The Americans 3. Sezon Yayın Tarihi ve Poster!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1420465629.jpg

FX'in casusluk draması The Americans'ın 3. sezon yayın tarihi ve posteri belli oldu!​

Oscar adaylığı bulunan usta aktör Frank Langella'nın da kadrosuna katıldığı yapımda Keri Russell ve Matthew Rhys'i Soğuk Savaş dönemi Amerikası’nda bir banliyöde aile olarak yaşayan, ancak aslen KBG mensubu olan evli bir çift olarak izliyoruz.​

The Americans'ın yeni sezonu, 28 Ocak Çarşamba gününden itibaren ekranlara gelmeye başlayacak ve önceki sezonlarda olduğu gibi 13 bölümden oluşacak.

123898.jpg

@destere

bu haber süper oldu @sürgünüm @Harunnn60 bir an önce sizde başlasanız üçüncü sezonu birlikte yorarız :)
ben üç beş güne ikinci sezonu bitiririm zaten :)

@sokak sanati bu diziyi sende beğeneceksindir ilk iki sezonunu harıl harıl izliyorum :) birakaç güne ikinci sezonu bitireceğim sende başla diziye sonra niye etiketlemedin deme benden günah gitti ben görevmi yaptım :)

bu haber süper oldu @sürgünüm @Harunnn60 bir an önce sizde başlasanız üçüncü sezonu birlikte yorarız :)

@sokak sanati bu diziyi sende beğeneceksindir ilk iki sezonunu harıl harıl izliyorum :) birakaç güne ikinci sezonu bitireceğim sende başla diziye sonra niye etiketlemedin deme benden günah gitti ben görevmi yaptım :)

Aslında bugün 2. kez karşıma çıktı dizi izlesemmi diye düşündüm ama kısa sürede olmaz. Sınavlarım başlayacak 1 haftaya bu 1.si 2.si ise oscar filmleri geçmiş filmler falan baya vakit alıyor bir iki tanede takip ettiğim dizi başlayacak Vikings'ler var. Yeterince vakit harcıyor gibiyim.:X

Bakalım kısmet. @OzaN izliyor mu? (b)

Bakalım kısmet. @OzaN izliyor mu? (b)
@OzaN ilk 3 bölümünü izleyip kaçtı :) ikna ederim diye artık konuyada uğramıyor:))

Aslında bugün 2. kez karşıma çıktı dizi izlesemmi diye düşündüm ama kısa sürede olmaz. Sınavlarım başlayacak 1 haftaya bu 1.si 2.si ise oscar filmleri geçmiş filmler falan baya vakit alıyor bir iki tanede takip ettiğim dizi başlayacak Vikings'ler var. Yeterince vakit harcıyor gibiyim.:X
ben bu diziye ait iki sezonu bitirene kadar daha çok karşına çıkacaktır dizi bir iki kereyle kurtulman imkansız :))

@OzaN ilk 3 bölümünü izleyip kaçtı :) ikna ederim diye artık konuyada uğramıyor:))

ben bu diziye ait iki sezonu bitirene kadar daha çok karşına çıkacaktır dizi bir iki kereyle kurtulman imkansız :))
Benim 1 hafta sürecek Masters of Sex'im var. Haftaya başalayıp başlamayacağımı konuşuruz söz vermiyorum. :)

Benim 1 hafta sürecek Masters of Sex'im var. Haftaya başalayıp başlamayacağımı konuşuruz söz vermiyorum. :)
neyse bizde teklif var ısrar yok yani sen bilirsin tabiki :)
ama diziyi izlerken arada bir sana gönderme yapmama engel olman imkansız :))

Bugün en iyi dizide de karşıma çıktı ama aklımda izlemek istedim hatta düşündüm ıyy Amerikayı öven boş diizlerdendir diye ama öyle olsa FF niye ödül versin.:F

28 ocağı bekliyoruz ikinci sezonda bitti şimdi tüm heyecanıyla dizinin üçüncü sezonunu bekliyoruz @OzaN la birlikte :))

Dizinin üçüncü sezonu şu ana kadar eleştirmenlerden 90 puan almış. Bu da Transparent'tan sonraki bu yılın en yüksek puanı demek. @destere

(Not: Bu diziyi izlemeye devam edeceğim anlamına gelmiyor yanlış anlaşılmasın. :D)

Bu gece başlıyor, gözün aydın. :)
bir türlü başlamadın diziye muhteşem bir dizidir ben izlemeye başlarken kazayla başladım ozan ın açtığı konuyu yeni yayına başlayan dizi diye algıladım öyle girdik sayfaya giriş o giriş , harika bir dizi çıktı karşıma herşeyden önemlisi karakterleri sevdim:)

Dizinin üçüncü sezonu şu ana kadar eleştirmenlerden 90 puan almış. Bu da Transparent'tan sonraki bu yılın en yüksek puanı demek. @destere

(Not: Bu diziyi izlemeye devam edeceğim anlamına gelmiyor yanlış anlaşılmasın. :D)
vallahi ilk iki sezonu tek başına izledim yorum yaptım artık bu saatten sonra kimseyi diziye çağırmıyorum bu diziyi tek izlesemde sonuna kadar götüreceğim isterse 10 sezon sürsün :)

bir türlü başlamadın diziye muhteşem bir dizidir ben izlemeye başlarken kazayla başladım ozan ın açtığı konuyu yeni yayına başlayan dizi diye algıladım öyle girdik sayfaya giriş o giriş , harika bir dizi çıktı karşıma herşeyden önemlisi karakterleri sevdim:)
Yalnız dizi izlemekten sıkıldım. Daha yeni Masters of Sex'i bitirdim. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,343
Üyeler
8,487
Son Üye
alius