Dizi oynuyorsa sergiye ne hacet )))dizi oyniyidi sergi gidiyi şimdi
Dizi oynuyorsa sergiye ne hacet )))dizi oyniyidi sergi gidiyi şimdi
talep varsa gitsin panpaDizi oynuyorsa sergiye ne hacet )))
Ben da halen Çanakkaledeki sultan yemekleri sofrasına gidicem )) pehhhtalep varsa gitsin panpa
@yatutarsa ne şom ağzılısın üçü de kösem olmak istiyormuş ama timur kışş kış size demiş
@gözlemci @sokak sanati @cookies @Çiğdem- @Nisa
herkes başrol olamaz timurun dizisindeBeren'e mi kış kış demiş. Ne bu cürret.
İntikam'da oynarken Çalıkuşu için götürdüğü teklifleri unutmadık.herkes başrol olamaz timurun dizisinde
hatırlamıyim o haberleri ayrıcaçalıkuşu ile kösem bir değil kösemin bir ağırlığı var herkes taşıyamazİntikam'da oynarken Çalıkuşu için götürdüğü teklifleri unutmadık.
hatırlamıyim o haberleri ayrıcaçalıkuşu ile kösem bir değil kösemin bir ağırlığı var herkes taşıyamaz
yakıtırılanla teklif giden ayrı :x sosyal medya ergenlerinin çıakrdığı haberlere itibar mı ediyorsunUfff ağırlıkmış. tuba'ya kadar olacak denildi bunun için yani herkes herkesi yakıştırabiliyor.
yakıtırılanla teklif giden ayrı :x sosyal medya ergenlerinin çıakrdığı haberlere itibar mı ediyorsun
hangi hayalindeImmm ok. Öyle. Ben bir defa Timuşun Beren peşinde koştuğunu ispatladım o nedenle bir susalım .
hangi hayalinde
bir totoş hayali,Az önceki mesajımda neyse sana kib. Laf salatası yapıp iddialarımı etitemezsin.
ayolll tuba tonca para verse timur savcının kapısında yatsa sabah akşam yinede kösem sultan teklifini alamaz buna inanlarda bir sorun ararım ben timur savcı beni bile kösem oalrak düşünür ama tubayı düşünmez@yatutarsa ne şom ağzılısın üçü de kösem olmak istiyormuş ama timur kışş kış size demiş
Kim oldu Kösem ?@yatutarsa ne şom ağzılısın üçü de kösem olmak istiyormuş ama timur kışş kış size demiş
off wölf müsün arkadaşım tweeti ne kopyalıyorsun linkini kopyala, smile'lar kocaman kocaman çıkıyor :SMŞS08 @msamilsoyler 20 dk.20 dakika önce
Yayınlandığı süre boyunca bi dk izlemediğim Muhteşem Yüzyıl'ı Sırp televizyonunda izliyorum alkışlar bana gelsin
bir melun daha imana gelmiş darısı @Çiğdem- inbaşına @yatutarsa @sokak sanati @cookies @Harunnn60