Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
The Americans'ı sevebilirim ama Marco Polo'ya biraz baktım sıkıcı geldi. :)

The Walking Dead de bozdu diyorlar, hem bilim kurgu olduğu için mesafeliyim. :)
Bence de sıkıcı ama tarihi olduğu için sevebilirsin diye düşünmüştüm. Da Vinci'ye benziyordu biraz. :)

The Walking Dead bozdu ama yine de izlemeye değer. Bilim kurgudan çok drama zaten sevmeyenler de bilim kurguyla ilgili bir şey olmadığı için sevmiyor genelde. Zaten ilk bölümlere başla büyük ihtimal sürükleyici gelecektir devamı gelir ama beğenmezsen ilk sezon sonunda bırakırsın. (İlk sezon 6 bölüm)

Valla sana dizi yetiştirmek zor bu izleme hızıyla devam edersen en geç 1 yıl sonra izleyecek şey bulman çok zor hale gelecek. Bence ya komedileri arttır ya da arada film izle bizimle. The Walking Dead ve Shameless dışındaki benim izlediğim tüm dramaları izliyorsun zaten. Shameless demişken o da uzun süre idare edebilecek bir dizi. :):)

Bence de sıkıcı ama tarihi olduğu için sevebilirsin diye düşünmüştüm. Da Vinci'ye benziyordu biraz. :)

The Walking Dead bozdu ama yine de izlemeye değer. Bilim kurgudan çok drama zaten sevmeyenler de bilim kurguyla ilgili bir şey olmadığı için sevmiyor genelde. Zaten ilk bölümlere başla büyük ihtimal sürükleyici gelecektir devamı gelir ama beğenmezsen ilk sezon sonunda bırakırsın. (İlk sezon 6 bölüm)

Valla sana dizi yetiştirmek zor bu izleme hızıyla devam edersen en geç 1 yıl sonra izleyecek şey bulman çok zor hale gelecek. Bence ya komedileri arttır ya da arada film izle bizimle. The Walking Dead ve Shameless dışındaki benim izlediğim tüm dramaları izliyorsun zaten. Shameless demişken o da uzun süre idare edebilecek bir dizi. :):)
Da Vinci ve Black Sails mükemmel diziler Morco Polo gibi sıkıcı değil. İki dizide sonradan acayip derecede hızlandı sende izlesen seveceğine yüzde yüz eminim. :)

1x4

Çok iyi ya, bu diziyi sevebileceğimi düşünüyordum işin ucunda Joey var ama bu kadarını da beklemiyordum doğrusu.

Bu bölüm şu ana kadarkilerin en iyisiydi. Çok akıcı, diyalogları takip etmek hiç sıkmıyor yeri geliyor sesli güldürüyor yeri geliyor duygulandırır gibi oluyor. :)

Diane'yi sevdim ben de, sık sık görürüz umarım. :)

Setteki yeni kadın da güzelmiş. :D

8 ile 9 arasındayım ama belki bir daha bu kadar iyi bölüm gelmez bu sezon, şimdiden yüksek verelim. :):)

9/10

1x5

Güzel bölümdü yine. :) Yer yer güldürdü, genel olarak oldukça akıcıydı. :)

Morning'i bu bölüm daha fazla gördük. Dizideki güzel kadın açığını kapattı kendisi. :D

Diğer yandan Carol'ı da daha yakından tanıdık. :)

Matt LeBlanc yakacak Sean'ın evliliğini ama Sean dirençli adammış aldatmadı karısını. :) Yalnız karısıyla tanışma şeklinin Morning ile ilişkisine benzer nitelikte olması ilginçmiş. :):)

Carol ile Merc'in ilişkisi de meğer kadının kör olmasından öncesine dayanıyormuş o da enteresan bir durum tabii. Kime üzülelim bilemedim. Üzülmeyeceğim kişi Merc orası kesin. :):)

Bu arada Carol'ın biriyle ilişkisi olduğunu ama kim olduğunu söylemeyeceğini söylemesi ve ardından Beverly'nin anında Merc olduğunu söyleyip Carol'ın kabul etmesi bölümdeki en komik yerlerdendi. :D

8/10

1x5

Bu diziyi çok tuttum. Bundan böyle komedi dizim sıralamasında You're the Worst ve Silicon Valley'i geçip Brooklyn Nine-Nine'den sonra ikinci sırada yer alıyor. :)

Sarışın sever birisi olarak dizideki 3 sarışın kadınıda birbirinden güzel buluyorum. Bu bölümün yıldızıda Morning idi. :)

Sean'ın yerinde ben olsam şeytana uyardım herhalde. :)

En sondaki sahneye yalnız 15 dakikadır gülüyorum. :)

@OzaN Yorumları niye spoiler içine alıyoruz, belki yorumlarımızı görenler beğenip diziyi izleyebilir. :)

8.5/10

1x6

Bu bölüm son iki bölüme göre biraz aşağıdaydı. Yine de iyi sayılır tabii. :)

