Kızlar ve Anneleri'nde Ayrılık Var!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1416489985.jpg

atv ekranlarının sevilen yarışma programı Kızlar ve Anneleri'nde bir ayrılık yaşandı!​

Yapımcılığını Mavi Klaket'in üstlendiği hafta içi her gün atv ekranlarında izleyiciyle buluşan ve oldukça ilgi gören yarışma programı Kızlar ve Anneleri'nde talihsiz bir olay yaşandı. Yarışmanın sunucusu Mert Palavaroğlu kaza sonucu ayak bileğinin kırılmasından dolayı yarışmanın sunuculuğu artık yapamayacak.​

Yapım şirketi yaptığı açıklamada Palavaroğlu için üzüntülerini paylaşırken, yarışmaya yeni sunucu ile devam edeceklerininde haberini bildirdiler.​

Aslında çok iyiydi, ben izliyordum son günlerde ve gayet iyi bir sunuculuk yapıyordu. :)
Programı beklediğimden iyi sunuyordu.

Bakalım yerine kimi getirecekler? :)

Bu programın başında bir uğursuzluk dolaşıyor. Daha öncede Ümit İbrahim Kantarcılar yarışmanın sunuculuğundan ayrılmak zorunda kalmıştı. :)

Yeniden o gelse keşke. :)
Ümit Kantarcılar ayrıldıktan sonra yarışmanın reytingleri 3'te 2 düştü. Şaka değil gerçekten Ümit ile program ilk 10'ları zorluyordu. Şimdi ilk 100'e giremediği zamanlar oluyor. Yapımcı 3 kuruşun hesabını yaptı, şimdi kendisi düşünsün. :)

Ümit Kantarcılar ayrıldıktan sonra yarışmanın reytingleri 3'te 2 düştü. Şaka değil gerçekten Ümit ile program ilk 10'ları zorluyordu. Şimdi ilk 100'e giremediği zamanlar oluyor. Yapımcı 3 kuruşun hesabını yaptı, şimdi kendisi düşünsün. :)
Ümit çok iyi sunuyordu, sempatikliği olsun herşeyiyle. :)
Mert'de fena sunmuyordu ama Ümit gibi değildi, birkaç gündür bakıyorum iyiydi aslında kim gelecek acaba bu sefer? (b)
Yiğit Dikmen gelsin. :Z

Ümit çok iyi sunuyordu, sempatikliği olsun herşeyiyle. :)
Mert'de fena sunmuyordu ama Ümit gibi değildi, birkaç gündür bakıyorum iyiydi aslında kim gelecek acaba bu sefer? (b)
Yiğit Dikmen gelsin. :Z
Kimin geleceğini şimdilik yapımcılarda bilmiyordur. Kaza bugün yaşandı. Temennim İlker Ayrık gibi bir ismin gelmesi yönünde. :)

Yarışma anında mı oldu? 😱
Yok hayır. Evde düşüp ayağını kırmış olmalı. Ama görmeden inanmam. Bu sunucu yarışmaya oturmadı yolları ayırmayı düşünüyorlardı, mazeret de göstermiş olabilirler. Niye dersen tekrar bir sunucuyu kendileri kovsa kimse onlarla çalışmak istemeyebilirlerdi ya da izlecisi gözünde güven kaybına uğrayabilirlerdi. :)

Yok hayır. Evde düşüp ayağını kırmış olmalı. Ama görmeden inanmam. Bu sunucu yarışmaya oturmadı yolları ayırmayı düşünüyorlardı, mazeret de göstermiş olabilirler. Niye dersen tekrar bir sunucuyu kendileri kovsa kimse onlarla çalışmak istemeyebilirlerdi ya da izlecisi gözünde güven kaybına uğrayabilirlerdi. :)
Olabilir o zaman dediğin gibi de. :)
Umarım iyi bir sunucuyla geri dönüş yaparlar. :)

Yarışmaya nazar değdi resmen, bu ikinci sunucu ayrılığı. Bence de Hande Katipoğlu falan yapabilir bir süreliğine. Neyse, geçmiş olsun. :)

Umitin de ayakagi kırılmıştı)) başka bahane bulaydiniz iyiysi