1 Şubat 2015 Pazar Reyting Sonuçları

hahahah ben gönül işlerinin reytingi iyiyken demiştim 4-5 haftaya düşücek bu dizi diye @Ahmad la tartışma yaşamıstık ama ben haklı çıkınca geldi öptü elimi cnm sende öp şimdi bence hahaha :F:F:F:F
Ben de demiştim ilk bölüm bu dizinin içi boş fazla ilerleyecek konusu yok diye. :D

Gönül İşleri ilk günlerinden uzakta maalesef. Ki Star'ın yakın zaman önce bitrirdiği Aramızda Kalsın ve Urfalıyam Ezelden ondan daha iyi reytingler alıyordu. Bence ekranda olması gereken bir dizi. Bakalım neler olacak?​
@aserat54 bere Aramızda Kalsın'ı bitirdi deme.Yapımcısı bitirdi diziyi.

Gönül İşleri ilk günlerinden uzakta maalesef. Ki Star'ın yakın zaman önce bitrirdiği Aramızda Kalsın ve Urfalıyam Ezelden ondan daha iyi reytingler alıyordu. Bence ekranda olması gereken bir dizi. Bakalım neler olacak?
@aserat54 bere Aramızda Kalsın'ı bitirdi deme.Yapımcısı bitirdi diziyi.
Yapımcısı ve kanal bitirdi işte. Yani final kararını yapımcı aldı, bitirme işini ise kanal yaptı. :)

Yapımcısı ve kanal bitirdi işte. Yani final kararını yapımcı aldı, bitirme işini ise kanal yaptı. :)
Star devam ettirirdi ama.

O HAYAT BENİM Muhteşemdi dün tebrikler dizime:)
Gönül İşleri için ümit kalmadı 20. bölümde final olursa iyidir.

hahahah ben gönül işlerinin reytingi iyiyken demiştim 4-5 haftaya düşücek bu dizi diye @Ahmad la tartışma yaşamıstık ama ben haklı çıkınca geldi öptü elimi cnm sende öp şimdi bence hahaha :F:F:F:F
Hahah aynen. :F
Genel olarak pazar reytingler düşük, özellikle A/B'de baya boşluk var.

Neymiş Şeref Meselesi 3 saatten fazla sürmüş! :kizgin::kizgin:

Kanal D'm Şerefim'in reytingi yükselsin diye isterse gece yarısı bitirir isterse sabaha karşı bitirir!

Size ne. :T:

Kanal D'miz bir numaradır, anlayın artık bunu!

Neymiş Şeref Meselesi 3 saatten fazla sürmüş! :kizgin::kizgin:

Kanal D'm Şerefim'in reytingi yükselsin diye isterse gece yarısı bitirir isterse sabaha karşı bitirir!

Size ne. :T:

Kanal D'miz bir numaradır, anlayın artık bunu!
Kanal d seni düşündüğü için Şeref meselesi haftada 2 gün yayinlama kararı aldı , izlersin 2 gün artık :A :X

Yakında Yayından Kaldırılacak. :A

957 GUN DKANAL D09:38:5710:44:430.654.27

677 GUN DKANAL D09:38:5710:44:430.786.84

ABC1'de ilk 100'de bulamadım. :F