Ege Aydan ve Çağlar Sayın'da 'Beyaz Yalan' Dizisinde!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
thumbnail_1422735102.jpg

Yapımını NTC Medya'nın üstlendiği başrollerinde Deniz Baysal ve Kutsi'nin rol aldığı "Beyaz Yalan" dizisinin kadrosuna 2 yeni isim daha katıldı!

Yönetmen koltuğuna Filiz Gülmez Pakman'ın oturduğu ve son olarak Ebru Aykaç'ın katıldığı diziye son olarak Kaçak Gelinler'de rol alan Ege Aydan ve Pis Yedili, Ah Neriman gibi dizilerde rol alan Çağlar Sayın yeni dizinin kadrosuna katıldı.

"Yılanın beyazı vardır ama yalanın beyazı yoktur. Beyaz yalan dedikleri dahi beyaz yılandan zehirlidir."
"Beyaz Yalan" yakında Show TV'de!

Ege Aydan
888a64af-660d-4da7-b632-7b620b225efc.jpg

Çağlar Sayın
%C3%87a%C4%9Flar-Say%C4%B1n.jpg

Son düzenleme:
Ama ben haberi dedikoducu çocuk'an almadım. O hesabı takip bile etmiyorum ki bu zamana dek onun söyleyipte dediği hiçbir haber yapmadım. Çağlar Sayın Ebru Aykaç'ı da takibe almış hem. :)
Dedikoducu Çocuk'tan almadın da Ege Aydan haberini nerden aldın? :)

Yanlış anlama konu kilitlensin diye yazmıyorum. Kimsenin konusu kilitlensin diye bir amacım olmadı bugüne kadar. Öyle bir amacım olsa Yağmur Tanrısevsin haberi yalan onu kilitlettiririm. Çünkü Yağmur Maral dizisi için değil tv8'de yayınlanacak olan başka bir dizi için Acun Medya ile anlaştı. :)

Sadece Eray'a haksızlık o yüzden yazmak zorunda kaldım, vicdanen. :X

Yanlış anlama konu kilitlensin diye yazmıyorum. Kimsenin konusu kilitlensin diye bir amacım olmadı bugüne kadar. Öyle bir amacım olsa Yağmur Tanrısevsin haberi yalan onu kilitlettiririm. Çünkü Yağmur Maral dizisi için değil tv8'de yayınlanacak olan başka bir dizi için Acun Medya ile anlaştı. :)

Tüm haber siteleri Yağmur için, Maral dizisinde olacağını yazdı. :)
Kaynak doluydu şimdi bile sana 5-6 kaynak çıkarabilirim. :)

Ege Aydan haberini dedikocuçocuk'un paylaşıp paylaşmadığını bile bilmiyorum. Ben Kaçak Gelinler sayfasında gördüm o haberi. :)

Tüm haber siteleri Yağmur için, Maral dizisinde olacağını yazdı. :)
Kaynak doluydu şimdi bile sana 5-6 kaynak çıkarabilirim. :)
Senin bir hatan yok zaten gözüm. :) Bende geçen gün Bülent İnal haberi yaptım gazetelerden almıştım doğru çıkmadı.:) Kaynak olsun da varsın yalan çıksın banane. :)