıdır.

S85Ailpl5X1Gcar2Y1yJD6bO.jpg

sVVq75QzZvoTbuZKceLAxnwK.jpg

7niVx7t83z6sLD6r1zxwskPC.jpg

l6y7CXCmEeb82wOXmRSnjW7L.jpg

HV8YHOWWzr9nYTnxgXP5goqR.jpg

Zvl4gQodSQawLidx3yTmAkWt.jpg

PktbFb0kOaOHIzZ32dFJHnpv.jpg

bir adam her haliyle mi müthiş karizma olur ya Necati abi Allah nazarlardan saklasın gerçekten çok yakışıklı

bu arada yasin polatın evinde iyice ısınmaya başladı polatın sağ kolu olmaya kadar gider bu iş

bir adam her haliyle mi müthiş karizma olur ya Necati abi Allah nazarlardan saklasın gerçekten çok yakışıklı

bu arada yasin polatın evinde iyice ısınmaya başladı polatın sağ kolu olmaya kadar gider bu iş
Birde ustaaa dese tam olacak :D Beni koysalar Mematinin yerini doldururum aslında sesimiz kötü dublaj alırız ama o yürüyüş konuşma bende var kendimi bir deneyeyim dedim Polatı da güzel canlandırabiliyorum ama Mematiyi bir başka :D Abdülheyi yapamam ama hiç denemedim :D