Kara Para Aşk Genel Sohbet

Şu anda Hüseyin Amir, ATV'nin Twitter hesabından soruları yanıtlıyormuş. Bitmesine yarım saat kalmış. Sormak isteyenler çabuk olsun. :)

osn tanıtımda yine engine ağırlık veriliyor :X osn izleyicisi @Çiğdem- lerden oluşuyor galiba:F @destere @vadikızı @cookies @-potterhead- @Harunnn60 @olizvel @MelankoliK
Ekli dosyayı görüntüle 43031

Hahauha :F :)
Şu anda Hüseyin Amir, ATV'nin Twitter hesabından soruları yanıtlıyormuş. Bitmesine yarım saat kalmış. Sormak isteyenler çabuk olsun. :)
O adama ne sorcam ben :(
O adam yerine öykü karayel falan olsaydi soru yagmuruna tutardim :)

Ekli dosyayı görüntüle 43055
hayali ihracattan sonra hayali izleyiciler çıktı :F kpa nın şu ülkelerden bir yunanistanda 3 reytinglik izlyicisi var :F kjalanlarda bir düzineyi geçsin @Çiğdem- de dünya güzeli :F iyi sallamışlar @destere @cookies @sokak sanati @vadikızı @Harunnn60
😱 😱 şok olmus durumdayim ordakiler nerden biliyi bu diziyi 😱
Bide hepsi birlesip türkçe mektupmu yazmışlar buradaki reytingleri nerden biliyorlar ?
Fanfiniler yapmışlardir :)

Güzelim dizi ne hale gelmiş omerin çocuğu varmış))))) la dizi birazilya dizisini geçti ya ))) ilk sezon zekaya dayanıyordu( çok hatası vardı ama iddiası öyleydi) ama simdi ev hanımlara dayanmış ya)))))))

Bu hesaplar gerçek mi @*Dream* şeb bilirsin ben bir senaristsin böyle cevap verecegini sanmıyorum ama doğruysa kadını Çilden çıkarmışlar yakında twitterini kapatırlar

tuvanalı albümü alın fankafalar çatlasın :X @Çiğdem- @Nisa @vadikızı @cookies @destere
10922451_858441740889753_17978865565948275_n.jpg

dün 69 yaşında bir teyzeenin tabletini yaptım :) kpa nın son bölümünü kaçırmışş youtubeden açtım izlemiş kadın :) dedim ki tv den poyraz karayel ya da dirilişi izleyin kpa hemen yükleniyor oradan takip edersiniz :) arkadaşlarııza da söyleyin onlar da youtubeden izlesin :) hep iyi niyetimden :bhr: @cookies @Nisa @Çiğdem- @destere @vadikızı @Harunnn60

bu arada mbc reyting listesini cumartesiden cumartesiye yayınlıyormuş pazar günü başlayan kpa nın reytingini göremedik neyse konum haftayakaldı :(

Son düzenleme:
dün 6 yaşında bir teyzeenin tabletini yaptım :) kpa nın son bölümünü kaçırmışş youtubeden açtım izlemiş kadın :) dedim ki tv den poyraz karayel ya da dirilişi izleyin kpa hemen yükleniyor oradan takip edersiniz :) arkadaşlarııza da söyleyin onlar da youtubeden izlesin :) hep iyi niyetimden :bhr: @cookies @Nisa @Çiğdem- @destere @vadikızı @Harunnn60

bu arada mbc reyting listesini cumartesiden cumartesiye yayınlıyormuş pazar günü başlayan kpa nın reytingini göremedik neyse konum haftayakaldı :(

6 yaşinda nasil teyze oluyor :)

Neresi iyi niyet lo aa izleyicimizi kaciriyorsun :( :(

dün 6 yaşında bir teyzeenin tabletini yaptım :) kpa nın son bölümünü kaçırmışş youtubeden açtım izlemiş kadın :) dedim ki tv den poyraz karayel ya da dirilişi izleyin kpa hemen yükleniyor oradan takip edersiniz :) arkadaşlarııza da söyleyin onlar da youtubeden izlesin :) hep iyi niyetimden :bhr: @cookies @Nisa @Çiğdem- @destere @vadikızı @Harunnn60

hahahah ahhhh buyüzden reytinglerimiz ehr hafta düşüyor sen işi büyütmüşün cnm:F