yok sadece o@xemrexxx gördüm Benim Dünyam'ı almışlar başka bir şey mi oldu ki.![]()
ulan istanbul 33.bölümden sonra netten devam ediciymiş bölüm başı 2 tl@destere @Çiğdem- @aserat54 @sokak sanati @cookies @yatutarsa
dedikoducu ile ranini biricik kaynaklarımız yazmışKaynak dedikoducu galiba.![]()
dedikoducu ile ranini biricik kaynaklarımız yazmış![]()
ulan istanbul 33.bölümden sonra netten devam ediciymiş bölüm başı 2 tlBöyle bir haberi kim neresinden sallamış acaba?@destere @Çiğdem- @aserat54 @sokak sanati @cookies @yatutarsa
![]()
Sallamak değil Uİ internet üzerinden yayın yapacak diyorlar hem baksana kaynaklar sağlam siz tanırsınız.Ne alaka? Kurallara uyuyorum artık, uymayanlar düşünsün. Ayrıca netten yayın yaparsa hayranlarını kaybedeceği açık.
![]()
Uğraş Güneş de geçtiğimiz haftalarda dizi devam ediyor detaylı bilgi yakında demişti. Ki bence olur böyle bir şey. Hem süresi de kısalır daha kaliteli olur.Uğraş Güneş, Beyti Engin ile yaptığı kapışmada yazmaya başladığı 34. bölüm senaryosunu göstermişti. Bence TV'den devam etmesi daha doğru olur. Aksi takdirde ben gidip de para vermem yani.
![]()
Sen vermezsin ama elbet para verenler olur ama ben ücretli olacağını düşünmüyorum.Netten ücretsiz devam ederse tabii izlerim, ama ücretli olacağı söyleniyor işte. Bence Kanal D, Cumartesi gecesine falan alsın ve süresini kısaltsın.
![]()
Malesef Kanal D öyle bir şey yapmaz. Yapsa da kısa sürede final yaptırır. Kendisi pek sabırlı değil malum.Ya da Ruhumun Aynası gibi roman yapsınlar, okuruz.
![]()
Güzel bir sinema filmi de olur bence. Ülkemizde kitap okuma fazla tercih edilmez ama gişede iyi gider.Çizgi roman falan da olabilir. Yeter ki şu Kasap D'den kurtulsun.
![]()