27 Ocak 2015 Salı ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1417608641.jpg

Bol tekrarlı Salı gününün en yüksek reyting alan yapımı NCIS tekrarları oldu.

ABC'de Agent Carter, Shark Tank'in tekrarının bile gerisinde kalarak iptale doğru yol almaya başladı. Fakat söz konusu Marvel olunca tamamen karamsar bakmamakta fayda var.

Final sezonuyla Parks and Recreation gayet iyi iş çıkarıyor kendi ortalamasına göre. Fakat sonrasında yayınlanan Marry Me ve About a Boy için artık ümitler tükendi.

The Flash, düşüşünü sürdürdü ve bugüne kadarki en düşük reytinglerini aldı. Bu reytingler CW dizisi için hala süper olsa da yavaş yavaş dizi, CW normallerine düşmeye başladı...

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMCBSNCIS - Tekrar1.6512.78
FOXMasterChef Junior1.655.04
ABCShark Tank - Tekrar1.445.6
NBCParks and Recreation1.443.47
CWThe Flash1.344
8:30PMNBCParks and Recreation1.342.94
9:00PMCBSNCIS: New Orleans - Tekrar1.6511.62
ABCMarvel's Agent Carter1.344.6
FOXNew Girl - Tekrar0.822.14
CWSupernatural0.822.13
NBCMarry Me0.722.25
9:30PMNBCAbout a Boy0.822.77
FOXThe Mindy Project - Tekrar0.721.75
10:00PMCBSCSI1.6510.27
NBCChicago Fire - Tekrar0.833.58
ABCForever - Tekrar0.722.96

Agent Carter o saatte daha ne alsın. Gerçi ben 2 bölümün 10 dakikasını izleyip kapadım, bir sıktı gibi. Sonra ilgilenirim onunlan. :(

Flash iyi alıyorda, Spn'nin 1'de sabit olması lazım. :(

Forever tekrarıda kendiside aynı reytingi alıyor galiba. :D 2. sezon olsunda başka bişi istemiyorum. Bayağı bağlandım diziye.

Agent Carter o saatte daha ne alsın. Gerçi ben 2 bölümün 10 dakikasını izleyip kapadım, bir sıktı gibi. Sonra ilgilenirim onunlan. :(

Flash iyi alıyorda, Spn'nin 1'de sabit olması lazım. :(

Forever tekrarıda kendiside aynı reytingi alıyor galiba. :D 2. sezon olsunda başka bişi istemiyorum. Bayağı bağlandım diziye.
Ne var ki saatinde şu an en çok izlenen Empire da o saatlerde yayınlanıyor. :D

Cidden bu Amerikalılar kaliteden anlamıyor The Flash nasıl bu kadar düşük alır anlamıyorum. :bilmem:

@OzaN sen acaba TOTAL'i mi paylaşıyorsun bu listenin AB'si de olmasın. :F

Olabilir bence @OzaN ab yokmu orda :(
Amerika da ergenlerin tercihleri reyting listelerinde yer bulmuyor. O akşam bölümü kaç kişinin izlediği değil, bu kişilerden kaçının 18-49 yaş aralığında olduğudur. Zira 18 yaşından küçüksen bir şey alacak paran yoktur, 49 yaşından büyük isen tüketim alışkanlıkların değiştirilemeyecek kadar kökleşmiştir. Yani reklam verenlerin gözünde bir hiçsin. :)

Amerika da ergenlerin tercihleri reyting listelerinde yer bulmuyor. O akşam bölümü kaç kişinin izlediği değil, bu kişilerden kaçının 18-49 yaş aralığında olduğudur. Zira 18 yaşından küçüksen bir şey alacak paran yoktur, 49 yaşından büyük isen tüketim alışkanlıkların değiştirilemeyecek kadar kökleşmiştir. Yani reklam verenlerin gözünde bir hiçsin. :)
Daha iyi ve mantıklıymış. :)
Ben burada reytingleri pek çözemedim yalnız. (b)

Daha iyi ve mantıklıymış. :)
Ben burada reytingleri pek çözemedim yalnız. (b)
Türkiye'de reyting sistemi oturmadı o yüzden sağlıklı ölçüm yapıldığına kimse inanmıyor. İktidarın müdahalesi olduğunu da herkes söylüyor. Ancak bütün suçlu da reyting sistemi değil, yapımcılarda kendilerine bakmalı. Paramparça, Poyraz Karayel ve Ertuğrul Diriliş gibi dizilerde tuttu. Kalitesiz dizi yapan yapımcılarda, reyting sistemini suçlu buluyor herkes kendisine bakmalı önce. :)

Türkiye'de reyting sistemi oturmadı o yüzden sağlıklı ölçüm yapıldığına kimse inanmıyor. İktidarın müdahalesi olduğunu da herkes söylüyor. Ancak bütün suçlu da reyting sistemi değil, yapımcılarda kendilerine bakmalı. Paramparça, Poyraz Karayel ve Ertuğrul Diriliş gibi dizilerde tuttu. Kalitesiz dizi yapan yapımcılarda, reyting sistemini suçlu buluyor herkes kendisine bakmalı önce. :)
Şimdi tabloda benim bildiği SUPERNATURAL dizisi var ama reytingleri iyi değil gibi ben tam anlayamadım doğru mu? (b)