inşallah ilk bölümden kanını emerler seninhahahahha yeni bir vampir dizisi geliyor
![]()
hangisi daha güzelLogo çok güzel. <3 Tokat da güzel tabii.![]()
inşallah ilk bölümden kanını emerler seninhahahahha yeni bir vampir dizisi geliyor
![]()
hangisi daha güzelLogo çok güzel. <3 Tokat da güzel tabii.![]()
kan yokki ayoll bende oyüzden tansiyonum düşüyormuş kansızlık varmışinşallah ilk bölümden kanını emerler senin
hangisi daha güzel![]()
Logo son kararım.inşallah ilk bölümden kanını emerler senin
hangisi daha güzel![]()
zaten kim senin kanını emer kanını emen senin gibi çirkino lurkan yokki ayoll bende oyüzden tansiyonum düşüyormuş kansızlık varmış![]()
bu ekibi böyle bir arada gördükçe daha bir mutlu oluyorum.
Herkes çok iyi görünüyor.
merve boluğuru dışladılar gibi son zamanlardabu ekibi böyle bir arada gördükçe daha bir mutlu oluyorum.dizi bitti ama ayrılmamaları çok iyi
![]()
yemeyenin malını yerler
Arkadan arkadan sokulmuş bizim maho )))
Kösem geliyor lo azıcık idare et
Ekli dosyayı görüntüle 43034
rusya ve pakistan da da final yapıyor dizi ay haber kaynaklarım gidiyor
@destere @Çiğdem- @vadikızı @aserat54 @HachiKo @yatutarsa @Harunnn60 @cookies @gizem ak @gözlemci
Çok üzüldüm.
Ekli dosyayı görüntüle 43034
rusya ve pakistan da da final yapıyor dizi ay haber kaynaklarım gidiyor
@destere @Çiğdem- @vadikızı @aserat54 @HachiKo @yatutarsa @Harunnn60 @cookies @gizem ak @gözlemci
Kösem geliyor lo azıcık idare et![]()
kösem beren olsun görücem seniÇok üzüldüm.![]()
![]()
Beren'im yuvasını terk etmiyi, Kösem'in fiyasko yaratacağını öngörmüş olsa gerek.kösem beren olsun görücem seni![]()
ben kösem için filiz ahmeti düünüyorum zaten beren-tuba-bergüzar-hande doğandemir falan hikaye hepsinden iyi oynar filiz ahmetBeren'im yuvasını terk etmiyi, Kösem'in fiyasko yaratacağını öngörmüş olsa gerek.![]()
Aynen bence de güzel olur.ben kösem için filiz ahmeti düünüyorum zaten beren-tuba-bergüzar-hande doğandemir falan hikaye hepsinden iyi oynar filiz ahmet![]()
Aynen bence de güzel olur.![]()