AnladimYok senaryo ile ilgileniyorsun o açından dedim.
Ama dedigim gibi ben yüzeysel izlerim dizileri 😉
AnladimYok senaryo ile ilgileniyorsun o açından dedim.
Zati senaristler de yüzeysel yazmışlar)) kardeş kardeş istersiniz))Anladim
Ama dedigim gibi ben yüzeysel izlerim dizileri 😉
Ama dediğin biseyde haklisin bu dizidede kpa gibi bişi eksik ama ne olduğunu cozemedimZati senaristler de yüzeysel yazmışlar)) kardeş kardeş istersiniz))
KPa da karadayini ayni tema üzerine kurulu babası zor durumda olan evladın adaleti bulma çabası. Ama karadayi eski zamanda olduğu için gerçeği ve dizideki hataları gizlemek kolay kPa da bunu günümüze tasiyinca tüm defolar ortaya çıkıyor yapilan hatalar geçmişte demek boylemis diyemiyorsun kPa da. Ama asil mesele karadayida düşman (savcı) mahirin amacına gitmesinde engel çünkü mahiri engellemezse kendi hapse girecek. Dikkat et savcı mahirin düşmanlığı bitti reyting gitti. KPa da asil amaç ne baba katilini bulmak ama omerin abisi savcı gibi omer ve elife düşman mi değil onlara düşmanlık ediyor mu hayır. Yani düşman (karşı taraf ) sorunu varAma dediğin biseyde haklisin bu dizidede kpa gibi bişi eksik ama ne olduğunu cozemedim
Bu dizi FOX dizileri kadar pek samimi ve iyi olmasa da ben sonuç olarak beğendim bu Limon Film imzalı Kara Ekmek'i. 🙂 Yeter ki kanalı şans versin bu diziye uzun bir süre.Bu diziyi nasıl izlersin fox dizisinin konusunun bire bir aynisi
lafın bana değil ama yinede diyemezsin bence ne olursa olsunLafım size değil yahuu)) ama kimseye de aptal demedim. malum herkes zeki değil. Biraz zekası az insanlar var dünyada bunu inkar mi edelim yani))) ama bu ayrıntıyı izlereken seyirci çoğu zaman ber taraf edebiliyor düşünmek istemeye biliyor. Dizi izlerken zekasını çalıştırmak da zorlanıyor
bu hayat benimin bire birimi bu nasıl yorumdur saygı duyuyorumdaDizinin dun de son 15 dakikasiyla yorum yaptım. Ondan oncesi karakter tanitimi zaten izlemeye gerek yok. Reytingler pek parlak gelmemiş karagulun olduğu bir günde boyle l üstelik ohayat benimin bire bir taklidi bir dizinin tutma şansı yok. Ha kötü mu değil senaryo kuramlarının çoğuna uymuşlar. dün de yazdığım gibi biraz zeka eksiği var dizide ortadaki problem DNA testiyle çok rahat çözülür.
Bu hata dışında ana hikaye kuramında bir hata daha yapilmis. O benim hayatımda kimlik değişirken bahar madur oluyor onu hayati çalınıyor zaten dizinin ismi onun ağzından çıkıyor. Burada Assiye başkasını hayatini çalması için çok bir gerekçesi yok üstelik madur olan kimse de yok dizide. Yani o hayat benimdekinin baharı yok. Bu dizi ohayat benimdeki efsunun basrol oldugu dizinin hikayesi ve ceren moray ile ozlem yilmazin oyunculuklari ve karakterleri cok benziyior hafif agir abi argo varos gulleri ..dizinin bahari olaydı belki şansı olurdu bu haliyle eli yüzü düzgün bir taklidi olmadan öteye gidemiyor
baktığını farkeden kız engin hepilerinin karakterininHayir hani konakta camdan baktigini fark eden kiz
O kız bence engini seviyor hatta hatta evlide olabilir bizim kız engini elinden alcak kızın 😉
aynısı falan değil şunu yazıp durma allah aşkına yaBu diziyi nasıl izlersin fox dizisinin konusunun bire bir aynisi
katılıyırum bende beğendim diziyiBu dizi FOX dizileri kadar pek samimi ve iyi olmasa da ben sonuç olarak beğendim bu Limon Film imzalı Kara Ekmek'i. 🙂 Yeter ki kanalı şans versin bu diziye uzun bir süre.
