Peyton List The Flash Dizisine Konuk Oluyor

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Peyton-List-Golden-Glider.jpg

Stephen Amell'in başrol olduğu Arrow dizisinin spin-off'u olarak bu sezona başlayan The Flash'a bir yeni oyuncu daha katılıyor.
En son The Tomorrow People'den gördüğümüz Peyton List, Prison Break dizisinden tanıdığımız Wentworth Miller'in canlandırmış olduğu Captain Cold'un kız kardeşi Golden Glider olarak önümüzdeki haftalar diziye konuk olarak dahil olucak.
Peyton List'in The Flash'ta Olan yeni imajı
Peyton_List-860x280.jpg

@xemrexxx @cookies @mrt-06 @destere @kaan955 @Forumdash

Hızlı koşamaz bence bu kız hemen yakalanır.:F Kolay bir karakter gibi.:F

@xemrexxx robbie amellden sonra bu kızda geldi the tomorrowun başrolleri the flasha kapağı atmış gibi görünüyor hahah :F:F:F

@cookies @mrt-06 captain coldun kız kardeşi bu olucak 🙂🙂🙂

@destere the flashta kadın yok diye başımızın etini yiyordun sana özel oyuncu getiriyorlar artık izlersin the flashı :F:F:F

Son düzenleme:
@Çiğdem- bu hafta gelmiyimi bölüm sonu oyle bitmisti :)
Super kız ya bide hala @destere bunu izmiyor ya ben ne diyeyim :love1:
keşke zlediğim bir diziye geleydi :(
@cookies bu hafta başka konu işlenicek fragmanda gördüğün gibi yani captain cold ve kardeşi başka bölümde gelicekler 4-5 sonra gelebilirler 🙂🙂🙂

@xemrexxx amerikanın en popüler dizisine gelmiş kızzz yanı senin o konusu ne olduğu bil belli olmayan dizilerde ne işi var :F:F:F

@cookies bu hafta başka konu işlenicek fragmanda gördüğün gibi yani captain cold ve kardeşi başka bölümde gelicekler 4-5 sonra gelebilirler 🙂🙂🙂

@xemrexxx amerikanın en popüler dizisine gelmiş kızzz yanı senin o konusu ne olduğu bil belli olmayan dizilerde ne işi var :F:F:F
1.5 reyting alamıyor daha ne popüleri :

Anladim kız :)
cwde 1 reyting almak bile zorken flash 1 4 1 5 reytingleri alan tek dizi şuan ben eminim 2 reytingi alarak cw tarrihinde rekor kırıcak yakında :F:F:F
@xemrexxx izlediğim her diziye laf atiyin ya .ss
Tek ortak noktamiz my olmasaydi elimde kalirdin .ss

@xemrexxx robbie amellden sonra bu kızda geldi the tomorrowun başrolleri the flasha kapağı atmış gibi görünüyor hahah :F:F:F

@cookies @mrt-06 captain coldun kız kardeşi bu olucak 🙂🙂🙂

@destere the flashta kadın yok diye başımızın etini yiyordun sana özel oyuncu getiriyorlar artık izlersin the flashı :F:F:F
aslında süper olmuş arrow daki kızları the flash a transfer etseler the flash daki pil takılmış oğlanıda arrow a transfer etseler ben the flash izlerim, sende arrow izlersin , herkes mutluluğu yakalamış olur :)

aslında süper olmuş arrow daki kızları the flash a transfer etseler the flash daki pil takılmış oğlanıda arrow a transfer etseler ben the flash izlerim, sende arrow izlersin , herkes mutluluğu yakalamış olur :)
hahahah olurmu öyle şeyy beee erkeksiz dizi olmazzz :F:F:F