Aslında sana 2 verip, Kenan'a bir verecektim ama birde uzun versiyon dinledim.
Olmamış.
Çok güzel şarkıdır zevksiz seni.ss
Aslında sana 2 verip, Kenan'a bir verecektim ama birde uzun versiyon dinledim.
Olmamış.
Bence çok güzel bir parça.İlk üçü hakediyordu.Barış Manço bence de gitmemeli. Ama maalesef doğru şarkı seçilmemiş bu hafta.
Geçen hafta yolladığın şarkı perşembe günü Bu Tarz Benim'de çaldı aklıma sen geldin.Çok güzel şarkıdır zevksiz seni.ss
valla barış manço gibi bir efsane varken sılayı zirveye çıkaranalr var tam bir skandalBilerek mi yahu rakip kim göremiyorum
Nasıl telefafi edebilirim paşam?
Bir daha sana zirve yok.valla barış manço gibi bir efsane varken sılayı zirveye çıkaranalr var tam bir skandal
Demek ki sadece sana göre efsane. Burada efsaneye puan vermiyoruz şarkıya puan veriyoruz. 😉valla barış manço gibi bir efsane varken sılayı zirveye çıkaranalr var tam bir skandal
Geçen hafta yolladığın şarkı perşembe günü Bu Tarz Benim'de çaldı aklıma sen geldin.
Hayret 1 puan almamışım.@OzaN 'ın oyları:
1 puan -> Barış Akarsu
2 puan -> Ahmet Kaya
3 puan -> Rihanna
4 puan -> Hadise
5 puan -> Kenan Doğulu
6 puan -> Sıla
7 puan -> Gülşen
8 puan -> Barış Manço
Kulaklarımı paslayamam şimdiden knk.Haftaya Love the way you lie var şimdidn dinlemeye başla.
Şarkı güzel olabilir ama çoğu kişinin aşinalığı yok şarkıya. Popüler şarkıların daha iyi puan aldığı gerçek.Bence çok güzel bir parça.İlk üçü hakediyordu.
Şimdi adın kalmayacak az sonra birleri alıp puf olup gideceksinKeşke strateji yapmayıp başlarda iyi şarkıları verip elenseydim. En azından birkaç hafta da olsa birinci falan olurdum adım kalırdı yarışmada
Kulaklarımı paslayamam şimdiden knk.
Yaşamak için çok genjim.
Ben beğenmiştim geçen haftaki şarkını bir kere.Dünya Star'ının şarkıları böyle yerlerde çalar zaten.😎 Siz beğenmediniz ama.