osn tanıtımda yine engine ağırlık veriliyorosn izleyicisi @Çiğdem- lerden oluşuyor galiba
@destere @vadikızı @cookies @-potterhead- @Harunnn60 @olizvel @MelankoliK
Ekli dosyayı görüntüle 43031
O adama ne sorcam benŞu anda Hüseyin Amir, ATV'nin Twitter hesabından soruları yanıtlıyormuş. Bitmesine yarım saat kalmış. Sormak isteyenler çabuk olsun.![]()
ağızlarının tadını biliyorlar işteeeosn tanıtımda yine engine ağırlık veriliyorosn izleyicisi @Çiğdem- lerden oluşuyor galiba
@destere @vadikızı @cookies @-potterhead- @Harunnn60 @olizvel @MelankoliK
Ekli dosyayı görüntüle 43031
kız engin meyve miağızlarının tadını biliyorlar işteee![]()
😱 😱 şok olmus durumdayim ordakiler nerden biliyi bu diziyi 😱Ekli dosyayı görüntüle 43055
hayali ihracattan sonra hayali izleyiciler çıktıkpa nın şu ülkelerden bir yunanistanda 3 reytinglik izlyicisi var
kjalanlarda bir düzineyi geçsin @Çiğdem- de dünya güzeli
iyi sallamışlar @destere @cookies @sokak sanati @vadikızı @Harunnn60
Şu kısımda ciddi misin? 😱Güzelim dizi ne hale gelmiş omerin çocuğu varmış))))) la dizi birazilya dizisini geçti ya ))) ilk sezon zekaya dayanıyordu( çok hatası vardı ama iddiası öyleydi) ama simdi ev hanımlara dayanmış ya)))))))
Şu kuzey güneyin cemresi varya bunun için dahil olmuş diziye ))). Fragmanda açıkça söylüyorlarŞu kısımda ciddi misin? 😱
tuvana şarkımı söylemiş vallamı bilmiordum ya
sesi de çok güzeltuvana şarkımı söylemiş vallamı bilmiordum ya
tmm dinlicem söylediğin için tşklersesi de çok güzel![]()
dün 6 yaşında bir teyzeenin tabletini yaptımkpa nın son bölümünü kaçırmışş youtubeden açtım izlemiş kadın
dedim ki tv den poyraz karayel ya da dirilişi izleyin kpa hemen yükleniyor oradan takip edersiniz
arkadaşlarııza da söyleyin onlar da youtubeden izlesin
hep iyi niyetimden
@cookies @Nisa @Çiğdem- @destere @vadikızı @Harunnn60
bu arada mbc reyting listesini cumartesiden cumartesiye yayınlıyormuş pazar günü başlayan kpa nın reytingini göremedik neyse konum haftayakaldı![]()
hahahah ahhhh buyüzden reytinglerimiz ehr hafta düşüyor sen işi büyütmüşün cnmdün 6 yaşında bir teyzeenin tabletini yaptımkpa nın son bölümünü kaçırmışş youtubeden açtım izlemiş kadın
dedim ki tv den poyraz karayel ya da dirilişi izleyin kpa hemen yükleniyor oradan takip edersiniz
arkadaşlarııza da söyleyin onlar da youtubeden izlesin
hep iyi niyetimden
@cookies @Nisa @Çiğdem- @destere @vadikızı @Harunnn60
bu arada mbc reyting listesini cumartesiden cumartesiye yayınlıyormuş pazar günü başlayan kpa nın reytingini göremedik neyse konum haftayakaldı![]()
69 olacaktı düzelttim6 yaşinda nasil teyze oluyor
Neresi iyi niyet lo aa izleyicimizi kaciriyorsun![]()
![]()