kpa ve kadarayı ayn değil konular bambaşka arkadaşımKPa da karadayini ayni tema üzerine kurulu babası zor durumda olan evladın adaleti bulma çabası. Ama karadayi eski zamanda olduğu için gerçeği ve dizideki hataları gizlemek kolay kPa da bunu günümüze tasiyinca tüm defolar ortaya çıkıyor yapilan hatalar geçmişte demek boylemis diyemiyorsun kPa da. Ama asil mesele karadayida düşman (savcı) mahirin amacına gitmesinde engel çünkü mahiri engellemezse kendi hapse girecek. Dikkat et savcı mahirin düşmanlığı bitti reyting gitti. KPa da asil amaç ne baba katilini bulmak ama omerin abisi savcı gibi omer ve elife düşman mi değil onlara düşmanlık ediyor mu hayır. Yani düşman (karşı taraf ) sorunu var
Kara ekmek de o benim hayatin ana teması üzerine kurulu. Başkasının hayatini çalıyor. Ama o hayat benimde hayati calinanin yanındayız yani baharın gerçek hayatina kavuşmasını istiyoruz. Kara ekmek ise biz kimin tarafindayiz ??? Ortada taraf yok sadece o hayat benimin efsunun kolonu diziyi sürüklüyor onun amacı da zengin olmak. İyide bizine onun zengin olmasından. Ayni şuan karadayida olduğu gibi yada bastan beri kpa da oldugu karşı taraf boşluğu var
TV izlerken insan aptalasir.lafın bana değil ama yinede diyemezsin bence ne olursa olsun
seyirci işini biliyor gayette güzel zekalarını çalıştırıyorlar
bu hayat benimin bire birimi bu nasıl yorumdur saygı duyuyorumda
o hayat benimin konusu farklı hemde çok farklı bire bir demek bambaşka
ya olurmu öyle şey o hayat benimde başka annede büyüyen bir kız var
kardeş bildiği kızda yerine geçiyor konu başlıyor kara ekmek farklı bir
senaryo kesinlikle bire bir değil bence
baktığını farkeden kız engin hepilerinin karakterinin
karısı nasıl izlemişsin diziyi yahu
aynısı falan değil şunu yazıp durma allah aşkına ya
ayrıca nasıl izlersin demek hakkın yok herkes istediğini
izlemekte özgürdür arkadaşım
katılıyırum bende beğendim diziyi
medceziri bıraktım bu diziyi takip edecem
kpa ve kadarayı ayn değil konular bambaşka arkadaşım
vede o hayat benim dizisi çok farklı kara ekmek farklı
birebir değil burda kız öldü orda yaşıyor tamamen farklı
lütfen artık yazma bunu
kendi adıma ben aptallaşmıyorum amaTV izlerken insan aptalasir.
Ohb ile bu dizi ayni bedel _ ezel gibi ayni kalıp ama tekler farklı sadece. İkisinde de ana konu biri başkasının hayatini çalıyor. Ama bunu iki kız kardeşten alıp gecekonduda başka bir kizin başına getirdiler doğal olarak işleniş farklı olacak
Kiz Melek 2. Bolum gosterdiler onu kız o 1. Bolum yorumumdu benim ben muneccimmiyim nerden biliyim oyle olacağını 😉lafın bana değil ama yinede diyemezsin bence ne olursa olsun
seyirci işini biliyor gayette güzel zekalarını çalıştırıyorlar
bu hayat benimin bire birimi bu nasıl yorumdur saygı duyuyorumda
o hayat benimin konusu farklı hemde çok farklı bire bir demek bambaşka
ya olurmu öyle şey o hayat benimde başka annede büyüyen bir kız var
kardeş bildiği kızda yerine geçiyor konu başlıyor kara ekmek farklı bir
senaryo kesinlikle bire bir değil bence
baktığını farkeden kız engin hepilerinin karakterinin
karısı nasıl izlemişsin diziyi yahu
aynısı falan değil şunu yazıp durma allah aşkına ya
ayrıca nasıl izlersin demek hakkın yok herkes istediğini
izlemekte özgürdür arkadaşım
katılıyırum bende beğendim diziyi
medceziri bıraktım bu diziyi takip edecem
kpa ve kadarayı ayn değil konular bambaşka arkadaşım
vede o hayat benim dizisi çok farklı kara ekmek farklı
birebir değil burda kız öldü orda yaşıyor tamamen farklı
lütfen artık yazma bunu
Çok heyecanlı bir bölüm olacağı belli.2. bölümü izleyeyimde öyle bakayım fragmana.
İkinci bölüm güzel gibiydi aslında ama Ütopya'ya dalmışım gitti o.Çok heyecanlı bir bölüm olacağı belli.
Cuma gününe 2 Kara fazla gelirBu dizi için en doğru gün kesinlikle Perşembe idi ama hata yaptılar.
Yok ondan değil Cuma günü zaten Karagül izleyicinin büyük kısmını kapmış durumda. Cuma gününde bile 3,5 reyting alan Kara Ekmek bence Perşembe günü dramanın olmadığı bir günde en az 4,5 reyting alır.Cuma gününe 2 Kara fazla gelir
Bende zaten bunları düşünerekten söyledimYok ondan değil Cuma günü zaten Karagül izleyicinin büyük kısmını kapmış durumda. Cuma gününde bile 3,5 reyting alan Kara Ekmek bence Perşembe günü dramanın olmadığı bir günde en az 4,5 reyting alır.