True Blood'ın Yıldızı, Hannibal'a Geliyor! İlk Fragman Yayınlandı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1422375368.jpg

NBC kanalında ekranlara gelen vahşi psikolojik gerilim ve drama dizisi Hannibal'ın, vahşi geçen 2. sezonunun ardından 3. sezonuda eskisini aratmayacak derecede kanlı.​

Başrollerini Hugh Dancy ve Mads Mikkelsen'in paylaştığı diziye, geçtiğimiz yaz final yapan HBO dizisi True Blood'un ünlü yıldızı Rutina Wesley dahil oldu. Ayrıca dizinin 3.sezon kadrosuna Nina Arianda da Will Graham'ın eşi Molly rolüyle dahil olacak.​

Yeni sezonun ilk bölümü "Antipasto", Haziran ayında ekranlara gelecek.

Hannibal üçüncü sezon ilk tanıtım fragmanı:

Yeni transfer için ne diyorsun. Belki Abigail'in yerini bununla doldurabilirsin. :)

Bu arada fragmanı izle, yorumunu bekliyorum. :) @destere

çok güzel bişeye benziyorda zenci kızlarla pek aram yok :) bence nina arianda dahada iyi gibi :)
Fragmanda Gillian Anderson da çok güzel. O kadının buz gibi bakışlarına bitiyorum. :)

Dr. Hannibal bu sefer kestikleri kişilerden müze oluşturmuş galiba. :)

Fragmanda Gillian Anderson da çok güzel. O kadının buz gibi bakışlarına bitiyorum. :)

Dr. Hannibal bu sefer kestikleri kişilerden müze oluşturmuş galiba. :)
gillian da asalet var çok da güzel değil ama duruşu bakışı yetiyor :)
bazılarıda muhteşem güzel olur ama boş çuval gibi gezerler o güzelliği satamazlar izleyiciye :) zencilerin çoğu o çuvallardan işte :)

gillian da asalet var çok da güzel değil ama duruşu bakışı yetiyor :)
bazılarıda muhteşem güzel olur ama boş çuval gibi gezerler o güzelliği satamazlar izleyiciye :) zencilerin çoğu o çuvallardan işte :)
Hacı bu kadının diğer resimleride var çok güzel hem oyunculuğunu ispatlamış. Güzel olupta yeteksiz oyuncular hiç çekilmiyor. Hem sen niye mesafelisin bu tür dizilere yoksa Dexter'ı da izlemedinmi hiç? :)

Hacı bu kadının diğer resimleride var çok güzel hem oyunculuğunu ispatlamış. Güzel olupta yeteksiz oyuncular hiç çekilmiyor. Hem sen niye mesafelisin bu tür dizilere yoksa Dexter'ı da izlemedinmi hiç? :)
dexter ı üç bölüm izleyip bırakanlardanım :))

2. sezonu bitirmeyen açmasın.
Zenci polis ölecek sanırım. :D

Yeni sezon da umarım 2. sezon gibi olur. Merakla bekliyorum.

dexter ı üç bölüm izleyip bırakanlardanım :))
ayıp etmişsin dest ikinci sezonda lila diye bir karakter vardı tam sana göre :))

Anlamıştım baştan beri mesafeli yaklaşmandan. :) Peki ama The Fall'ı beğenerek izledin. 😱

@yatutarsa'nın en sevdiği dizi Dexter ama bu diziyi izlemiyor o da garip. :)
hannibal'a üç kez başladım ama sürekli sıkılıp bıraktım hiç bana göre değil artık arada cnbc-e'de denk geldikçe izliyorum :)

ayıp etmişsin dest ikinci sezonda lila diye bir karakter vardı tam sana göre :))

hannibal'a üç kez başladım ama sürekli sıkılıp bıraktım hiç bana göre değil artık arada cnbc-e'de denk geldikçe izliyorum :)
Emre ilk bölümler gerçekten sıkıcıydı hatta ben hikayeyi bile tam olarak anlayamamıştım. Diziyi bırakmayı düşünüyordum ama ortadan itibaren müthiş açıldı. Özellikle ikinci sezon tadından yenmez bir hal aldı. :)

