tapatalktan dolayı yanlışlıkla üçemi bastınVerdim oyumu 😉
en azından sen yanlışlık yapmadınheyecan var,ama replikler az...o yüzden kırdım notunu 6 verdim
Harun tapatalktan dolayı yanlışlıkla üç puan vermişyanlışlık derken?
ben netten giriyorum,onun ki normal yanlışlık yapmasıHarun tapatalktan dolayı yanlışlıkla üç puan vermiş
Tapatalktan puan bile verilmiyor @Harunnn60 nasil sana 3 versin ?Harun tapatalktan dolayı yanlışlıkla üç puan vermiş
Hayır ben sana 3 puan vermedim nerden çıkardın pompy ?Harun tapatalktan dolayı yanlışlıkla üç puan vermiş
Aynen ben 3 puan vermedimTapatalktan puan bile verilmiyor @Harunnn60 nasil sana 3 versin ?
AO O ZAMAN o nerden çıktı yinemi süprizden 7 kişi kullanmış istersen bir bakHayır ben sana 3 puan vermedim nerden çıkardın pompy ?
Aynen ben 3 puan vermedim
Bence başkası vermiştir daha öncede 3 puan vermişti birisi sanaAO O ZAMAN o nerden çıktı yinemi süprizden
ozaman sen kullanmadın dahaBence başkası vermiştir daha öncede 3 puan vermişti birisi sana
sen kullandım diyince korktumEvet birazdan kullanıcam
Korkma bu kadar 2 yıl önceki olaylar seni baya etkilemiş galibasen kullandım diyince korktum
evet öyle bir tek Revan savunduKorkma bu kadar 2 yıl önceki olaylar seni baya etkilemiş galiba