NOW Kocamın Ailesi - Dizi Yorumları

Koca forumda izleyen yok mu? :( Son 2-3 bölümdür bu Güneş'e çok gıcık olmaya başladım onun yüzünde Pelin ve Tarık sahneleri azaldı Pelin ile Cücü sahneleri çoğaldı. Tamam Cücü de iyi de Pelin ve Tarık daha iyi. :D

Koca forumda izleyen yok mu? :( Son 2-3 bölümdür bu Güneş'e çok gıcık olmaya başladım onun yüzünde Pelin ve Tarık sahneleri azaldı Pelin ile Cücü sahneleri çoğaldı. Tamam Cücü de iyi de Pelin ve Tarık daha iyi. :D

Ben izliyorum. :D Ben Güneş'e sinir olmadım ama Pelin ve Tarık sahneleri çok azaldı cidden. Bir de Ar Ailesi'nin Güneş'e kötü davranmasını anlamıyorum. :D

Ben izliyorum. :D Ben Güneş'e sinir olmadım ama Pelin ve Tarık sahneleri çok azaldı cidden. Bir de Ar Ailesi'nin Güneş'e kötü davranmasını anlamıyorum. :D
Ben diziyi sırf Pelin için izlemeye başladım kızın Tarık ile olan sahneleri azaldı. :D

Güneş gıcık bir tip ben de olsam ben de kötü davranırım,terbiye diye bişey yok. :D

Ben diziyi sırf Pelin için izlemeye başladım kızın Tarık ile olan sahneleri azaldı. :D

Güneş gıcık bir tip ben de olsam ben de kötü davranırım,terbiye diye bişey yok. :D
Ben de Pelin için izliyordum ilk başlarda ama Gazo da çok iyi. :D

Güneş belki gıcık olabilir ama aile resmen Yonca'ya davrandıkları gibi davranıyor Güneş'e. Ki Güneş Yonca'dan daha terbiyeli. :D

Ben de Pelin için izliyordum ilk başlarda ama Gazo da çok iyi. :D

Güneş belki gıcık olabilir ama aile resmen Yonca'ya davrandıkları gibi davranıyor Güneş'e. Ki Güneş Yonca'dan daha terbiyeli. :D
Tarık'ı çok sevdikleri için kıskanıyorlar galiba. :D Yeni fragman çıktı Tarık hala anlamamış Engin Ar olduğunu. Adının Engin olduğunu hatırlıyorsun insan hiç mi düşünmez ben bu aileninin kayıp oğlu olabilir miyim diye gereksiz uzamasa bari.

Tarık'ı çok sevdikleri için kıskanıyorlar galiba. :D Yeni fragman çıktı Tarık hala anlamamış Engin Ar olduğunu. Adının Engin olduğunu hatırlıyorsun insan hiç mi düşünmez ben bu aileninin kayıp oğlu olabilir miyim diye gereksiz uzamasa bari.
Aynen insan biraz düşünür. :D Ben Tarık'ın değil de Güneş'in böyle bir şeyden şüpheleneceğini düşünüyorum o daha iyi bu konuda. :D Umarım fazla uzamaz bu konu. Şu Şeniz'in gizemi de ortaya çıksa iyi olur. :D

Dizinin setine pazartesi gidiyorum )) hadi bakalım ik gittiğimde sadece 2 fotoğraf çektim görmek isteyen olursa atarım...

Selen Seyven oyunculuk bakımından 5 gömlek üstündü keşke diziden ayrılmasaydı.

Aynen Pelin iyidir :)
:D:D

Selen Seyven oyunculuk bakımından 5 gömlek üstündü keşke diziden ayrılmasaydı.
Selen Seyven biraz şımarıktı ama daha sevimliydi :) Avrupa Yakasında da benzer bir roldeydi..
Diziden ayrılışı da zaten çok kötüydü ölmeden önce şarkılar falan :(

Selen Seyven Avrupa Avrupa'da da oynuyordu. Çok sempatik geliyor bana ve iyi bir oyuncu. Daha 2-3 sene önce olan Avrupa Avrupa'da şirin bir ev kızı rolündeydi sonra evlendi falan saçmaladılar bence bu dizide tam şımarık modern iş kadını rolündeydi. Keşke diziden ayrılmasaydı "Güneş" gerçek adını bilmiyorum onun yerini dolduracak bir oyuncu değil hatta Güneş girdiğinden beri Pelin-Tarık sahneleri gözle görülür bir şekilde düştü.

Senin Güneşin açıklıyor Tarıka çok ağladılar yaa :D deniz kenarında açıklıyor gündüz vakti

Şaşırdım açıkcası normalde sezon finalinde öğrenir ama ?
Hemen öğrenmesi lazimdi bence bu komedi dizisi olarak baslamisti ama resmen aksiyona drama gitmislerdi :)