31 Dizi Ekranlara Veda Etti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
thumbnail_1422700322.jpg

Yeni sezon içinde Ocak ayınıda sonlandırdık. Dizi kıyımları Ocak ayında da devam etti. Her ay birçok dizinin bittiği sezonu geçirirken, Ocak ayında ise 7 dizi daha ekrana veda etti.

Star Tv'nin 1 dizisi, Show Tv'nin 1 dizisi, Atv'nin 1 dizisi, Kanal D'nin 1 dizisi, Tv8'in 2 dizisi, Samanyolu Tv'nin 1 dizisi, TRT1'in 1 dizisi daha ekranlara veda etti.

1) Aşkın Kanunu : TRT1'in yeni sezon iddialı dizilerinden birisi olan Aşkın Kanunu final yaparak ekranlara veda etti. Dizi 20.00'da yayın hayatına başlamış, daha sonra 22.30'a alınmıştı.

2) Hayat Yolunda : Kanal D'nin iddialı dizilerinden birisi Hayat Yolunda dizi final yaparak ekranlara veda etti. Dizi bir türlü istenilen reytinglere ulaşamamıştı ve beklenen son oldu.

3) Aramızda Kalsın : Star Tv'nin sevilen dizisi Aramızda Kalsın, 52. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti.

4) Ankara'nın Dikmeni : Geçen sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon Atv ekranlarına transfer olan dizi ani bir kararla yayından kaldırıldı.

5) Roman Havası : Show Tv'nin iddialı dizilerinden birisi olan Roman Havası 6. bölümün sonunda yayından kaldırılarak ekranlara veda etti.

6) Homofis : Tv8'in ilk dizi deneyimi olan Homofis tutmadı. Dizi bir türlü kanalın istediği oranları alamadı ve yayından kaldırıldı.

7) Yetim Gönüller : Samanyolu Tv'de ekrana gelen Yetim Gönüller dizisi bir türlü istenilen reytinglere ulaşamadı ve 16. bölümüyle ekranlara veda etti.

8) Kaçak Gelinler : Star Tv'de ekrana gelen ve daha sonra Tv8'e transfer olan dizi final yaparak ekranlara veda etti. Dizi yeni kanalın bir türlü istenilen oranlara ulaşamamıştı.

Geçtiğimiz aylarda toplam 23 dizi ekranlara veda etmişti. Bu ay 8 dizi daha bitti ve biten dizi sayısı 31'e yükseldi. En çok dizi bitiren kanallar ise 6 dizi ile Atv ve Star Tv oldu.

Toplam bitirilen dizi sayısı tablosuna bakalım :

KANAL ADITOPLAM BİTİRİLEN DİZİ SAYISI
KANAL D5
STAR TV6
SHOW TV4
ATV6
FOX TV3
SAMANYOLU TV1
TV82
TRT14

Son düzenleme:
İçlerinden en çok üzüldüğüm dizi, doğal olarak Aramızda Kalsın. En azından tadında bitti.

Ama diğer diziler için bunu söylemek pek de mümkün görünmüyor, hayırlısı diyelim yine de. Eline sağlık @Yiğitt. :)

Son düzenleme:
Aramizda kalsin ve Hayat yolunda devam edebilirdi

Kanal D'nin Benim Adım Gültepe'yi, Show'un Ezra'yı bitirmesi hata oldu...

Aramızda Kalsın bence sezon sonuna kadar devam edebilirdi, en çok onun için üzüldüm.

@Yiğitt ellerine sağlık, bu analizi her ay yapman çok güzel. :X

@Yiğitt ellerine sağlık güzel olmus içlerinden bir tek aramizda kalsin devam edebilirdi yazık oldu :( :)

Ellerine sağlık dostum iyi bir araştırma olmuş vay be Kanal D bitiriyor diyoruzda 5 dizi ile geriden gelmiş )))

kanal d urfalıyım ezelden ve ankaranın dikmeninden çok iyi faydanladılar bence ve reytingler daha düşmeden elden çıkardılar star tv ve atv kanallarının başına attılar hahaha:F:F

bu arada @Yiğitt şu 31 diziyi bir konuda birisi düzenlesede toptan bir değerlendirme yapsak🙂

Liste saçmalık gerçekten.
Kanal D Galip Derviş,Yalan Dünya, Hicran, Hayat Yolunda,Gültepe ve Urfaliyam Ezel den de var Kanal D Final yazıyordu kanal.
Star da sen bitirilen diziye Aramızda Kalsın da koymuşsun ama o diziyi yapımcı bitirdi kanal değil.
Ayrıca Star'da biten diziler 2 alırken Urfaliyam Ezelden hariç Kanal D de biten diziler 4 alıyordu.
Onun için Listeye bence tarafsız bakilmamis.

Liste saçmalık gerçekten.
Kanal D Galip Derviş,Yalan Dünya, Hicran, Hayat Yolunda,Gültepe ve Urfaliyam Ezel den de var Kanal D Final yazıyordu kanal.
Star da sen bitirilen diziye Aramızda Kalsın da koymuşsun ama o diziyi yapımcı bitirdi kanal değil.
Ayrıca Star'da biten diziler 2 alırken Urfaliyam Ezelden hariç Kanal D de biten diziler 4 alıyordu.
Onun için Listeye bence tarafsız bakilmamis.
Tarafsız bakılması nedir ya? :D
Dizi bitti mi bitti onun analizi bu. :D

Kesin öyledir. Urfaliyam Ezelden de kanal d de bitti.

Kesin öyledir. Urfaliyam Ezelden de kanal d de bitti.
Hayır dizi bitmedi, kanal değiştirdi, Star Tv'de bitti. :)

Bazen saçma sapan konuşuyorsun farkında mısın bilmiyorum. Bu analiz biten dizilerin analizi. Yani bilmem yapımcı bitirmiş o bitirmiş fark etmiyor. Final yapan her diziyi analize ekliyorum o kadar.

Hayır dizi bitmedi, kanal değiştirdi, Star Tv'de bitti. :)

Bazen saçma sapan konuşuyorsun farkında mısın bilmiyorum. Bu analiz biten dizilerin analizi. Yani bilmem yapımcı bitirmiş o bitirmiş fark etmiyor. Final yapan her diziyi analize ekliyorum o kadar.​
Etiketleme beni o zaman tamam mı