29 Ocak 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

kardeş gidip özete bakmışsın kötü bi bölümdü diyosun bi git Allah aşkına
kötü oyunculuk mu la aga git nazife anne öldükten sonra döktürdüğü sahneleri izle adam resmen yaşayarak oynuyor oyunculuğunun zirvesinde
bu oranları alması mucize gerçekten vadi için rezil oranlar!

adam gitmiş 10 saniye özeti izlemiş konuşuyor kötülemek isteyen adam her türlü kötüler :D
Necati Şaşmaz oyunculuğunun zirvesinde müthiş oynuyor dün öyle bi ağladı ki annem bile ağladı :(
Yorumlamak zorunda değilsin benim düşüncem o yönde Necati sesi bile kendi değil oyuncu dediğin sesini kullanır.Kurtlar Vadisi dışında bir dizide oynasın bakalım izleniyor mu:dNeyse yorum yazma lütfen yorumlarıma.

Kocamın Ailesi bu hafta uçuşa geçmiş.:Z AB grubunda 1 numara diğer gruplarda da zirveye ortak olmuş ve ABC1'de kıl payı irveyi kaçırmış. Tebrikler.:Z

Kurtlar Vadisi istenileni vermiyor gibi Kanal D'ye ama durumdan şikayetçide olunmaz her halde.

Bedel düşük başlamış ama yükselebileceğini düşündürmüş.

Güldür Güldrü yine habrsizce Perşembe yayınlanmış. AK'nin bitişinden faydanlanmak istemiş gibi ama aynı devam etmiş.

Kardeş Payı güzel bir başlangıç yapmış. Bölüm çok konuşuluyordu etrafta. Bu başlangıcı haketmiş.

Yorumlamak zorunda değilsin benim düşüncem o yönde Necati sesi bile kendi değil oyuncu dediğin sesini kullanır.Kurtlar Vadisi dışında bir dizide oynasın bakalım izleniyor mu:DNeyse yorum yazma lütfen yorumlarıma.
ne demek yorum yazma gidiyosun özetten 10 saniye izleyip kötü bölümdü diyosun yapma Allah aşkına
kendi sesi de çok iyidir rahat ol her türlü rolde oynar diyorum ya dünkü yeni bölümü izle necati abinin döktürdüğü sahneleri izle sonra gel mucize falan yaz böyle yargısız infaz ayıp oluyor

Ütopya iyi gitmiş
Total 30.sırada AB de 24.sırada güzel bir şekilde devam ediyor.

Kardeş Payı hak etti bu oranları dizi gerçekten güzeldi dünkü bölüm baya iyiydi ve komikti de :D

Kocamın ailesi de çok iyi gitmiş :D
Hani bu dizi bitecekti ? :)
Vadi içinse birsey diyemeyecegim çok kötü oranlar almış , bu oranlar kanal d için iyi olsada vadi için çok kötü
Dizinin prestijini iyice kaybetti herkes diziden ayriliyor reytingler çok kötü Vadi biraz ara versin bence sakin kafayla senaryolar yazılsin yoksa kocamın ailesi eriyip bitirecek Vadiyi :A

Bu reytingler vadi için çok kötü ben dünkü bölümden sonra 10 reyting alır diyordum .

Kardes Payi yeni sezona cok iyi girmis, tebrik ederim.
Bedel fena baslamamis, tekrar bolumu iyi gitmis.
Bu Tarz Benim 2 rating almis, iyi gitmis.

Kardeş Payı dizisi hiç komik değil diyen insanlar muhtemelen Recep İvedik'le tatmin oluyordur. :)

Dün gece izledim bugün bipsizini tekrar izleyeceğim, müthiş dönüş yaptılar. :)

Bölümü daha izlemedim fakat reytinglere bakilirsa son 5-6 haftanin hesabini bu bölüme kesmisler.. bekledigim bir gelismeydi.

Vadiye dün bir sahnesine baktım ve bence kötübir bölümdü.Eski Vadi nerede bu vadi enrede.Necati Şaşmazda oyunculuk 0 kendi sesi de değil galiba.Güllü ile olan hapşurma sahnesi vasattı.Bu oranları alması bile mucize.Acilen bir karakter lazım Memati gibi.
Stara geçebilir büyük konuşmamak gerek. :):)

Bu arada gerçekten şaka gibi. :D Vadi TNT'de bile A/B'de 4 reytinge düşmedi. Kocamın Ailesi ile aralarında 1 reyting fark kaldı. Vadinin düşmesi bir yana 1 müziği olan Kocamın Ailesi neredeyse zirveyi alacak totalde de.

Kardeş Payı herzamanki gibi iyi başlamış ama geçen sene de dediğim gibi hemen heveslenmeye gerek yok, zamanla düşecek. :D

Bu arada gerçekten şaka gibi. :D Vadi TNT'de bile A/B'de 4 reytinge düşmedi. Kocamın Ailesi ile aralarında 1 reyting fark kaldı. Vadinin düşmesi bir yana 1 müziği olan Kocamın Ailesi neredeyse zirveyi alacak totalde de.

Kardeş Payı herzamanki gibi iyi başlamış ama geçen sene de dediğim gibi hemen heveslenmeye gerek yok, zamanla düşecek. :D
düşmez kalkmaz bir Allah revancığım :)

Bir müziği olmayan diyorsun ama bir başrolü kaybetmiş dizi aynı zamanda ))

Kurtlar Vadisi düşüş yaşamış ama ben AB oranlarına çok şaşırdım. Yine de total oranları iyi tebrikler.

Kocamın Ailesi yükselmiş helal olsun. :D Bu bölümü iyiydi biraz netten baktım. :D Tebrikler. :D

Kardeş Payı çok iyi bir dönüş yapmış ve gerçekten çok iyi sonuçlar almış. Tebrik ederim. :D

Güldür Güldür Show da başarılı gitmiş.

[HASHTAG]#Bedel[/HASHTAG] TOTAL ve ABC'de beklediğim gibi başlamış ama AB'de 3'ün altında beklemiyordum. Yine de kötü sayılmaz. Tekrarlarla yükseleceğini düşünüyorum ben. :)

Kurtlar Vadisi düşüş yaşamış ama ben AB oranlarına çok şaşırdım. Yine de total oranları iyi tebrikler.

Kocamın Ailesi yükselmiş helal olsun. :D Bu bölümü iyiydi biraz netten baktım. :D Tebrikler. :D

Kardeş Payı çok iyi bir dönüş yapmış ve gerçekten çok iyi sonuçlar almış. Tebrik ederim. :D

Güldür Güldür Show da başarılı gitmiş.

[HASHTAG]#Bedel[/HASHTAG] TOTAL ve ABC'de beklediğim gibi başlamış ama AB'de 3'ün altında beklemiyordum. Yine de kötü sayılmaz. Tekrarlarla yükseleceğini düşünüyorum ben. :)
Bu akşam 22.30'da tekrarı var. :)
Umarım yükselir. :X

Kendim için istiyorum. :A

Geçen senelerde Kanal D Fan Club olarak Vadi'ye etmediğimiz kötülük kalmadı ama bu sene kalbimiz Vadi ile! :oley:

Şuna bak ya Kocamın Ailesi neredeyse Vadi'yi geçecek totalde! :kizgin:

Vadi başka kanallarda bile bu kadar düşmemişti, Kanal D'mde nasıl düşer?!

Kanal D F.C. olarak yeni görüşümüz: Perşembe'nin yıldızı Beren Saat değil Vadi'dir!