Katie Holmes, Ray Donovan Kadrosuna Katıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,694
Puanı
1,061
thumbnail_1422385828.jpg

Showtime'ın sevilen dizisi Ray Donovan'dan yeni bir haber var!

Başarılı diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Ekran izleyicisinin Dawson's Creek ile tanıdığı Katie Holmes, yapımın 3. sezonunda düzenli bir rol ile izleyici karşısına çıkacak. 12 yıl sonra ekranlara geri dönecek olan Holmes'in hangi role hayat vereceği ise henüz belli değil.

36 yaşındaki başarılı aktris, Tom Cruise'nin eski eşi olarak da biliniyor. En son The Kennedys isimli bir mini dizinin başrolünde yer alan ve daha önce de How I Met Your Mother'da konuk oyuncu olarak izlediğimiz Holmes'in diziye nasıl bir etkide bulunacağı ise merak konusu. Ayrıca Deadwood ile tanınan usta oyuncu Ian McCaine de yeni sezonda rol alacak bir diğer isim olacak.

Başrollerini Liev Schreiber, Jon Voight ve Paula Malcomson gibi isimlerin paylaştığı Ray Donovan'ın 3. sezonu, yine yaz aylarında ekrana gelmeye başlayacak.

Son düzenleme:
Tanımıyorum kendisini inşallah RD'yle tanırım devam edebilirsem :D

Paula Malcomson'u Jon Voight'den önce yazmayaydın iyiydi. @aserat54

Bu arada Ian McShane de dizinin kadrosuna katıldı.

Merakla bekliyoruz ancak daha çok var.

O oyuncuyu ben tanımıyorum ama @destere sevinecektir Deadwood'da oynayıp orada Altın Küre kazanmış. :):)
Paula Malcomson'u Jon Voight'den önce yazmayaydın iyiydi. @aserat54

Bu arada Ian McShane de dizinin kadrosuna katıldı.

Merakla bekliyoruz ancak daha çok var.
ıan mcshane muhteşem bir oyuncudur ray donovan a katılıyorsa ve de biraz etkili bir karaktere hayat veriyorsa ray donovan önümüzdeki yıl destan yazacaktır , paula malcomson da deadwood oyuncularından ama bir ıan mcshane in onda biri etmez :))

yalnız her şey oynayacağı karaktere bağlı boşş bir karaktere hayat verecekse hiç diziye katmasalarda olur ?

ıan mcshane muhteşem bir oyuncudur ray donovan a katılıyorsa ve de biraz etkili bir karaktere hayat veriyorsa ray donovan önümüzdeki yıl destan yazacaktır , paula malcomson da deadwood oyuncularından ama bir ıan mcshane in onda biri etmez :))

yalnız her şey oynayacağı karaktere bağlı boşş bir karaktere hayat verecekse hiç diziye katmasalarda olur ?
Ray Donovan da Abby ve ergen kızı Brid diziden ayrılsa 10 numara dizi olacak. Onlar düşürüyorlar tempoyu, mesela Mickey hiçbir şey yapmasada öyle dursa yine izlerim adamı ama bu anne ve kızına fena halde takıntılıyım. :)

Ray Donovan da Abby ve ergen kızı Brid diziden ayrılsa 10 numara dizi olacak. Onlar düşürüyorlar tempoyu, mesela Mickey hiçbir şey yapmasada öyle dursa yine izlerim adamı ama bu anne ve kızına fena halde takıntılıyım. :)
lena nın rolüde arttırılmalı :)

Çok zarif bir kişiliği vardı, neden hala Batman'in ikinci filminde rolü bıraktığını çözemedim.

Yeni dizi olsaydı bakardımda, onun için diziyi mundar etmeyelim. :D

katie holmes u oyuncu olarak tanımıyorum ?
sadece ünlü birinin karısı olarak hatırlıyorum :)