NOW Kocamın Ailesi - Dizi Yorumları

Olayı uzatmadıkları iyi olmuş. :) Bundan sonrası nasıl devam edecek acaba? Konu bitti gibi. :D
Aslında daha iyi oldu ben Yonca çıktıkdan sonra dizinin şenizin kocasının ailesi olduğunu düşünüyordum :) ve da halende öyle düşünüyorum şimdi glein kaynana çatışmaları başlar ayrıca Şenizin kocasının dairesinde birşey yok giridm içine kadar ))) eve girdim pastaneden birşeyler yedim falan
Oh oh uğra bakalim 😉
Ama eger Ozanlada resim cekinirsen foruma koyda @Çiğdem- görsün :A :)
Ebruylada cekin bulabilirsen :)
Ozanı boşver olursa Ebru-Cihan-Nurgül-Cansu

Paramparçadan ))) Onun setiyle karşı karşıyada gittim bugün yomuşlar ondan bahsediyorduk

Sen nerdesin ?
Bu benim 4.gidişim en sonunda kovacaklar hayır gidiyorum hikmet teyzeyle fotoğraf çekiliyorum Allahtan kadın hatırlamıyor yoksa diyecek yinemi sen geldin diye )))
Haha 4 defa setemi gittin :)
Kadinla her gittiginde resimmi cekiniyorsun dua et hatirlamiyor :D :)

Ayrıca Pelinin gerçek annesi almış 2 Tl lik tadım çekirdek kızı oturumş kaldırıma elinde telefon kızına senaryo ezberletiyor ,pelinde ezberlerken bir rol yapıyor görmen lazım ))) @xdragxx

Sen nerdesin ?
Bu benim 4.gidişim en sonunda kovacaklar hayır gidiyorum hikmet teyzeyle fotoğraf çekiliyorum Allahtan kadın hatırlamıyor yoksa diyecek yinemi sen geldin diye )))
Ankara. :) Yalnız her dizinin setine böyle kolay girilmez galiba sıcakkanlılarmış baya. :)

Ankara. :) Yalnız her dizinin setine böyle kolay girilmez galiba sıcakkanlılarmış baya. :)
Ooo hemd eçok sıcakkanlılar gerçi ben hepsine giriyorum :D paramparçayı salı çekerken bulmuştum çekinmiştim girememiştim sonra kiraz mevsimi falanda öyle .D aslında çekinecek birşeyde yok giriceksin onlar öylelerini seviyor )))

:D Cimcime ya uzun yıllar ekranda kalsın cadı. :D
İnşallah öyle olur gerçi patladı kız tutulur gerçek anneside bir o kadar skain ve annesinin sözünü dinliyor canım seninle bir fotoğraf çekilelim dedim annesine bakıyor anneside çekilsene beren dedi :) kalktı kız

Baya kalabalikmi oralari 😱 :)
Kalabalık ama yalıya geldim bugün ben değilde yanımdkailer cesaretlendirdi girdim yalının önündkei iskelede balık tutanlar vardı :9 Seti sordum 3 gün tatil dediler :D

İyi iyi şu Öyle bir Geçer Zamanki'deki Osman ve annesi gibi olmasın da @gözlemci :D
Yok be o çocucğu çok şımarttılar ben onu görsem fotoğraf çekilmem (( ama bunlar oturmuş kaldırım taşına senaryo çalışıyorlardı annesiyle bir süre muhabbet ettik işte :) kadın iyi biri ,kız çok akıllı yakından görülmesi gereken bir kişi hayrete düşürüyor insanı ya )))

Yok be o çocucğu çok şımarttılar ben onu görsem fotoğraf çekilmem (( ama bunlar oturmuş kaldırım taşına senaryo çalışıyorlardı annesiyle bir süre muhabbet ettik işte :) kadın iyi biri ,kız çok akıllı yakından görülmesi gereken bir kişi hayrete düşürüyor insanı ya )))
Aynen öyle çok abarttılar o çocuğu sokakta görsem yolumu değiştiririm. :D

Kadın açıkmıydı kapalimi çok merak ettimde :)

Aynen öyle çok abarttılar o çocuğu sokakta görsem yolumu değiştiririm. :D
Kesinlikle bir ara diziyi izliyonmu bilmiyorum okuldan dönerken oradkai Nusret komiser ve mehmet canın siyah köpeği vardı kel bir adamı kovalatıyordu devamlı sinirli biriydi onlarla ebraber geldim eve konuşmadım bile )))
Kadın açıkmıydı kapalimi çok merak ettimde :)
kadının kafası açık altında pantolon vardı çok doğal biriydi :)

Kesinlikle bir ara diziyi izliyonmu bilmiyorum okuldan dönerken oradkai Nusret komiser ve mehmet canın siyah köpeği vardı kel bir adamı kovalatıyordu devamlı sinirli biriydi onlarla ebraber geldim eve konuşmadım bile )))

kadının kafası açık altında pantolon vardı çok doğal biriydi :)
İzlemiyorum arada kardeşim izlerken göz gezdiriyorum. Hayatımda gördüğüm en itici ve şımarık çocuk bu çocuk kesinlikle. Nefret ediyorum veletten.

@gözlemci haftaya belli oluyor fragmanda söylüyor Güneş Cüneyt ile gerçek aileni bulduk diye. :) Gerçek ailen biziz falan demezler demi? :D

@gözlemci haftaya belli oluyor fragmanda söylüyor Güneş Cüneyt ile gerçek aileni bulduk diye. :) Gerçek ailen biziz falan demezler demi? :D
Yok yok ben canlı izledim o sahneleri baya bi gözyaşı selleri akıp gidicek ))) Baya dramatik bir sahneydi bu hafta nerede biticeğini biliyorum merak ediyorsan;
Güneş aileni bulduk diyecek ama kim olduğunu söylemeden gözyaşları içerisinde biticek ve Güneş ailesini söyleyip söylemek konusunda kararsız kalacak önce, sonra söyleyecek .Yoncanın yaptıkları aklına gelince söyleyecek :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961