listedeyim@pompy listeye girmeye hak ediyordu bence ben sonuncu olur zannediyordum listeye bile girememiş
Hep son sıralardasin çok düşük verdiler sana galiba 2 yıl önce başına gelen şeyler yine gelicek gibi gözüküyorlistedeyim
bildirimde gitmiyorHep son sıralardasin çok düşük verdiler sana galiba 2 yıl önce başına gelen şeyler yine gelicek gibi gözüküyor
bide çok gönderme yapıyorum özellikle hep başıma gelen siyasi görüşümden dolayı oluyorEtiketlemeleri yanlış yapıyorsun
Yapma sende o zmanbide çok gönderme yapıyorum özellikle hep başıma gelen siyasi görüşümden dolayı oluyor
ama Arka sokaklar gönderme yapıyor uyarlaması olan Halkın Poliside yapmalı demi uyarlamaya denk gitmeliYapma sende o zman
Evt ama sen diğer dileklerimiz ve sultan lar dizisinde de yapıyordun sen her dizide hukemete gönderme yapiyorsunama Arka sokaklar gönderme yapıyor uyarlaması olan Halkın Poliside yapmalı demi uyarlamaya denk gitmeli
benim babamda yapardıEvt ama sen diğer dileklerimiz ve sultan lar dizisinde de yapıyordun sen her dizide hukemete gönderme yapiyorsun
ben muhalif görüşümden sonuncu oldumHaftaya ben zirveyi alacağım yer yerinden oynayacak
sana bir tavsiye el altından yap göndermeni ben muhalefet yapıyorum diye sonuncu oldu küçük gelinbenim dizi baya iyi gitmiş,zamanla yükselecek ve zirveye yerleşecektir,çünkü:heyecanlı bölümler yolda