Joey, kaza sonrası Beverly'e bir yerinde kırığın çıkığın varmı diye sorduktan sonra hayır cevabı alınca 'Kim böyle araba kullanır' diye tepki gösterince, hiç beklemiyordum sesli güldüm. :)

Beverly'in durumu tipik kadın kıskançlığı. Aklınıza gelebilecek ve gelemeyecek, en ufak, en saçma, en alakasız, en anlamsız şeyi dahi kıskanabilme duygusuna örnek. :)

Joey ve Beverly sevişmesine gerek yoktu. :(
8/10

1x5

Bu diziyi çok tuttum. Bundan böyle komedi dizim sıralamasında You're the Worst ve Silicon Valley'i geçip Brooklyn Nine-Nine'den sonra ikinci sırada yer alıyor. :)

Sarışın sever birisi olarak dizideki 3 sarışın kadınıda birbirinden güzel buluyorum. Bu bölümün yıldızıda Morning idi. :)

Sean'ın yerinde ben olsam şeytana uyardım herhalde. :)

En sondaki sahneye yalnız 15 dakikadır gülüyorum. :)

@OzaN Yorumları niye spoiler içine alıyoruz, belki yorumlarımızı görenler beğenip diziyi izleyebilir. :)

8.5/10
Yorumun yarısını herkese hitap edecek şekilde dışarıda yapıyorum yarısı da daha çok izleyenleri ilgilendiren bilgiler o yüzden içeride yazmak daha doğru geliyor bana. :):)

1x6

İlk bölümle beklenen bağlantı nihayet gerçekleşti. :)

Bölüm genel olarak yine oldukça iyiydi ama sondaki gelişme acaba dizinin yanlış bir yere gitmesine neden olur mu diye düşündürdü. :(

Büyük ihtimal tek bölümlük kalır Matt & Beverly işi. Bence bir bölümlük bile olmasına gerek yoktu. Beverly, Sean'ı aldatmadığı halde aldatmakla suçlarken kendi aldattı. :(

8/10

1x7 (Sezon Finali)

İyi bir sezon finali oldu. Özellikle sonlara doğru iyi güldürdü. :D

Herhalde bugüne kadar en çok güldüğüm kavga sahneleri bu bölümdeydi. :D Özellikle Matt her durumda güldürüyor. :D

Sean için üzüldüm ama erken öğrenmesi iyi oldu.

En sonu çok iyiydi. Geçen bölüm bu olayı gereksiz görmüştüm ama dizinin konusunun bir yere varması için fena olmadı gibi. :):)

Yine bol verelim, izlemeyenleri de bir kez daha teşvik etmiş olalım. :):)

9/10

1x7 (Sezon Finali)

Uzun zamandır izleyipte bu kadar güldüğüm bir dizi bölümü hatırlamıyorum. Tek kelimeyle muhteşemdi. :)

@OzaN Baştan Merc karakterini sevmemiştin sen, kararın hala geçerlimi bilmiyorum ama ben onuda sevdim. Aslında bütün karakterleri çok sevdim. Birazcık Beverly'e karşı soğuğum. :)

Beverly anlamadan dinlemeden Sean gibi adamı aldattı. (O kadar ileri gideceklerini düşünmüyordum) Sean'ın olayı öğrenmesiyle bölüm hüzünlü bir yere mi gidecek derken müthiş komedi malzemesi çıkarttılar. :)

Gönül rahatlığıyla. 9/10

1x7 (Sezon Finali)

Uzun zamandır izleyipte bu kadar güldüğüm bir dizi bölümü hatırlamıyorum. Tek kelimeyle muhteşemdi. :)

@OzaN Baştan Merc karakterini sevmemiştin sen, kararın hala geçerlimi bilmiyorum ama ben onuda sevdim. Aslında bütün karakterleri çok sevdim. Birazcık Beverly'e karşı soğuğum. :)

Beverly anlamadan dinlemeden Sean gibi adamı aldattı. (O kadar ileri gideceklerini düşünmüyordum) Sean'ın olayı öğrenmesiyle bölüm hüzünlü bir yere mi gidecek derken müthiş komedi malzemesi çıkarttılar. :)

Gönül rahatlığıyla. 9/10
Merc'i hala çok sevdiğim söylenemez ama diziye lazım bir karakter. Bazen güldürüyor o da. :D

2x1

İyi bir sezon açılışı oldu. Bu sezon pek çok farklılık var ama farklılıklar hoşuma gitti şimdilik. :):)

Sean ve Matt arasındaki ilişki çok iyiydi.. :D

Zaman atlaması pek hoşuma gitmez genelde ama burada iyi olmuş. Sean için üzüldük ama adama piyango vurmuş resmen. :D

Diziyle ilgili gidişat da ilgi çekici. Eleştirmenler yerin dibine soksalar da reytingler çok iyi. :D

8 ile 9 arası bir yerlerden:

8/10

2x1

Diğer bölümlere göre biraz düşüktü bence pek güldüremedi ama yine de sonları iyiydi. :)

Merc'in karısından hiç beklemezdim. :)

Sean'ın Morning ile yakınlaşmasını bekliyorum, ilk işaretinide gördük zaten. Hem böylece Sean, Beverly'den intikamını almış olur. :)
7/10