Dizilere yeterince şans vermiyorsunuz bence. Balack Sails'i de ben ilk bölümlerde hiç sevmemiştim izlerken patlıyordum ama şimdi bölümler su gibi akıyor. :)

Emre ilk bölümler gerçekten sıkıcıydı hatta ben hikayeyi bile tam olarak anlayamamıştım. Diziyi bırakmayı düşünüyordum ama ortadan itibaren müthiş açıldı. Özellikle ikinci sezon tadından yenmez bir hal aldı. :)

Dizilere yeterince şans vermiyorsunuz bence. Balack Sails'i de ben ilk bölümlerde hiç sevmemiştim izlerken patlıyordum ama şimdi bölümler su gibi akıyor. :)
Maalesef ortalara gelecek kadar sabırlı değilim ben. :D Az şans vermedim ki üç kere başladım diyorum :) Belki çook ilerde devam ederim

Anlamıştım baştan beri mesafeli yaklaşmandan. :) Peki ama The Fall'ı beğenerek izledin. 😱

@yatutarsa'nın en sevdiği dizi Dexter ama bu diziyi izlemiyor o da garip. :)
ona bakarsan dexter ı izlemeyi başaramadım ama SFU yu severek izledim :) oyuncular senaryoya göre şekilleniyor :) mesela SFU daki bir nate fisher çok sempatikti belki nate olmasaydı dizide david karakterini canlandıran m.c . hall tek başına başrl olsa yine izlemeyi başaramayacaktım :)

Maalesef ortalara gelecek kadar sabırlı değilim ben. :D Az şans vermedim ki üç kere başladım diyorum :) Belki çook ilerde devam ederim
Üç kere başlamışsın fakat hep sıkıcı bölümleri izlemişsin ne anladım ben o işten. Forumdash, berkann ve ben zevksiz insanlar değiliz. Çok beğendiğimize göre bu dizide bir cevher var demek ki. :)

Üç kere başlamışsın fakat hep sıkıcı bölümleri izlemişsin ne anladım ben o işten. Forumdash, berkann ve ben zevksiz insanlar değiliz. Çok beğendiğimize göre bu dizide bir cevher var demek ki. :)
Dizi de en baştan bu kadar sıkıcı olmasaymış :X Tabii zevksiz değilsiniz de o cevhere ulaşamadım ben yapacak bir şey yok. :) Diziye dönmemin tek yolu çok sevdiğim bir oyuncunu dahil olması :D

Dizi de en baştan bu kadar sıkıcı olmasaymış :X Tabii zevksiz değilsiniz de o cevhere ulaşamadım ben yapacak bir şey yok. :) Diziye dönmemin tek yolu çok sevdiğim bir oyuncunu dahil olması :D
En başından beri Dexter ile kıyaslama yaptın belliki. Öyle yaptıysan yanlış yapmışsın iki dizinin yeri apayrı. Dexter kalite olarak daha önde ve efsane bir iş tabii. :)

En başından beri Dexter ile kıyaslama yaptın belliki. Öyle yaptıysan yanlış yapmışsın iki dizinin yeri apayrı. Dexter kalite olarak daha önde ve efsane bir iş tabii. :)
Tabii onun da etkisi var. :) Hatta asıl sebep o galiba :) Yorumlarda falan da sürekli karşılaştırılmış daha iyi olduğu falan söylenmiş beklenti yükseliyor tabii

Tabii onun da etkisi var. :) Hatta asıl sebep o galiba :) Yorumlarda falan da sürekli karşılaştırılmış daha iyi olduğu falan söylenmiş beklenti yükseliyor tabii
Bana göre hiçbir efsane işin yeri doldurulamaz. En başından bu dizide Michael C. Hall'ın karizmasında oyuncu yok. Breaking Bad'in yeride dolduralamayacak. Kim Better Call Saul'u o gözle izlerse hata eder. :)