Lea Michele Scream Queens'de

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,019
Puanı
1,061
Nip Tuck,Glee ve American Horror Story gibi dizilerin yapımcısı Ryan Murphy yeni bir komedi dizisi hazırlığında.

2015 sonbaharında Fox'da yayınlanacak komedi-korku dizisinin oyuncuları da belli oldu. 6 sezon boyunca Glee dizisinde yer alan 2 Golden Globe adaylığı,1 Emmy adaylığı ve 3 People Choice ödülü bulunan Lea Michele dizideki başroller arasında yer alıyor.

American Horror Story ile tanınan Emma Roberts ve True Blood'dan Joe Manganiello dizinin co-starları arasında yer alıyor.

BAFTA ve Golden Globe ödüllü Jamie Lee Curtis; son olarak Masters of Sex'de yer alan Keke Palmer ve Abigail Breslin de dizide yer alıyor.

Şarkıcı Ariana Grande de 15 bölümlük ilk sezona konuk olacak.
lea-michele.jpg

@destere @Forumdash @KayıpSehir @Çiğdem- @OzaN @Harunnn60

sen diziden anlassan htgawm ya da empire izlerdin totoş totoş şeyler izliyon:X
empire izliyorum izlemediğimi kim söyledi :) ama sen karambolde araya silindirik violanıda yutturacaksın ama yemezler silindir teyzeyi sana emanet ettim :)

as star ın yardımcısı, yani plase, yani ikincil büyükbaş... yani bir nevi asil olmayınca vekil olacak konumdaki şahsiyeti muhterem :))

Lea'm sonuna kadar arkandayım. :bhr: merakla bekliyorum.
destek olmak için en güzel yeri kapmışsın ben de kızı destekleyecektimde vazgeçtim bu durumda :)

Kız güzelmiş :)

@destere mad men deki sarı kadının yeni dizisinin adı neydi ?

Last Man on Earth olacaktı sanırım :)

empire izliyorum izlemediğimi kim söyledi :) ama sen karambolde araya silindirik violanıda yutturacaksın ama yemezler silindir teyzeyi sana emanet ettim :)

as star ın yardımcısı, yani plase, yani ikincil büyükbaş... yani bir nevi asil olmayınca vekil olacak konumdaki şahsiyeti muhterem :))

destek olmak için en güzel yeri kapmışsın ben de kızı destekleyecektimde vazgeçtim bu durumda :)

Last Man on Earth olacaktı sanırım :)
Teşekkür ederim :) evet o diziyi merakla bekliyorum ortaya güzel bir iş çıkar umarım :D

Son düzenleme:
kaç bölüm kaldı arrow da:X oliverla sevişip çıkmıştır:F
hahahah normal arrow karekteriydi işteeee cw dizileridne yan dizi yapılınca o diziden oyuncular geçiyor baş rol oynamaya joseph morgan gibi orda vampir günlükleridne oynarken the originalsa başrol geçmişti :F:F:F