2x1

Diğer bölümlere göre biraz düşüktü bence pek güldüremedi ama yine de sonları iyiydi. :)

Merc'in karısından hiç beklemezdim. :)

Sean'ın Morning ile yakınlaşmasını bekliyorum, ilk işaretinide gördük zaten. Hem böylece Sean, Beverly'den intikamını almış olur. :)
7/10

Merc'in karısı beni de şaşırttı. :):) Zaten dizide bir tane güvenilir diyebileceğimiz karakter yok. Herkes sapkınlığa meyilli. :D Bir Sean kaldı herhalde birini arkasından aldatmayan, bir de Morning. :D

2x2

Sezonun ilk bölümüne göre daha güzeldi. Seviyorum bu diziyi ya. :):)

Sean ve Matt ikilisinin birlikte olduğu hemen her sahne çok iyi. :) Beverly çok azdı bu bölümde. Carol'ın rolü git gide artıyor gibi, bundan şikayetçi olduğumu söyleyemem. :):)

Televizyon dünyasıyla ilgili şeyler de ilgi çekici bir şekilde devam ediyor. :)

Matt paraya kıyıp iki tane araba almış. Sean'ın arabayı almamak için kıvranırken Beverly'nin arabayla gelmesi komikti. :D

Matt ile Merc'in karısı arasındaki ilişki de ilerliyor. Meğer Merc'in karısı her şeyden haberdarmış. :)

8/10

2x2

Bence de sezonun ilk bölümüne göre daha güzeldi. :)

Dizinin çekildiği yerde bir sıkıntı var bence, keşke ofis ortamı gibi bir yerde geçseydi hikaye. Ya da daha farklı bir mekanda. Sürekli dışarıda konuşmak zorunda kalıyorlar. :)

Merc'in karısının her şeyden haberi varmış. Espiriyide patlattı. ''Kör olabilirim ama kör değiliz herhalde'' :) Ayrıca Uma Thurman'a çok benziyor, ikizi gibi.

Sean'ın Morning ile ilişki sonrası sette mutluluğunu gençlere ifade ederken saçmalaması ve aldığı argo cevap (buraya yazamıyorum) sesli güldürdü. :)

Matt gönül adamı, Sean'ı arabayı almaya ikna etmesi güzeldi. :)
8/10

2x3

Yine güzel bölümdü genel olarak ama sonları harikaydı. :D Bir cenaze sahnesi anca bu kadar komik olabilirdi herhalde, sesli gülerek tamamladım bölümü. :D

Arabadaki Hollywood konuşmaları da çok iyiydi. :D

Bölümün sonundaki harika sahne hatrına yüksek vereceğim, çünkü öyle sahneler her zaman gelmiyor. :D

9/10

2x3

Yine iyi bölümdü kadın karakterlerden bahsetmek istiyorum. Her karakter ayrı bomba. :)

Carol da Claire Danes havası var, benimde sarışınlara karşı aşırı zaafım var. :)

Morning de çok güzel. Yalnız bir kusur var safca ve biraz salak gibi. :)

Morning'e ise körlüğü aşırı bir tatlılık katıyor. :)

Beverly'e Sean gibi adamı alattığı için mesafeliyim. Bu bölümde de pişmanlığını gördük, belki zamanla affedebilirim. :)

Bölüme gelince, bir cenazede böyle olaylar yaşandığına daha önce şahit olmamıştım o yüzden çok hoşuma gitti. Senariste helal olsun en acıklı durumdan bile müthiş komedi yaratmış, gülerek tamamladım bölümü. :)

Kesinlikle. 9/10

Episodes 1x1

Beğendim diziyi, devam ederim. :) İlk başta Beverly itici gelmişti ama sonradan sevdim karakteri, Ozan dediğin gibi Matt LeBlanc'ı çok az gördük sadece ilk sahnede vardı ve en sonda adı geçti. Konuşması hareketleri aynı değişmemiş hatta saçını boyatıp biraz kilo verse yaşlandığını göstermeyecek. :X

İlk sahnede çok güldüm Beverly kapıya; "şu ka""ak hiç susmayacak mı?" :F Sean'i para bozacak sanırım. :D

Bazı sahneler gereksiz uzasa da hiç sıkmadı, kanalın yönetici tam bir çakal çıktı daha çok olay olacaktır bu adamla. Biraz Yalan Dünya'ya benzettim aslında diziyi. :D

8/10

Episodes 1x2

Güzel bölüm oldu özellikle son sahnede çok güldüm. :D

Bölüm fazla komik değildi ama hiç sıkılmadan izledim yine. Beverly'e iyice ısındım son sahnede o nasıl küfür etti ya ama bekçi hakediyor tüm küfürleri. :F

Matt'i daha çok izledik bu bölümde 2 çocuğunun olduğu ve boşandığını da öğrendik bakalım ileriki bölümlerde eski eşini ve çocuklarını görecek miyiz. Bir an önce şu dizinin başladığı bölümlere gelmesini istiyorum merak ettim iyice. :Z

7/10