Kardemir Demirçelik Karabükspor

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Şuan itibariyle en yakın rakbine 10 puan fark atan Bank Asya 1.Lig lideri. Gelecek sezon büyük ihtimalle Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek olan takım :)

Buca ikinci hatta o da riske girdi ya forum halkının sevince diyecek yok bakıyorum.Teknik direktörleri bile daha dedi şampiyonluk garanti değil diye.Konya ve Buca maçlarını kaybettiklerinde puan farkı 4 olmuş olacak.

Buca'ya diyeceğim yok. İnan ben de birçok takımdan daha çok istiyorum Buca'nın çıkmasını. Hatta menajerlik oyunlarında falan Buca'yı alıyorum bazen :D
Ama Karabük'te sevdiğim bir takım ve burada yazılanlar gerçek :)

Buca'ya diyeceğim yok. İnan ben de birçok takımdan daha çok istiyorum Buca'nın çıkmasını. Hatta menajerlik oyunlarında falan Buca'yı alıyorum bazen :D

yemin et lan :D ama benim gibi 14 sezon kalabilir misin :D

karabük evet fena değil fekat tek suçu bizim yılımızda bizim önümüze geçmesi.matematiksel olarak şampiyon değil ve Buca deplasmanına gelecek.Burada Çaykur Rize 6 yedi.Bu hafta da Konya maçı var.Yani fairy tale end olabilir.

Bu takımı daha önce hiç izlememiştim...Bugün BucArena'ya geldiler ve 11 puanın da,2 mağlubiyetin de sebebi anlaşıldı...Bunun sebebi,herkesin derdi olan bir şeydi...Hakemlerdi...

Bucaspor'umuzun 3'ten fazla golünü-pozisyonunu saymayan bu hakem,Karabük'e misli basmıştı sanki.Akıllı ol lan dingil,Fenerbahçe maçı mı yönetiyorsun?!?2.golden sonraki tezahüratımız bir daha çınlasın o perdeli kulaklarınızda: "Hepiniz................"

Yenilen tarafın her zaman bir bahanesi bulunur :)
Ben bu maçı izleyemedim ama daha önce birkaç maçını izledim rahatlıkla söyleyebilirim ki Süper Lig'i en çok hakeden takım.
Ondan sonra da Buca geliyor. Buca da gerçekten Süper Lig'i hakediyor bu futboluyla.

Yenilen tarafın her zaman bir bahanesi bulunur :)
Ben bu maçı izleyemedim ama daha önce birkaç maçını izledim rahatlıkla söyleyebilirim ki Süper Lig'i en çok hakeden takım.
Ondan sonra da Buca geliyor. Buca da gerçekten Süper Lig'i hakediyor bu futboluyla.
Git maçı izle ondan sonra gel bahane olduğunu iddia et.+Karabük iyi oynadı fakat Buca'nın sayılmayan golleri,harcanan pozisyonları Karabük hakkıyla kazandı dedirtmiyor işte.

Buca'yı hakemle yendikten sonra inanılmaz bir cenabetliğe sürüklenen takım.Hep böyle ol black twist...

Turkcel Süper Ligde kalıcı olacağının sinyallerini veren takım.
Gençlerbirliği önünde 3-0 öndeler. Emenike 2 golle yine kendini gösterdi.

Tek maçla değil genel fikrim. +Sadece sinyal verdi dedim. Sen daha kesin bir ifade kullanmıştın. + Yanılmıyorsam 2.hafta sonunda demiştin sen onu.

3.

Benim de genel fikrim...

Kullanılan ifade ne olursa olsun ikisi de aynı görüş.

Football Manager 2011'de ilk sezonunda 5. ikinci sezonunda 1. yaptığım takımdır.

Not: 150 milyon avroluk transfer bütçesi yaptım editör ile :D