30 Ocak 2015 Cuma ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben şimdi gördüm ama herkese teşeküre etmişler öyle dostlar alışverişte görsün misali teşekürlerin değeri yok ben sandım benim için sadece özel bir teşekür var ??

bir baktım 1940 lardan bu yana foruma girip bir bakıp çıkanlarmı dersin, yolda geçenlermi dersin konu komşu kim var kim yok herkese teşekür gitmiş:) madem öyle olacaktı dünyadaki tüm canlılara teşekür ediyoruz deseler, büyük bir zahmetten kurtulacaklardı :)

kaç bölüm kalırsa kalsın artık izleyeni yok yanı sıfırı tüketmiş dizin? paspas olmuş millet çiğneyip geçiyor :)

Kıymet bilmez şey.ss Tüm üyeleri kopyalayıp koymuşlar işte.:F

Kıymet bilmez şey.ss Tüm üyeleri kopyalayıp koymuşlar işte.:F
işin kolayını bulmuşlar ne güzel :) oysa isim isim sayarken ona özgü onun sevdiği saydığı sanatçıların resimleri üyenin beğendiği şarkıları ve izlediği dizileri tek tek sayıp üyeye özel bir önem gösterildiğini hissettirmeleri lazımdı :)

bu şekliyle sadece baştan savma olmuş yinede başlangıç olarak güzel bişey :))

mesela üyelerin sorunlarıylada ilgilenmeli yönetim? mesela benle @Çiğdem- için sürpriz düğün partisi düzenlemeli :) böyle bir sürpriz karşısında bizimde şaşırıp gözlerimiz pörtlek bir vaziyette hayretler içinde kalmamız sağlanmalı :))

aaaa @destere constantine bitme tehrikesi varmış foreverinde vardı bunlar bitiyor ve ressurrection devam ediyor ayy düşüp bayılıcam şimdi gerçekten 😱😱😱

grimm yeni sezondada devame dicek kesinlikle harika bir dizi bu reytingler zaten girime yenis ezon için yeterli oluyor hep ondan yana kuşkum yok :Z:Z:Z:Z

@xemrexxx senin izlediğin diğer cw dizisi bitiyor ohhhh iyi oldu cw kanalını lekeliyordu diğer 1 dizi daha var oda biter inş :kiki::kiki::kiki:
Şu güne Supergirl veya hani yeni eizi basliycak ya cwde insanlarin özel gucleri olcak o iki diziden birisi gerekiyor :)
Ama tutmazlar diye kurkuyim bugün diziler tutmuyor :(

ben şimdi gördüm ama herkese teşeküre etmişler öyle dostlar alışverişte görsün misali teşekürlerin değeri yok ben sandım benim için sadece özel bir teşekür var ??

bir baktım 1940 lardan bu yana foruma girip bir bakıp çıkanlarmı dersin, yolda geçenlermi dersin konu komşu kim var kim yok herkese teşekür gitmiş:) madem öyle olacaktı dünyadaki tüm canlılara teşekür ediyoruz deseler, büyük bir zahmetten kurtulacaklardı :)

kaç bölüm kalırsa kalsın artık izleyeni yok yanı sıfırı tüketmiş dizin? paspas olmuş millet çiğneyip geçiyor :)
önceki izlenmeleri yeter:X

Geçen yılı unuttun ?

Bitecekmiş :D
hepsi aynı anda bitmedi tbikide cnm :F:F:F
şu ana kadar 8 izlediğim dizi bitti

şuan takip ettiğim 18 dizim var bunun 3-4 tanesi bitebilir ma beklediğim 3-4 dizi daha var yanı geleceks ezona yine 18 20 dizi ortalamamı sağlarım :A:A:A