Kurtlar Vadisi Pusu 245.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Ekranların efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 245.bölümüyle ekranlara gelecek.

İşte 245.bölüm fragmanı;

yine cahit show yine konsey deli saçması :))) artık konuyu karakterleri değiştirin be kardeşim reytingler dip yapıyor bunlar hala aynı konu ve karakterler üzerinde yoğunlaşıyorlar:D hani polat artık sahalarda olacaktı ,tamam kaza yaptı geçti bitti .bize cahiti akifi seyrettirmeye devam ediyorlar :(:(:( benim pusu ile ilgili bütün ümitlerin yerle bir oldu bundan sonrada düzeleceğine asla inanmıyorum .he ee ne olursa olsun en dipleride oynasa yinede izlemekten asla vazgeçmem orası ayrı:))))))

@-KADİR- sagir yine eylem peşinde ''ben güvende deilsem istanbulda güvende '' olmayacak diyor. mete bey can beye '' annesini kytbetmiş bir adamın ne yapacağını kimse tahmin edemez diyor'' cahit abimiz jüce majesteyi buluyor.ama biz göremiyoruz.brandon polata karşı intikam yemini ediyor ve savaş şimdi başlıyor diyor :) .fehmi kuracağı konseye polatın karşı gelemiyeceğini söylüyor. polat istesede istemesede ben bu konseyi kuracam diyor :D o konseyi kursunlar china olarak bende kurban kesip youtube da paylaşacam :F.cahit kurtulmuş robocop gibi önüne geleni indiriyor:)))))tabi en önemlisi polat sakalları kesmiş ama pis sakal tarzı yapmış.brandon can birilerine sıkıyor

@-KADİR- sagir yine eylem peşinde ''ben güvende deilsem istanbulda güvende '' olmayacak diyor. mete bey can beye '' annesini kytbetmiş bir adamın ne yapacağını kimse tahmin edemez diyor'' cahit abimiz jüce majesteyi buluyor.ama biz göremiyoruz.brandon polata karşı intikam yemini ediyor ve savaş şimdi başlıyor diyor :) .fehmi kuracağı konseye polatın karşı gelemiyeceğini söylüyor. polat istesede istemesede ben bu konseyi kuracam diyor :D o konseyi kursunlar china olarak bende kurban kesip youtube da paylaşacam :F.cahit kurtulmuş robocop gibi önüne geleni indiriyor:)))))tabi en önemlisi polat sakalları kesmiş ama pis sakal tarzı yapmış.brandon can birilerine sıkıyor
Onlar o konseyi hayatta kuramaz :A :F

abi anlatımın için teşekkürler ben hala izleyemedim ama az kaldı izleyecem inş.:A

fragmanda herkes birbirine sıkıyor brandon cahit can sıkan sıkana :))))
aslında aşçı uşağa uşak bahçıvana bahçıvan şöföre sonra hepsi şöföre gibi bir durum söz konusu:F

bnce filmi uzatıyorlar o yüzden güzel filmi göstermiyolar

fragman normal olmuş yalnız bölüm bomba olacaktır

fragman orta ama bölüm müthiş olacak geçen haftaki gibi buna eminim

Bölümün 2 haftalık aradan sonra çıktığı belli, Necati'nin sakalları uzundu kesmiş kirli sakal çıkmış. Fragman bildiğiniz gibi Brandon geri dönüyor onun dışında bir atraksiyonu yok.

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato